• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şifa arayanlar ve hamile kalamayanlar içeri!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selmaaksoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
6
-10
1
42
Ben de şaşkınım fakat İzmir'de bir adam var ve her hastalığa derman oluyor kanser bi arkadaşımı götürdüm o bile iyileşti. Benim normalde çocuğum olmuyordu ve adam nerdeyse hiçbir şey yapmadı sadece daha yeni açılmış bi şişeden su verdi ve 1 hafta sonra tekrar gel hamile kalana kadar ücret almıyoruz dedi ve 1 hafta 10 gün sonra hiçbir şekilde hiçbir doktordan sonuç alamamışken o adamdan aldım Allah ondan razı olsun. Dediğim gibi sadece hamilelikle de sınırlı değil bir çok hastalığı tedavi ediyor adama minnet borcum çok fazla olduğu için ona ulaşmak isteyen olursa bana yazabilir ben onun daha fazla tanınmasını istiyorum. Siz de eğer doktorlardan ve ilaçlardan umudu kestiyseniz bi şansınızı deneyin derim.

Ee o zaman doktorlae boşuna tıp okuyor ilim sahibi olup insanları tedavi ediyor. Kapatsınlar hastaneleri izmir deki adama gitsin herkes. Kanseri de iyileştiriyor kısırlığı da çözüyor. Baksan ölüyü de diriltir!

Ben de şaşkınım fakat İzmir'de bir adam var ve her hastalığa derman oluyor kanser bi arkadaşımı götürdüm o bile iyileşti. Benim normalde çocuğum olmuyordu ve adam nerdeyse hiçbir şey yapmadı sadece daha yeni açılmış bi şişeden su verdi ve 1 hafta sonra tekrar gel hamile kalana kadar ücret almıyoruz dedi ve 1 hafta 10 gün sonra hiçbir şekilde hiçbir doktordan sonuç alamamışken o adamdan aldım Allah ondan razı olsun. Dediğim gibi sadece hamilelikle de sınırlı değil bir çok hastalığı tedavi ediyor adama minnet borcum çok fazla olduğu için ona ulaşmak isteyen olursa bana yazabilir ben onun daha fazla tanınmasını istiyorum. Siz de eğer doktorlardan ve ilaçlardan umudu kestiyseniz bi şansınızı deneyin derim.
Bu konulari açmak ve konusmak yasak.

Ee o zaman doktorlae boşuna tıp okuyor ilim sahibi olup insanları tedavi ediyor. Kapatsınlar hastaneleri izmir deki adama gitsin herkes. Kanseri de iyileştiriyor kısırlığı da çözüyor. Baksan ölüyü de diriltir!
ben doktora gitmeden bu adama gidin demiyorum ama benim gibi artık umudu kestiyseniz son çareniz olabilir böyle bi şeyi yaşamadan nasıl bi çaresizlikte olduğumu anlamanızı bekliyemem. Ayrıca adam dolandırıcı olsa önden ödeme alır ama kendisi geçimini böyle sağlamasına rağmen sonuç görmeden ödeme almıyor.

ben doktora gitmeden bu adama gidin demiyorum ama benim gibi artık umudu kestiyseniz son çareniz olabilir böyle bi şeyi yaşamadan nasıl bi çaresizlikte olduğumu anlamanızı bekliyemem. Ayrıca adam dolandırıcı olsa önden ödeme alır ama kendisi geçimini böyle sağlamasına rağmen sonuç görmeden ödeme almıyor.
İnsanlar son çare tüp bebek yaptırır. Ne olduğu bile belli olmayan bir adama gidip umut beklemez. 1 şişe su içip 10 gün sonra hamile kaldıgınızı söylüyorsunuz. Fazlaca havadan uçuk bir şey değil mi bu?

İnsanlar son çare tüp bebek yaptırır. Ne olduğu bile belli olmayan bir adama gidip umut beklemez. 1 şişe su içip 10 gün sonra hamile kaldıgınızı söylüyorsunuz. Fazlaca havadan uçuk bir şey değil mi bu?
ben her şeyi denedim derken şaka yapmıyorum tüp bebek zaten benim için imkansız doğuştan gelen bi sakatlık olarak rahmimin yarısı yok siz inanmak zorunda değilsiniz ben numaranın suda olduğuna inanmıyorum dini inancım çok sağlam değildir benim de ama insan kendine ya olursa diye sormadan edemiyor bende iç sesimi dinledim ve denedim herkes inanmayıp güvenmeyebilir ama tedavi sırasında yanında karısı çocukları vardı ama dediğim gibi doktorlardan gerçekten sonuç alamadım 2 seneden fazladır uğraşıyoruz. Üstelik takkeli dindar bi adam değil kendisi gayet modern birisi. aklınıza sübyancı çıkarcı sapık gibi şeyler gelmesin çocukları ve karısı yanındaydı. ben bu adamı yaymaya çalışıcam vazgeçmiycem insanlar ilk başta inanmıyor ama referanslar topladıkça kendini inandırabiliceğine eminim.

ben her şeyi denedim derken şaka yapmıyorum tüp bebek zaten benim için imkansız doğuştan gelen bi sakatlık olarak rahmimin yarısı yok
rahminizin yarısı yok diye tıbbi yöntemlerle hamile kalamayıp üfürüklü yöntemlerle hamile kaldığınızı mı söylüyorsunuz? nasıl yani o su sizin rahminizin yarısının oluşmasını mı sağlamış :olamaz: :işsiz:

rahminizin yarısı yoksa çocuk ister uzaydan düşsün karnınıza, hiçbir şekilde hamile kalamıyor olmanız gerekmez mi?

bakın sinirlenmeden size nasıl saçmaladığınızı açıklamaya çalışıyorum, sizce de aşırı saçma değil mi söylediğiniz şey ? :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back