Merhabalar hanımlar.ben uzun zamandan beridir otomatik vites bir araba almak istiyorum ikinci el fiyatlar uçmuş durumda.bende fiyatı en uygun olan araçlar için bayi aradım ve gittim aynı zamanda.hic arac olmadığını söylüyorlar. Ben sıraya girmek istedim onada olmaz dediler.sizce ne yapabilirim?sıfır daha mantıklı ama araba yok diyorlar...
Bütün bayilerde mi oluyor i10 için gitmiştim yok dedikorkarım ki bayideki çalışanlara filan güzel bir rüşvet vermeden veya araya tanıdık sokmadan mümkün değilmiş
öyle diyorlar
Bende hyundai i10 veya i20 için gittim..güya listeye ad yazdirdik. Oradaki satış temsilcisi beyefendi bu listede sıra size en az 2 yıla gelir. Zaten o zamanda bu fiyatlar asla olmaz dedi. Yani artık otomatik araba almak hayal. Araba lüks oldu artık. Keşke zamanında düz vites demeden iyi kötü bir araba alsaydım. Çok pişmanım. En azından ayağımı yerden keserdi..Merhabalar hanımlar.ben uzun zamandan beridir otomatik vites bir araba almak istiyorum ikinci el fiyatlar uçmuş durumda.bende fiyatı en uygun olan araçlar için bayi aradım ve gittim aynı zamanda.hic arac olmadığını söylüyorlar. Ben sıraya girmek istedim onada olmaz dediler.sizce ne yapabilirim?sıfır daha mantıklı ama araba yok diyorlar...
geliyorKilometresi az arabalar var onlara ne dersiniz? geçen yıl biz galeriden aldık, çok temizdi nerdeyse sıfırdı.
1.el gelmiyor artık Türkiyeye bulamazsınız.
Eskiden araç için bayiye girdiğimizde hemen kalkar ilgilenirlerdi şimdi umurlarında bile değil bulmuşlar yolunu nasil olsaMerhabalar hanımlar.ben uzun zamandan beridir otomatik vites bir araba almak istiyorum ikinci el fiyatlar uçmuş durumda.bende fiyatı en uygun olan araçlar için bayi aradım ve gittim aynı zamanda.hic arac olmadığını söylüyorlar. Ben sıraya girmek istedim onada olmaz dediler.sizce ne yapabilirim?sıfır daha mantıklı ama araba yok diyorlar...
İ10 çok uzun zamandır yok 1 yıldan fazladır. Gelme ihtimali de yok gibi bir şeydi en son. Zaten i10 çok iyi bir araç değil bütçeden dolayı buna bakıyorsanız renault clio bakınBütün bayilerde mi oluyor i10 için gitmiştim yok dedi
Galiba en doğrusu buBen iki ay önce araba aldım. Bayileri aradım araç yoktu. Tesadüfen bilinen sitede sıfır 2023 hiç kullanılmamış aracı bulup aldım. 0 kilometredeydi. Aracı almış adam ev işleri çıkınca satmak zorunda kalmış. Bayisinde daha pahalı fiyat vermişlerdi ben uyguna aldım. Sizde ilanlara bakın sık sık böyle uyguna satanlar oluyor.
Sıfır araç alabilecek durumdaysanız ikinci el birkaç yıllık arabalara da bakabilirsiniz aslında.Bende hyundai i10 veya i20 için gittim..güya listeye ad yazdirdik. Oradaki satış temsilcisi beyefendi bu listede sıra size en az 2 yıla gelir. Zaten o zamanda bu fiyatlar asla olmaz dedi. Yani artık otomatik araba almak hayal. Araba lüks oldu artık. Keşke zamanında düz vites demeden iyi kötü bir araba alsaydım. Çok pişmanım. En azından ayağımı yerden keserdi..
Arada bende acaba 10 15 yıllık otomatik araba alsam mı diyorum. Sadece otomatik veya yarı otomatik olsa yeter. Ama çok bozulur 15 yıllık arabayı rahat kullanamazsın diyorlar. Bekle bekle ömür geçiyor.Yabancı ülkelerde insanlar artık elektrikli araç almaya başladılar. Biz bir tane orta segment otomatik araba bile alamıyoruz
Merhabalar hanımlar.ben uzun zamandan beridir otomatik vites bir araba almak istiyorum ikinci el fiyatlar uçmuş durumda.bende fiyatı en uygun olan araçlar için bayi aradım ve gittim aynı zamanda.hic arac olmadığını söylüyorlar. Ben sıraya girmek istedim onada olmaz dediler.sizce ne yapabilirim?sıfır daha mantıklı ama araba yok diyorlar...
Otomatik vites en uygun arabalara bakıyorum Ondan i10 veya i20 bakmıştım. En ucuz onlar diye:)Sıfır araç alabilecek durumdaysanız ikinci el birkaç yıllık arabalara da bakabilirsiniz aslında.
Şimdilik krediler kapalı ama sonrasında krediyle birlikte kolay ödenebilir belki.
Her bayi oyle degil, ama kotuye kullanab da cok. Bu arada gercekten araba yok. Arz talebi asiyorkorkarım ki bayideki çalışanlara filan güzel bir rüşvet vermeden veya araya tanıdık sokmadan mümkün değilmiş
öyle diyorlar
biz aldık 2011 model otomatik gayet de iyi bence kullanılıyor yani yeni aldık gerçi ama daha önceki yıllarda da aynı aracın daha düşük modelini kullanmıştık öyle büyük sorunlar yaşamadık en azından paranız değerini korur ya şu an doğanların bile bi alıcısı var bayağı 100 bine gidiyor hatta daha fazlaBende hyundai i10 veya i20 için gittim..güya listeye ad yazdirdik. Oradaki satış temsilcisi beyefendi bu listede sıra size en az 2 yıla gelir. Zaten o zamanda bu fiyatlar asla olmaz dedi. Yani artık otomatik araba almak hayal. Araba lüks oldu artık. Keşke zamanında düz vites demeden iyi kötü bir araba alsaydım. Çok pişmanım. En azından ayağımı yerden keserdi..
Arada bende acaba 10 15 yıllık otomatik araba alsam mı diyorum. Sadece otomatik veya yarı otomatik olsa yeter. Ama çok bozulur 15 yıllık arabayı rahat kullanamazsın diyorlar. Bekle bekle ömür geçiyor.Yabancı ülkelerde insanlar artık elektrikli araç almaya başladılar. Biz bir tane orta segment otomatik araba bile alamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?