kızlar öncelikle özür dilerim bu konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim, ben çok şiddetli adet sancısı çekiyordum ağrıdan ağlardım o ilk gün yataktan kalkamazdım doktor majezik 200mg verdi, ilk defa bu kadar ağrısız geçiyo ama çok fazla kanamam var yani nasıl anlatacağım bilemiyorum aşırı fazla doktora gitmelimiyim yoksa ilacın etkisi midir.. korkuyorum okulda bile duramadım çıktım eve geldim o kadar çok ki
canım aynı bende senin gibiyim ağrı kesici ya da iğne olmadan o sancılar geçmiyor. ben genelde majezik değil de dolorex kullanıyorum ama ağrı kesicilerin genelinde söktürücü etki olduğu için normal diye düşünüyorum ben.merak etme aynı benimde senin olduğu gibi fazla oluyor ama için rahat etmezse bir doktor kontrolünden geç derim. geçmiş olsun canım
canım aynı bende senin gibiyim ağrı kesici ya da iğne olmadan o sancılar geçmiyor. ben genelde majezik değil de dolorex kullanıyorum ama ağrı kesicilerin genelinde söktürücü etki olduğu için normal diye düşünüyorum ben.merak etme aynı benimde senin olduğu gibi fazla oluyor ama için rahat etmezse bir doktor kontrolünden geç derim. geçmiş olsun canım
canım sen kadın doğum uzmanına mı göründün. bende ilk gün çok sancılanıyorum. ağrı kesiciyi abarttım bi kere. kesildi adetim korkudan koşa koşa kadın doğum uzmanına göründüm. hem ultrason çektirdim hem de hormon tahlili yaptırdm herşey temiz çıktı allahtan.içimde sürekli kuşku vardı acaba bişey mi var bu kadar sancılanıyorum diye. sende gidip bir görün bence uygun ilacı verecektir. bana arveles verdi doktor. inanki çok rahatladım. doktor mutlaka sana uygun adetini kesmeyecek veya arttırmayacak bir ilaç verecektir.
canım sen kadın doğum uzmanına mı göründün. bende ilk gün çok sancılanıyorum. ağrı kesiciyi abarttım bi kere. kesildi adetim korkudan koşa koşa kadın doğum uzmanına göründüm. hem ultrason çektirdim hem de hormon tahlili yaptırdm herşey temiz çıktı allahtan.içimde sürekli kuşku vardı acaba bişey mi var bu kadar sancılanıyorum diye. sende gidip bir görün bence uygun ilacı verecektir. bana arveles verdi doktor. inanki çok rahatladım. doktor mutlaka sana uygun adetini kesmeyecek veya arttırmayacak bir ilaç verecektir.
hayır canm sağlık ocağındaki doktor yazdı:26: olmazsa bu ay bitince giderim canm napayım ya ilaç içiyorum çoğalıyo içmiyorum ayağa kalkamaz halde oluyorum.. lisede gitmiştim aşırı ağrıdan ultrasonda falan baktılar bişi çıkmamıştı ama aradan çok zaman geçti canm sanırım gitmem lazım artık
Canım benim de adet sancım fena halde oluyor ama düzeni bozduğu için adet döneminde ağrı kesici kullanmıyorum...
Majezik zaten adet sancıları için üretilmiş bir ağrı kesici...
Prospektüsünde böyle bir yan etki falan yazıyor mu?
Miktar olarak benim de fazla oluyor...