Anlamadım? ??Dalga gecmiyorsundur umarım?
Bel ağrısı ve kasık ağrısından ağlayarak hamile oldugumu öğrenmiştim ben. Bence sırt üstü uzanın, bir müddet sonra geçer.Kızlar yarım saattir çok şiddetli bi bel ağrım var adet olacak gibi hissediyorum aranızda olan var mı böyle 10 gün geciktim ve testlerım pozitif
Kan tahlili yaptirmadim henüz hanımefendi o yüzdenTestlerim pozitif diyorsun üzerine 10 gün geçmiş hamilemiyim diye soruyorsun? Asıl Ben anlamadım?
Kan testinde çıkmış mıydı cnmKızlar yarım saattir çok şiddetli bi bel ağrım var adet olacak gibi hissediyorum aranızda olan var mı böyle 10 gün geciktim ve testlerım pozitif
Çok teşekkür ederim. Peki ilk haftalarda normal midir bu?Bel ağrısı ve kasık ağrısından ağlayarak hamile oldugumu öğrenmiştim ben. Bence sırt üstü uzanın, bir müddet sonra geçer.
Henüz vermedim kan testi ama ilkkez gecikme yaşadım 3 tane faekli marka testler yaptım hepsi pozitif herkes kesin hamilelik dediKan testinde çıkmış mıydı cnm
Gebelik belirtisinde bel agırısı da var. Kan tahlilini bir an once yaptır. Kadındoğum cu ya git.. Vitamindir VS. Bazı seyler veriyor kullanmaya bak. Gebesindir insallahKan tahlili yaptirmadim henüz hanımefendi o yüzden
Normal, adet sancısı gibi sancılarınız gebelik boyunca ara ara olacaktır. Ben doktora kasıgım ağrıyor dediğimde, daha dur patlayacak gibi ağrıların bile olacak demişti. Anne olmak kolay değilmişÇok teşekkür ederim. Peki ilk haftalarda normal midir bu?
Ah ah bulunduğum yerin şartları 1 nisana randevu verdiler. 2 tane devlet hastanesi vardı biri yandı diğeri koronavirüs şüphesiyle kapılarını kapattı özel de 1 nisana gün verdi. Yurt dışında yaşıyorum ve Asker eşi olduğumuz için maalesef hiç sevilmiyoruz burda ben RABBİME Duâ edip bekliyorumTestler pozitif 10 gün geçti ve hala kan testi yaptrmadn mı ?
Yaaa RABBİM İNŞAALLAH sağlıkla kucağınıza almayi Nasip etsin İNŞAALLAH❤Normal, adet sancısı gibi sancılarınız gebelik boyunca ara ara olacaktır. Ben doktora kasıgım ağrıyor dediğimde, daha dur patlayacak gibi ağrıların bile olacak demişti. Anne olmak kolay değilmiş
Hamilelik var o zaman cnm ama git kan ver biran önce uzan rahtına bak .. inş sağlıklıdır bebeğinHenüz vermedim kan testi ama ilkkez gecikme yaşadım 3 tane faekli marka testler yaptım hepsi pozitif herkes kesin hamilelik dedi
Maalesef bulunduğum yer öyle değil 1 nisana randevu alabildim en yakın sağlık ocağı var ora da sadece pazartesi gunu 12 ye kadar tahlil alıyor oraya da 2 kere verdim 4 ay önce sonuç hala çıkmadıGebelik belirtisinde bel agırısı da var. Kan tahlilini bir an once yaptır. Kadındoğum cu ya git.. Vitamindir VS. Bazı seyler veriyor kullanmaya bak. Gebesindir insallah
Aaa anladm canm.. Allah yardmcnz olsun.. o ağrılar normalın normal olduğunu söyleyeym için rahatlasnAh ah bulunduğum yerin şartları 1 nisana randevu verdiler. 2 tane devlet hastanesi vardı biri yandı diğeri koronavirüs şüphesiyle kapılarını kapattı özel de 1 nisana gün verdi. Yurt dışında yaşıyorum ve Asker eşi olduğumuz için maalesef hiç sevilmiyoruz burda ben RABBİME Duâ edip bekliyorum
Çok teşekkür ederim İNŞAALLAH RABBİM isteyen herkese Nasip etsin içinde de bize❤Hamilelik var o zaman cnm ama git kan ver biran önce uzan rahtına bak .. inş sağlıklıdır bebeğin ☺☺
Hangi sehirdesin sen kuzuMaalesef bulunduğum yer öyle değil 1 nisana randevu alabildim en yakın sağlık ocağı var ora da sadece pazartesi gunu 12 ye kadar tahlil alıyor oraya da 2 kere verdim 4 ay önce sonuç hala çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?