• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım 7 gün gecikti

Amin inşallah teşekkür ederim ☺️,9. Gün regl olanları burda okuduktan sonra emin olamıyorum azıcık daha bekliyim dedim kısmet olur belki
gecen ay da 5 gun gecikmem olunca bu ay umursamadim, cok agrili bi regl donemi gecirdim testlerimde hep negatif cikmisti yine olmaz umuduyla yaptim🙏🏻 insallah rabbim gonlunuze gore verir neler hissettiginizi cok iyi anliyorum 🥲

gecen ay da 5 gun gecikmem olunca bu ay umursamadim, cok agrili bi regl donemi gecirdim testlerimde hep negatif cikmisti yine olmaz umuduyla yaptim🙏🏻 insallah rabbim gonlunuze gore verir neler hissettiginizi cok iyi anliyorum 🥲
Ben hiç gecikmezdim ondan garipsedim ama hiç belli olmuyo gebelik dışında her sebep olabilir gibi geliyo umitlenmek istemiyorum çok da ne güzel siz aşmış oldunuz bunları tadını çıkartın☺️

Eklentiler

• IMG_20250227_105107_606.webp
    IMG_20250227_105107_606.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 23
Benim de tam gününde olur hep bu ay 5 gün oldu gecikti. Olacak gibi karnımda hafif ağrı oluyor gibi ama yok. Hamile olma ihtimalim de yok gibi 🙊
Sonucunuz ne çıktı test yaptınız mı
Regl oldum gecikmenin 8.gününde
Benim de tam gününde olur hep bu ay 5 gün oldu gecikti. Olacak gibi karnımda hafif ağrı oluyor gibi ama yok. Hamile olma ihtimalim de yok gibi 🙊
Ne durumdasınız

Back