Çamaşır ve Kurutma Makineleri siemens tavsiye ediyorum

YesimRose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
191
9
116
İstanbul
arkadaşlar siemens kullanıyorum ilk baharda hem çamaşır makinası hemde kurutmasını aldım çok memnunum . vestelden uzak durum derim ben

Vestel zaten beyaz eşyada kalite/performans bakımından yerlerde olan bir marka...

Siemens ve Bosch aynı firmanın,aynı fabrikanın ürünüdür. Segmentleri bile aynıdır.

Her ikiside beyaz eşyada son derece kalitelidir. Serviside çok iyidir.

Bende öneriyorum :34:

Vestel zaten beyaz eşyada kalite/performans bakımından yerlerde olan bir marka...

Siemens ve Bosch aynı firmanın,aynı fabrikanın ürünüdür. Segmentleri bile aynıdır.

bosch ne alınacak ne de kullanılacak marka..sıddetle tavsıye etmıyorum,onermıyorum..servısıde tam kıytırık..her kabahatlerıne bır kılıf uydurmuslar..kakaladılar mallarını ne dıyelım basa gelen cekılır..arcelık ve bekodan sasmayacaksın ..3 fazla vereceksın basını agrıtmayacaksın..

arkadaşlar siemens kullanıyorum ilk baharda hem çamaşır makinası hemde kurutmasını aldım çok memnunum . vestelden uzak durum derim ben

sizlere kesinlikle katılıyorum bütün beyaz eşyalarım siemens ve inanılmaz memnunum bende herkese gözüm kapalı tavsiye ederim....

siemensi bilmiyorum ama vestel konusunda son derece haklısın

vestelin hangi ürününü aldıysak hepsinde muhakkak bir sorun çıktı.

televizyon ve çamaşır makinası defalarca servise gitti buzdolabının rafları kırıldı üst kapağında sorun var

nereye elini atsan elinde kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Arçelik tavsiye etmiyorum.robotu 2 kere kullanımda arıza verdi,saç kurutma makinesi 2. gün,buzdolabı 2 yıl demeden servise gitti çamaşır makinesi 9 yıl....Daha Arçelik evime sokmam.....

vestel tabi asla işim olmaz . ürünleri hatalı çıktı gecen sene en son çamasır makinalrı. simens sadece bulaşık makinam var ama çok memnun değilim kurutmasından. bu aralar beyaz esyada lg atak yaptı resmen. burada bir çok konularını gördüm .hemde cok sık tasarımları var

vestel televizyonda falan berbat ama bazı ürünleri için bir şey diyemem... çünkü çevremde çok fazla tercih edildiğini gördüğüm bir marka değil...

Siemens tam kurutmalı camasır makınesi WD14H420EU iQ500 ve
yıne siemens bulaşık makinesi SN26M882TR.

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar ben bıraz arastırdım netten ama kullanmak farklı tabı?

Siemens tam kurutmalı camasır makınesi WD14H420EU iQ500 ve
yıne siemens bulaşık makinesi SN26M882TR.

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar ben bıraz arastırdım netten ama kullanmak farklı tabı?

evet ya kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirsin lütfen,bende çamaşır makinası almak istiyorum ama dedim kurutma özelliğide olsun, nasıl acaba performansları güzel yıkayıp güzel kurutuyormu,malum kışın kurutmak sorun oluyor evdede yer kaplıyor

annem de ben de uzun zamandır vestel kullanoyıruz daha bir kere servise gitmişlikleri yok annemin buzdolabı alınalı 12 sene oldu benim televizyonum daavlumbazım bulaşık makinem hep vestel bir yakınım 8 sene den fazla olmustru vestel çamasır makinesi kullanıyor hepsi tıkır tıkır çalışıyor.yorumları okuuyunca vestelle ilgili çok şaşırdım kızlar.bizzat kullandım yetmezmiş gibi kullananıda gördüm duydum hiç şikayet duymamıştım.bence güvenilip alınabilir bir marka

Vesteli bende pek tavsiye etmiyorum, senin konunda bende bunu dile getirmiş olayım en azından.. Her ne kadar Türk yapımı olsada.

Vestel konusunda ki görüşlerinize katılıyorum.

Bosch = Siemens'i artırıyorum

Bosch=Siemens=Profilo

bu üçü Arçelik=Beko gibidir. (birçok üründe)

Bütçeniz müsait değilse Profilo alın, marka bilinirliliği, hedef kitle konumlandırması, reklam maliyetleri gibi sebeplerden daha uygundur.

Back
X