Erkek İnfertilitesi şiddetli oat ile savaşıp galip geleceğine inananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dilaha

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
147
27
kızlar merhaba kendi yaşadıklarımı yaptıklarımı anlatarak başlayayım aynı dertle uğraşan arkadaşlarım siz de anlatın birbirimize destek olalım yol gösterelim
2006 yılında evlendik infertilite problemimizin olacağını biliyorduk çünkü eşimin inmemiş testisi vardı. ilk yıl o testis alındı ve diğer testistende varikosel ameliyatı oldu. öncesinde 3-5 sperm çıkışı oluyordu. sonra zamanla sayı 5 bin -10000 hareket 0-1-2 arası morfoloji 0 dı hep. ilk tüp bebek denememiz negatif 2007 ya da 2008 yılında. 2. tüp bebek yeditepe üniversite hastanesinde pozitif ancak boş gebelik sebebiyle küretaj oldum. 4. tüp bebek pozitif ancak 8. haftada kalp atışı durduğu için küretaj oldum. 4. tüp bebek denemem pozitif acaba bu defa nasıl kaybedeceğim derken çok kızım şu an 6 yaşında. bu arada 3. ve 4. denememi memorialda yaptık. 2 yıldır kızım kardeş istediği için 2 defa denedik ancak onlarında biri negatif ikincisi pozitif ancak 6. haftada yoğun bir kanama ile kaybettim. yorumlar hep aynı sağlık bir gebelik olduğu için devam etmiyor. tekrar tüp bebek denemeye cesaretim yok artık yaşımda 34 kaldıramıyorum toparlanamıyorum bir türlü ama kızıma bir kardeş isteği de içimde sönmeyen bir ateş. şimdi takviye gıdalar deniyoruz belki bir mucize de bizi bulur diye. bulmazsa da takdiri ilahi.
kullanmaya başladığımız gıdaları da yazacağım ama şimdi kızımı anasınıfından almam gerek. sizlerde tanınızı neler yaptığınızı başarı hikayelerini paylaşın ne olur destek olalım birbirimize
bugün başladığımız gıdalar sabah: keçi boynuzu özü-zetinyağında bekletilmiş incir- emodex tb. öğlen evicap ikindi ara öğün ceviz fındık muz akşam emodex gece yatarken bal arısütü polen karışımı
en son 2018 ocaktaki spermiyogram ilaç tedavisinden sonra sayı 500 bin morfoloji değerlendirilememiş ileri hareket 0
fazla hayalperestim değil mi ama daha huzurlu hissediyorum kendimi bir şeyler yapmaya çalıştıkça

Son düzenleme:
Merhaba ne güzel bir bebeğiniz olmuş, ikincisi neden olmasın ki, pozitif düşünmeye çalışın. Tüp bebek çok zorlayıcı bir süreç ama gerçekten istiyorsanız, üstüne gidin bence. Biz de uğraşıyoruz 1 bucuk 2 yıldır, henüz hamile kalamadım.

-Pandora- merhaba çok şükür bir kızım var ama ikinci olmuyor Celalettin peru diye birini duydum acaba onamı gitsek diyorum kararsızım siz tüp bebek mi denediniz yoksa eşiniz tedavi gördümü

-Pandora- merhaba çok şükür bir kızım var ama ikinci olmuyor Celalettin peru diye birini duydum acaba onamı gitsek diyorum kararsızım siz tüp bebek mi denediniz yoksa eşiniz tedavi gördümü
Biz önce bir tüp bebek yaptık kimyasal gebelik oldu. Sonra eşim için Kaan hocaya gittik, bir süre tedavi gördü, sonra yine tüp bebek yaptık, negatif oldu. Sonra yine Kaan hoca ile tedaviye devam ettik ama sperm değerlerinde bir düzelme olmuyor. Bizde sıkıntı hareketin hiç olmaması. Son çare sürekli tüp bebek deneyin olmaz diye bir şey yok şansınız var dediler. Ocak şubat gibi 3. tedaviye başlayacağım.
Celalettin hocayı duydum ama sitesini okuyunca bana çok profesyonel biri gibi gelmedi. Bilimsel yönden hiç anlatmıyor, nasıl tedavi ettiğini.

Allah yardımcınız olsun bitkisel ilaç ve kür kullandınızm hiç eşim bir dönem proxeed plus diye bir ilaç kullanmıştı sadece onunla 100 bin olan sperm sayısı 3 milyona yükselmişti ileri hız da 0 dan 7 ye çıkmıştı siz de aynı etkiyi yaparmı bilmem ama söylemek istedim

Teşekkür ederim Allah sizin de yardımcınız olsun, dönem dönem çeşitli vitaminler kullandı ama faydası olmadı, çünkü sebebi genetikmiş. Keçiboynuzu kürü yapmıştık, sadece biraz sayıyı artırdı.

1 ayda sperm sayısı 100 binden 300 bine çıkmış hareket hala 0 morfoloji 1 bence işe yarayacak gibi bakalım 6 ay sonra ne olacak bugünden itibaren kullandıklarımıza ek olarak zinco, ace plus selenyum (evicap iptal) l arginin ve l karnitin de ekliyoruz aralık ayında da inşallah Kaan AYDOS a gideceğiz

Kızlar merhabalar bnm esimin sperm.sayisi 2.5 milyondan promen k ve Sperra ilaclariyla maranki macunu zeytinyağında bekletimis incir havuç suyu ve ısırgan otu cayi ile 15 milyona kadar yükseldi ayriyetten hareket herzmn 0di ilk defa 0.5 oldu bnde amh 2.60tan 1.60a dustu Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum amh çok şükür yükseldi 2.07 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…