- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.309
“Nejat İşler bir kadın hayranının fotoğraf isteğini geri çevirince, hayranının kocası tarafından darp edildi. Ünlü oyuncunun kavga sırasında dişinin kırıldığı ve bayıldığı öğrenildi.”
Bugün okuduğum haberden alıntıladım.
Bu da bugünün şiddet içerikli haberi.
Burada veya günlük hayatımızda hani ‘e ama o da haketti’ diyenler oluyor ya...
Hayır...
bunun hak etmekle alakası Yok.
Dün markette iş stresini marketin kasiyerinden çıkaran birine şahit oldum...
ülkenin genelinin evinde erkek gerginliğini kadından, kadın da çocuklardan çıkarıyor.
Aynı öfke bir noktada doktora, öğretmene, memura, garsona, oyuncuya herhangi birine şiddet olarak tekrar karşımıza çıkıyor.
Biz nasıl bu noktaya geldik?
Bunu nasıl önleriz?
Çocuklarımızı bu felaketten nasıl uzak tutarız?diye konuşacağımıza,
E kadın dayak yer tabi, adama yemek yapmıyormuş...
Doktor haketmiş tabi, sigara molası vermiş..
Öğretmen beter olsun, zaten 3 ay tatil yapıyorlar...
Kasiyerin eli yavaşmış, e bir de onu mu bekleyecektim!
Diye meşrulaştıran sebepler buluyoruz.
Hala canım sıkkın, geçmiyor. İnsanların eline taş alıp kafa kırma isteğini, birilerini Yok yere yumruklama isteğini, birinin dişini kıracak kadar zarar verme ihtimalini algılayamıyorum.
Kuzenim polis, geçen hafta yıkım kararı olan bir yere gitmişler, yıkım ekibine destek için,
Yahu bu çocuk 22 yaşında.. bu kararı o vermedi. Keza yanındaki diğer polisler de...
Balta ile saldırmışlar.
Ama yapmışlardır bir şey, kimse boşuna balta ile saldırmaz degil mi?
Bence sosyal medyada, forumlarda, sözlüklerde, bu şiddeti körükleyen, destekleyen, meşrulaştıran ifade kullananlar için de bir şeyler yapılmalı...
Neyse... bdv lik midir bilmem. Ben uyku uyuyamıyorum.
Oğlumu binbir güçlükle büyütüp, okutup, verdiği emeklerle bir yere geldiğini gördükten sonra kafasında kaldırım taşı kırıldığı için yoğun bakım kapısında beklemek istemiyorum.
Umarım kimse de böyle bir şey yaşamaz.
Bugün okuduğum haberden alıntıladım.
Bu da bugünün şiddet içerikli haberi.
Burada veya günlük hayatımızda hani ‘e ama o da haketti’ diyenler oluyor ya...
Hayır...
bunun hak etmekle alakası Yok.
Dün markette iş stresini marketin kasiyerinden çıkaran birine şahit oldum...
ülkenin genelinin evinde erkek gerginliğini kadından, kadın da çocuklardan çıkarıyor.
Aynı öfke bir noktada doktora, öğretmene, memura, garsona, oyuncuya herhangi birine şiddet olarak tekrar karşımıza çıkıyor.
Biz nasıl bu noktaya geldik?
Bunu nasıl önleriz?
Çocuklarımızı bu felaketten nasıl uzak tutarız?diye konuşacağımıza,
E kadın dayak yer tabi, adama yemek yapmıyormuş...
Doktor haketmiş tabi, sigara molası vermiş..
Öğretmen beter olsun, zaten 3 ay tatil yapıyorlar...
Kasiyerin eli yavaşmış, e bir de onu mu bekleyecektim!
Diye meşrulaştıran sebepler buluyoruz.
Hala canım sıkkın, geçmiyor. İnsanların eline taş alıp kafa kırma isteğini, birilerini Yok yere yumruklama isteğini, birinin dişini kıracak kadar zarar verme ihtimalini algılayamıyorum.
Kuzenim polis, geçen hafta yıkım kararı olan bir yere gitmişler, yıkım ekibine destek için,
Yahu bu çocuk 22 yaşında.. bu kararı o vermedi. Keza yanındaki diğer polisler de...
Balta ile saldırmışlar.
Ama yapmışlardır bir şey, kimse boşuna balta ile saldırmaz degil mi?
Bence sosyal medyada, forumlarda, sözlüklerde, bu şiddeti körükleyen, destekleyen, meşrulaştıran ifade kullananlar için de bir şeyler yapılmalı...
Neyse... bdv lik midir bilmem. Ben uyku uyuyamıyorum.
Oğlumu binbir güçlükle büyütüp, okutup, verdiği emeklerle bir yere geldiğini gördükten sonra kafasında kaldırım taşı kırıldığı için yoğun bakım kapısında beklemek istemiyorum.
Umarım kimse de böyle bir şey yaşamaz.