Şifa Arayanlar- Şifa Bulanlar

gelirim gurban oldugum sende insallah bi işe yararda ama kadının dediklerine cok dikkat et emi cAnIM OLE agır tasıma yükseklere tırmanma falan. ben zaten uzun süre gölcükte yasadım kıs . bu kadın neresinde yaoıyo bi köydemi.

gölcük taa ilerde canım biz daha istanbula yakınız izmit merkez diyelim :))) ben seni götürürüm anacım sen bi gel :)) 1 bucuk saatte ulaşırsınız:))
valla kadın ölmeden yetiş 90yaşında kadın.
dedik sendensonra kim yapcak
yok kimse dedii
nedenkimseye ögretmedin dedik kimse yoktu dedi anlamadık yaniii

az önce laplup yürüdüm sag kasıkıma agrı girdi abooooowwwwww:26:
kocamda diyo ki aslında senin yürememen lazım napiyim uçayımmı dedim hahaha

ana bayagıdır yazmamışım:)
ben halen yaptıgımız o işlemin sonucunu almak için bekliyoruz.

son 5 gün diyelim:)))

eger iyi gelirse burdaki gebe olmayan ve bana ulaşabilen herkesi o yaşlı nineye gitmesi için yardım edicem...

gerçekten olcak galiba.

aldıgım en son testlerde hiç cıkmamıştı 2. çizgi
şimdi bata 4-5 gün var
bu akşam yaptıgım test 10 dk içinde 2. çizgiyi çıkardı hemde bariz görünüyor....

yarın sabah ilk idrarla test yapıcam bakalım o zamanda cıkarsa Allaaaah tutmayın beniiii
bi an önce yatiyim kalkim sabah olsun istiyorum yaa
uyyamamda şimdiiii

gögüs uclarım büyüdü ondan şüphelendim de test yaptım bide hafif hafif karnım agrıyo yineee....

aY CANIM YA OLMADI YİNE DEMİ ÜZÜLME ASKIM LÜTFEN YAPTIGI İŞLEM HEMEN OLUMLU SONUCLANACAK DİYE BİŞİ YOK SEN YİNE GİT OLURMU Bİ TANEM YİNE OVDUR BELİNİŞ BENDE BEKLİYORUM ADETİMİ BUGÜN OLCAM SANIRIM.

he valla olmadı yaa gecen ay
bu ayd bişi yok gibi ..

kadın 5 ay süre verdi .. ya bütün millet ilk ayda kalıyo bizde tık yok ya
demekki cok büyük bir sorunum var doktorların incelemediği...:44:

yaptıgımız tedavi üzerine 2. regl mi de gördüm.

bi işe yaramıyo işte..
herkesde yarar bana gelince fos cıkar..
Allah ım sen büyüksün...
hadi bakalım daha 3 ay var...

Sizleri öyle iyi anlıyorumki,ben tek çocuğum...annemlerde çok istedi ama olmadı benden sonra.annemin çektiği acıyı ,babamda bende yaşadık yıllarca.hatta şimdi bile derki'' allah bana ikindi güneşi kadar bi güneş verdi ama bi tarafım yarım''....rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Biz artık olursa ancak 1 kez olur 2. yi ümit bile etmiyoruz diye düşünüyoruz....
Genede tabi 1 kere olursa insan 2. yi de arar.. insan oglunun istemesi bitmiyor...

Baban ne güzel demiş..
o zaman benim güneşim Henüz doğmadı...

sabah ögle akşam fark etmez biri gelsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…