Çok teşekkür ederim içim rahatladı yani testler 1 saniye icinde pozitif çıktı adet olsaydım yikilirdimAaa anladm canm.. Allah yardmcnz olsun.. o ağrılar normalın normal olduğunu söyleyeym için rahatlasn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim içim rahatladı yani testler 1 saniye icinde pozitif çıktı adet olsaydım yikilirdimAaa anladm canm.. Allah yardmcnz olsun.. o ağrılar normalın normal olduğunu söyleyeym için rahatlasn![]()
Kıbrıs maalesef berbat burda Türklere insan muamelesi yok bide Asker eşi olunca kapıya almıyorlar nerdeyseHangi sehirdesin sen kuzu
Yok canım anında çktysa hamilesin demek kiÇok teşekkür ederim içim rahatladı yani testler 1 saniye icinde pozitif çıktı adet olsaydım yikilirdim
Rum Tarafındamısın ki? Orda Türk yok mu?Kıbrıs maalesef berbat burda Türklere insan muamelesi yok bide Asker eşi olunca kapıya almıyorlar nerdeyse![]()
Bende de kasik en başta oldu ama belim ağrıyınca kasik agrisi olmuyor. Maalesef bulunduğum yerin şartları dolayısıyla 4 ay önce verdiğim kan sonucu bile hâlâ çıkmadı 1 nisana özel bi hastaneden gün aldikDoktoruma belim ağrıyor dediğimde hamilesin benim belim ağrıyacak değil ya çok normal demişti. Bende size demiş olayım.
Kanama/şiddetli kasık ağrısı yoksa endişe edecek birşey yok ama hamilesiniz işte niye kan testi yapmıyorsunuz, ultrasona girmiyorsunuz??
Akintim oluyor göğsüm de de sadece ucu ağrıyor o da dokununca kasik ilk başlarda ağrıdı şimdi sanki karnımın altı gibi sancıyor anlamadım.Yok canım anında çktysa hamilesin demek kikasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı akıntı falan hepsi çok normal..
![]()
Yok aslında Rûm karşı taraf ama burda da aynı muamele inanın yasayıp görmeniz lazım. Bana anlattıklarında inanmiyordum geldik ve gördümRum Tarafındamısın ki? Orda Türk yok mu?
Yani sabredebilecekseniz tamam ama en azından folik asit alın eczaneden kullanmaya başlayın.Bende de kasik en başta oldu ama belim ağrıyınca kasik agrisi olmuyor. Maalesef bulunduğum yerin şartları dolayısıyla 4 ay önce verdiğim kan sonucu bile hâlâ çıkmadı 1 nisana özel bi hastaneden gün aldik
Alıyorum bu 3. KutumYani sabredebilecekseniz tamam ama en azından folik asit alın eczaneden kullanmaya başlayın.
Orası Türk Toprağı kanımızla aldık Kendini Rum hisseden defolsun gitsin onların topraklarına.. Her tarafımız hain ile dolu.. Soysuzlar Rabbim askerimizin yardımcısı olsun....Yok aslında Rûm karşı taraf ama burda da aynı muamele inanın yasayıp görmeniz lazım. Bana anlattıklarında inanmiyordum geldik ve gördüm
Tamam işte canım onların hepsi rahmin kalnlaşması bebek için kendisini hazırlamasından kaynaklanıyor .. Gögüs uçlarının acıması da çok normalAkintim oluyor göğsüm de de sadece ucu ağrıyor o da dokununca kasik ilk başlarda ağrıdı şimdi sanki karnımın altı gibi sancıyor anlamadım.
Yaaa İNŞAALLAH RABBİM duysun da isteyen herkese içinde de bize Nasip etsin İNŞAALLAH❤Tamam işte canım onların hepsi rahmin kalnlaşması bebek için kendisini hazırlamasından kaynaklanıyor .. Gögüs uçlarının acıması da çok normal![]()
Aamiiinnnn aaammmiiiinnnnnn inşaALLAH canımYaaa İNŞAALLAH RABBİM duysun da isteyen herkese içinde de bize Nasip etsin İNŞAALLAH❤
AMİNNNNN cümlesinin İNŞAALLAH❤ RABBİM vicdan versin kac tane Asker eşi burda bebeğini kaybetti anlatamamOrası Türk Toprağı kanımızla aldık Kendini Rum hisseden defolsun gitsin onların topraklarına.. Her tarafımız hain ile dolu.. Soysuzlar Rabbim askerimizin yardımcısı olsun....
Oradaki Dr Türk değil mi yada bizim orda devlet hizmetimiz sadece askeri ye mi anlamadımAMİNNNNN cümlesinin İNŞAALLAH❤ RABBİM vicdan versin kac tane Asker eşi burda bebeğini kaybetti anlatamam![]()
VOradaki Dr Türk değil mi yada bizim orda devlet hizmetimiz sadece askeri ye mi anlamadım
Demekki tek hizmet asker olması.. Hiç olmasın daha iyi..V
Bütün doktorlar rum köpeği hepsi bize düşman maalesef diyorum ya keşke görseniz burayı RABBİM kimseyi vatanindan yurdundan etmesin❤
Aynen öyleDemekki tek hizmet asker olması.. Hiç olmasın daha iyi..