Destek olabilir misiniz? Bunlar gebelik belirtisi mi?

Sonuc ne oldu Arkadasim bu belirtilere gore .insaallah, meleginiz sizinledir
Merhabalar iyi geceler 💤 Sanırım her ay sonu buraya girmek bir gelenek oldu artık.. Kızlar son adet tarihim 28 Ağustos 2020 beklenen adet tarihim 26 Eylül 2020
Yani tam 1 gün kaldı. Bu ay yaklaşık iki hafta önceden;
1- göğüslerim çok şiddetli ağırmaya başladı(normalden fazla) o kadar farklıydı ki yatamıyordum Üstümü değiştirirken bile ağrı yapmaya başladı. Gebelik belirtisi olması hiç aklıma geldi. Meme kanseri miyim diye korkup doktora gitme kararı aldım(çok saçma biliyorum, ama o kadar fazla bir ağrıydı) bugüne kadar hafifçe azaldı ama şişkinlik ve hassasiyet hala var.
2- İki gün önce birden bile içim bulanmaya başladı, içimde bi huzursuzluk kusma hissi ama kusamamak. Tam 1 buçuk gün sürdü.
3- Aynı o gün başım felaket dönüyordu elim ayağım boşaldı, bayılacak gibi oldum kendimi zor tuttum gözlerim karardı.
4- Sonra birden uyku bastı, ağrı kesici aldım. Terledim biraz iyi oldum. Akşam ateşlendim, duş aldım sabaha kadar uyuyamadım üşümekte. Bulantıdan.
5- Ertesi gün yani dün ağzımda tat yoktu böyle hastalık tadı gibi mi desem bi tat vardı.
6-Bugün biraz daha iyiyim herhangi bir adet belirtim yok ve başıma ağrılar giriyor ve afedersiniz ishal olmuşum. Karnımı çok gaz sıkıştırıyor.

normalde adet belirtilerim olurdu şu an hiç yok gebeliğini bu tarz belirtilerle öğrenen var mı? Bir gün var bat’a sizce test yapmalı mıyım?
adetim çok düzenli asla gecikmez 30. Gün mutlaka olurum. Uyuyamıyorum heyecandan.. Yardımcı olur musunuz kızlaaarrrr🤎🤎🤲🏼🤲🏼🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ben ikinci çocuğumda daha adetime 1 hafta 10 gün varken hissettim ama eşime söylemedim. Karnımda bir sertlik, bir gerginlik vardı ama bütün her yerinde değil, karnımın alt tarafında içindeydi. Sizin ilkse hissetmeniz zor.
En mantıklısı sabah bir gebelik testi alın ilk idrarınızla uygulayın.
Benim hamilelik belirtilerim var bugün ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı silik çizgiden eser yok. Adet döngüm 26-28 gün sürüyor ben 22.gün testi yaptım, predictor Early kullandım adet gecikmesi olmadan 6 gün önce sonuç verir yazıyor ce 10 beta hcg ölçer diyor. Gebelik olsa kesin çıkar mıydı bütün umudumu kaybettim ve çok üzüldüm...

Olabilir ben de aynılarini Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Selam kızlar. 1 senedir bebek istiyoruz ve deniyoruz ama henüz kısmet olmadı. Bu ay garip bir durum yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ama tam kasıkta değil özel bölgemin tam üstü. Özel bölgemde garip bir his ve hassasiyet. Aşırı şişkinlik karnımda. Sanki vajinam hafiften gıdıklanıyor gibi huzursuz bir his tam anlatamıyorum. İdrar yolu sandım ama testlerim temiz çıktı. 3 gün zonklama gibi oldu o şimdi geçti ama o garip his devam ediyor. Yorgunluk 3 gün ço k aşırı vardı şimdi o kadar değil. Mide bulantım yada gögüslerim de birşey yok. Bu durumu bu anlatamadığım hissi anlayan var mı. Adetim 2 gün sonra başlayacak. Adetime 6 gün kala kan yaptılar ama 0.100 çıktı yani negatif ama öncesinde yapıldığında 0.5 ti yani önceki aylardan bahsediyorum. Beni bir aydınlatın nolur ya 😢 kimseye de nasıl bir his olduğunu anlatamıyorum da.

Selam kızlar. 1 senedir bebek istiyoruz ve deniyoruz ama henüz kısmet olmadı. Bu ay garip bir durum yaşıyorum. Kasıklarımda ağrı ama tam kasıkta değil özel bölgemin tam üstü. Özel bölgemde garip bir his ve hassasiyet. Aşırı şişkinlik karnımda. Sanki vajinam hafiften gıdıklanıyor gibi huzursuz bir his tam anlatamıyorum. İdrar yolu sandım ama testlerim temiz çıktı. 3 gün zonklama gibi oldu o şimdi geçti ama o garip his devam ediyor. Yorgunluk 3 gün ço k aşırı vardı şimdi o kadar değil. Mide bulantım yada gögüslerim de birşey yok. Bu durumu bu anlatamadığım hissi anlayan var mı. Adetim 2 gün sonra başlayacak. Adetime 6 gün kala kan yaptılar ama 0.100 çıktı yani negatif ama öncesinde yapıldığında 0.5 ti yani önceki aylardan bahsediyorum. Beni bir aydınlatın nolur ya 😢 kimseye de nasıl bir his olduğunu anlatamıyorum da.
Aynısı bende var🤗çok ıyı anlıyorum sizi sanki akıntı geliyorda o gıdıklıyor gibi ana bakıyorum hiç bişey yok 11.günümdeyım reglim gecikti hayırlısı Olur inşaallah test yapmıycam olana kadar bekleyeceğim

Merhaba benım reglime bi hafta kala sarı akıntım oldu bugün reglıme 3 gün var kahverengi akıntı basladı 3 gundur sabahları mıdem bulanıyor gün ıcınde karnıma sancı giriyor hamıle olablır mıyım

Merhaba benım reglime bi hafta kala sarı akıntım oldu bugün reglıme 3 gün var kahverengi akıntı basladı 3 gundur sabahları mıdem bulanıyor gün ıcınde karnıma sancı giriyor hamıle olablır mıyım
Regli öncesi kahverengi olan akıntıya yerleşme kanaması diyorlar canım. Umutlandırmak istemem ama hamile olma ihtimalin var tabiki

Senin belirtilerinin aynısı bende de var test alıp yaptığım zaman sonucunu mutlaka bizimle Paylaş bana yaz Hatta özelden yaz çünkü çok merak ediyorum ben de mide bulantısı baş dönmesi yok şu an Adetime 2 hafta var belki 2-3 hafta sonra sonra başlar ve herkesin bünyesi hamileliği bir değil kimisinde bulantı oluyor kimisinde hiç olmuyor yani şu anda zaten ben de yumurtlama dönemindeyim Dün yerleşme kanaması na resmen yaşadım yani Çok az böyle minnacık bir kan gördüm Kasıklarım böyle dolgum ağrıyor Dün aramıştım hafif hafif böyle batmalar oluyor Çok şükür öyle Akıntım fazla kanamam yok Ama biliyorsun yani yumurtlamadı ne oldu o yüzden senin adına ben de heyecanlandım aynı belirtiler olduğu için haber vermeyi unutma

Merhabalar iyi geceler 💤 Sanırım her ay sonu buraya girmek bir gelenek oldu artık.. Kızlar son adet tarihim 28 Ağustos 2020 beklenen adet tarihim 26 Eylül 2020
Yani tam 1 gün kaldı. Bu ay yaklaşık iki hafta önceden;
1- göğüslerim çok şiddetli ağırmaya başladı(normalden fazla) o kadar farklıydı ki yatamıyordum Üstümü değiştirirken bile ağrı yapmaya başladı. Gebelik belirtisi olması hiç aklıma geldi. Meme kanseri miyim diye korkup doktora gitme kararı aldım(çok saçma biliyorum, ama o kadar fazla bir ağrıydı) bugüne kadar hafifçe azaldı ama şişkinlik ve hassasiyet hala var.
2- İki gün önce birden bile içim bulanmaya başladı, içimde bi huzursuzluk kusma hissi ama kusamamak. Tam 1 buçuk gün sürdü.
3- Aynı o gün başım felaket dönüyordu elim ayağım boşaldı, bayılacak gibi oldum kendimi zor tuttum gözlerim karardı.
4- Sonra birden uyku bastı, ağrı kesici aldım. Terledim biraz iyi oldum. Akşam ateşlendim, duş aldım sabaha kadar uyuyamadım üşümekte. Bulantıdan.
5- Ertesi gün yani dün ağzımda tat yoktu böyle hastalık tadı gibi mi desem bi tat vardı.
6-Bugün biraz daha iyiyim herhangi bir adet belirtim yok ve başıma ağrılar giriyor ve afedersiniz ishal olmuşum. Karnımı çok gaz sıkıştırıyor.

normalde adet belirtilerim olurdu şu an hiç yok gebeliğini bu tarz belirtilerle öğrenen var mı? Bir gün var bat’a sizce test yapmalı mıyım?
adetim çok düzenli asla gecikmez 30. Gün mutlaka olurum. Uyuyamıyorum heyecandan.. Yardımcı olur musunuz kızlaaarrrr🤎🤎🤲🏼🤲🏼🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Test yaptınz mi acaba sonuc nedir merak ediyorm sizi🌸🌸

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

X