Gebeliğe Hazırlık Siddetli bel agrisi!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı yani testler 1 saniye icinde pozitif çıktı adet olsaydım yikilirdim
Yok canım anında çktysa hamilesin demek ki kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı akıntı falan hepsi çok normal..

Bende de kasik en başta oldu ama belim ağrıyınca kasik agrisi olmuyor. Maalesef bulunduğum yerin şartları dolayısıyla 4 ay önce verdiğim kan sonucu bile hâlâ çıkmadı 1 nisana özel bi hastaneden gün aldik

Yok canım anında çktysa hamilesin demek ki kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı akıntı falan hepsi çok normal..
Akintim oluyor göğsüm de de sadece ucu ağrıyor o da dokununca kasik ilk başlarda ağrıdı şimdi sanki karnımın altı gibi sancıyor anlamadım.

Yani sabredebilecekseniz tamam ama en azından folik asit alın eczaneden kullanmaya başlayın.

Yok aslında Rûm karşı taraf ama burda da aynı muamele inanın yasayıp görmeniz lazım. Bana anlattıklarında inanmiyordum geldik ve gördüm
Orası Türk Toprağı kanımızla aldık Kendini Rum hisseden defolsun gitsin onların topraklarına.. Her tarafımız hain ile dolu.. Soysuzlar Rabbim askerimizin yardımcısı olsun....

Akintim oluyor göğsüm de de sadece ucu ağrıyor o da dokununca kasik ilk başlarda ağrıdı şimdi sanki karnımın altı gibi sancıyor anlamadım.
Tamam işte canım onların hepsi rahmin kalnlaşması bebek için kendisini hazırlamasından kaynaklanıyor .. Gögüs uçlarının acıması da çok normal

Tamam işte canım onların hepsi rahmin kalnlaşması bebek için kendisini hazırlamasından kaynaklanıyor .. Gögüs uçlarının acıması da çok normal
Yaaa İNŞAALLAH RABBİM duysun da isteyen herkese içinde de bize Nasip etsin İNŞAALLAH❤

Orası Türk Toprağı kanımızla aldık Kendini Rum hisseden defolsun gitsin onların topraklarına.. Her tarafımız hain ile dolu.. Soysuzlar Rabbim askerimizin yardımcısı olsun....
AMİNNNNN cümlesinin İNŞAALLAH❤ RABBİM vicdan versin kac tane Asker eşi burda bebeğini kaybetti anlatamam

AMİNNNNN cümlesinin İNŞAALLAH❤ RABBİM vicdan versin kac tane Asker eşi burda bebeğini kaybetti anlatamam
Oradaki Dr Türk değil mi yada bizim orda devlet hizmetimiz sadece askeri ye mi anlamadım

Oradaki Dr Türk değil mi yada bizim orda devlet hizmetimiz sadece askeri ye mi anlamadım
V
Bütün doktorlar rum köpeği hepsi bize düşman maalesef diyorum ya keşke görseniz burayı RABBİM kimseyi vatanindan yurdundan etmesin❤

V
Bütün doktorlar rum köpeği hepsi bize düşman maalesef diyorum ya keşke görseniz burayı RABBİM kimseyi vatanindan yurdundan etmesin❤
Demekki tek hizmet asker olması.. Hiç olmasın daha iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…