• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli adet sancısı çekiyorum, bu kadarı normal mi?

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
kızlar öncelikle özür dilerim bu konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim, ben çok şiddetli adet sancısı çekiyordum ağrıdan ağlardım o ilk gün yataktan kalkamazdım doktor majezik 200mg verdi, ilk defa bu kadar ağrısız geçiyo ama çok fazla kanamam var yani nasıl anlatacağım bilemiyorum aşırı fazla doktora gitmelimiyim yoksa ilacın etkisi midir.. korkuyorum:58::58: okulda bile duramadım çıktım eve geldim o kadar çok ki:50:

Son düzenleme:
canım bende adet dönemlerimde çok sancım olduğu zaman majezik kullanıyorum. ama bende adeti arttırma gibi bir etki yapmadı.:44::44:

Son düzenleme:
bazı ağrı kesicilerin kanamayı arttırdığını duymuştum.. ama sen genede bi doktora görünsen iyi olur cnm nolur nolmaz..:26:

canım aynı bende senin gibiyim ağrı kesici ya da iğne olmadan o sancılar geçmiyor. ben genelde majezik değil de dolorex kullanıyorum ama ağrı kesicilerin genelinde söktürücü etki olduğu için normal diye düşünüyorum ben.merak etme aynı benimde senin olduğu gibi fazla oluyor ama için rahat etmezse bir doktor kontrolünden geç derim. geçmiş olsun canım:71:

bazı ağrı kesicilerin kanamayı arttırdığını duymuştum.. ama sen genede bi doktora görünsen iyi olur cnm nolur nolmaz..:26:
tamam canm şuanda gidemem zaten hem çok halsizim hemde bu saatte doktor olur mu hastanede onuda bilmiyorum

canım aynı bende senin gibiyim ağrı kesici ya da iğne olmadan o sancılar geçmiyor. ben genelde majezik değil de dolorex kullanıyorum ama ağrı kesicilerin genelinde söktürücü etki olduğu için normal diye düşünüyorum ben.merak etme aynı benimde senin olduğu gibi fazla oluyor ama için rahat etmezse bir doktor kontrolünden geç derim. geçmiş olsun canım:71:

canm dolorex de kullanmıştım ama ağrımı hiç geçirmemişti.sağol canım :21:

canım sen kadın doğum uzmanına mı göründün. bende ilk gün çok sancılanıyorum. ağrı kesiciyi abarttım bi kere. kesildi adetim korkudan koşa koşa kadın doğum uzmanına göründüm. hem ultrason çektirdim hem de hormon tahlili yaptırdm herşey temiz çıktı allahtan.içimde sürekli kuşku vardı acaba bişey mi var bu kadar sancılanıyorum diye. sende gidip bir görün bence uygun ilacı verecektir. bana arveles verdi doktor. inanki çok rahatladım. doktor mutlaka sana uygun adetini kesmeyecek veya arttırmayacak bir ilaç verecektir.

canım sen kadın doğum uzmanına mı göründün. bende ilk gün çok sancılanıyorum. ağrı kesiciyi abarttım bi kere. kesildi adetim korkudan koşa koşa kadın doğum uzmanına göründüm. hem ultrason çektirdim hem de hormon tahlili yaptırdm herşey temiz çıktı allahtan.içimde sürekli kuşku vardı acaba bişey mi var bu kadar sancılanıyorum diye. sende gidip bir görün bence uygun ilacı verecektir. bana arveles verdi doktor. inanki çok rahatladım. doktor mutlaka sana uygun adetini kesmeyecek veya arttırmayacak bir ilaç verecektir.

hayır canm sağlık ocağındaki doktor yazdı:26: olmazsa bu ay bitince giderim canm napayım ya ilaç içiyorum çoğalıyo içmiyorum ayağa kalkamaz halde oluyorum.. lisede gitmiştim aşırı ağrıdan ultrasonda falan baktılar bişi çıkmamıştı ama aradan çok zaman geçti canm sanırım gitmem lazım artık

eğer adet akıntısını hala arttırmaya devam ediyorsa ciddi şekilde uzman bir doktora git bence sağlık ocağındakilerin tek bildiği şey ilaç yazmak canım

Canım benim de adet sancım fena halde oluyor ama düzeni bozduğu için adet döneminde ağrı kesici kullanmıyorum...
Majezik zaten adet sancıları için üretilmiş bir ağrı kesici...
Prospektüsünde böyle bir yan etki falan yazıyor mu?
Miktar olarak benim de fazla oluyor...

majezık kullanıodum bır dr. bana majezıın yumurtalıkları tembellestırdıını soyledı,yazmısdı bı arkadas jinekoloji bölmünde bende korkarak alıyorum

Back