Gebeliğe Hazırlık Siddetli bel agrisi!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Simah03

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
135
65
13
28
Kızlar yarım saattir çok şiddetli bi bel ağrım var adet olacak gibi hissediyorum aranızda olan var mı böyle 10 gün geciktim ve testlerım pozitif

Dalga gecmiyorsundur umarım?

Testlerim pozitif diyorsun üzerine 10 gün geçmiş hamilemiyim diye soruyorsun? Asıl Ben anlamadım?

Kızlar yarım saattir çok şiddetli bi bel ağrım var adet olacak gibi hissediyorum aranızda olan var mı böyle 10 gün geciktim ve testlerım pozitif
Bel ağrısı ve kasık ağrısından ağlayarak hamile oldugumu öğrenmiştim ben. Bence sırt üstü uzanın, bir müddet sonra geçer.

Testler pozitif 10 gün geçti ve hala kan testi yaptrmadn mı ?

Doktoruma belim ağrıyor dediğimde hamilesin benim belim ağrıyacak değil ya çok normal demişti. Bende size demiş olayım.
Kanama/şiddetli kasık ağrısı yoksa endişe edecek birşey yok ama hamilesiniz işte niye kan testi yapmıyorsunuz, ultrasona girmiyorsunuz??

Kan tahlili yaptirmadim henüz hanımefendi o yüzden
Gebelik belirtisinde bel agırısı da var. Kan tahlilini bir an once yaptır. Kadındoğum cu ya git.. Vitamindir VS. Bazı seyler veriyor kullanmaya bak. Gebesindir insallah

Çok teşekkür ederim. Peki ilk haftalarda normal midir bu?
Normal, adet sancısı gibi sancılarınız gebelik boyunca ara ara olacaktır. Ben doktora kasıgım ağrıyor dediğimde, daha dur patlayacak gibi ağrıların bile olacak demişti. Anne olmak kolay değilmiş

Testler pozitif 10 gün geçti ve hala kan testi yaptrmadn mı ?
Ah ah bulunduğum yerin şartları 1 nisana randevu verdiler. 2 tane devlet hastanesi vardı biri yandı diğeri koronavirüs şüphesiyle kapılarını kapattı özel de 1 nisana gün verdi. Yurt dışında yaşıyorum ve Asker eşi olduğumuz için maalesef hiç sevilmiyoruz burda ben RABBİME Duâ edip bekliyorum

Normal, adet sancısı gibi sancılarınız gebelik boyunca ara ara olacaktır. Ben doktora kasıgım ağrıyor dediğimde, daha dur patlayacak gibi ağrıların bile olacak demişti. Anne olmak kolay değilmiş
Yaaa RABBİM İNŞAALLAH sağlıkla kucağınıza almayi Nasip etsin İNŞAALLAH❤

Henüz vermedim kan testi ama ilkkez gecikme yaşadım 3 tane faekli marka testler yaptım hepsi pozitif herkes kesin hamilelik dedi
Hamilelik var o zaman cnm ama git kan ver biran önce uzan rahtına bak .. inş sağlıklıdır bebeğin

Gebelik belirtisinde bel agırısı da var. Kan tahlilini bir an once yaptır. Kadındoğum cu ya git.. Vitamindir VS. Bazı seyler veriyor kullanmaya bak. Gebesindir insallah
Maalesef bulunduğum yer öyle değil 1 nisana randevu alabildim en yakın sağlık ocağı var ora da sadece pazartesi gunu 12 ye kadar tahlil alıyor oraya da 2 kere verdim 4 ay önce sonuç hala çıkmadı

Aaa anladm canm.. Allah yardmcnz olsun.. o ağrılar normalın normal olduğunu söyleyeym için rahatlasn

Maalesef bulunduğum yer öyle değil 1 nisana randevu alabildim en yakın sağlık ocağı var ora da sadece pazartesi gunu 12 ye kadar tahlil alıyor oraya da 2 kere verdim 4 ay önce sonuç hala çıkmadı
Hangi sehirdesin sen kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…