Evet ama bazende o kadar sevdgnı hıssedıyorumkı
Siddete goz yummayin psikolojik bir problemi varsa meslek kaynakli evliligin devamliligi icin tedavi olmali cunku bu sefer sizin psikolojiniz asil psikolojisi bozuk olan kisi yuzunden alt ust olacak.Herkese merhaba
Ben onceden sureklı burayı okurdum ama ılk defa bır baslık acıyorum. Eşimle gercektn buyuk bır ask ıle evlendık. Uzun bır flort donemının ardından kavustuk dıyebılırım. Evlılıgımızım en basından berı cok sıddetlı kavgalarımız oldu ama son yaptıkları benı gercekten mahvettı.
Suamda amasya ılınde aılesının yanına tatıle geldık esım polis memuru. Ancak esım buraya geldıgmız zaman bna ıkı defa şiddet uyguladı. Yanı bırıncı de tokat attı ıkımcıde anmesımım yanımda yerlerde surukleyıp bogazımı sıktı. Aıleme anlatsam anında alır yanından benı ama anlatamıyorum cnku anlatrsam esım ılerde kendını affetrse bıle aılem affetmez ve ustelık aılem esımı benden daha cok severler. En son yaptıgı sey ıse az omce oldu. Bebegımızım ılacını ver dedım veremem belım agrıyo dedı bende ıcerı gelıp trıp attım oda ıcerı geldı bılegımı sıktı ve annesjnın yanında senın agznı yuzunu kırarım dedı. Bı kez yapan yıne yaparmıs anladım. bunu dıyen adam bı saat once sen yeterkı ıste sana hersyı yapatım dıuen bı adam. Benım sıze sormak ıstedgım ne yapmalı ve nasıö ders vermelıyım oyle bısey yapmak ıstyorum ki kapımda kopek olsun. NOT:Az omce allahıma kıtabıma bende bıttın dedım ve bunu az omce soyledım oda agladı ama asla acıma duygusu olusmadı bende. Kbakmayım bıraz uzun oldu tavsiyelerinizi beklıyorum
köpek olmasını istiyosan boynuna bi tasma tak zaten mizacı insan değil oldu bitti işte. Anasının yanında seni yerde sürükleyen adamın koynuna tekrar gireceksen olmayan grurunla olmayan onurunla o çakırkeyif kafanı çok yormaCok kararsızım bosanmktan ziyade kopek olsun ıstyorum
Bence dediğiniz gibi pişman olacak. Ben de benzer şeyleri yaşayıp darp raporu almadım ayrıldım, şimdi davada şiddeti inkar ettiği gibi kendisi üstüme geliyor darp raporu alsaydım kanıtlayabilirdimŞiddet var şiddet!!! O an gidip darp raporu almadığın savcılığa gitmediğin için umarım pişmAn olmazsın. İnsanları değiştiremezsin şiddete eğilimse bugun vurur yerlerde sürükler yarın bıçaklar öldürür bunu neden hala idrak edemiyoruz acaba. Gerçekten ağır konusmak istemiyorum. Üzülüyorum gerçekten bu kadar yerlerin dibine geçtiğiniz için. Köpek olucakmış ! Peh olsa ne fark eder o el sana kalktı bi kez kusura bakma da rüyanda görürsğn köpek olmasını.
Maalesef butun erkeklerde var bu psikoluk yani şiddete eğilimliler ne desem bilemedim bisüre konuşmayın tavrınızı koyun
Çık babanlara git canım sıkıldı bebek durmuyor de onlara bir şey anlatma gitme telefonuna cevap verme Sezin’den görüntünden mahrum et sadece. Çoçuk için mesajla konuşHerkese merhaba
Ben onceden sureklı burayı okurdum ama ılk defa bır baslık acıyorum. Eşimle gercektn buyuk bır ask ıle evlendık. Uzun bır flort donemının ardından kavustuk dıyebılırım. Evlılıgımızım en basından berı cok sıddetlı kavgalarımız oldu ama son yaptıkları benı gercekten mahvettı.
Suamda amasya ılınde aılesının yanına tatıle geldık esım polis memuru. Ancak esım buraya geldıgmız zaman bna ıkı defa şiddet uyguladı. Yanı bırıncı de tokat attı ıkımcıde anmesımım yanımda yerlerde surukleyıp bogazımı sıktı. Aıleme anlatsam anında alır yanından benı ama anlatamıyorum cnku anlatrsam esım ılerde kendını affetrse bıle aılem affetmez ve ustelık aılem esımı benden daha cok severler. En son yaptıgı sey ıse az omce oldu. Bebegımızım ılacını ver dedım veremem belım agrıyo dedı bende ıcerı gelıp trıp attım oda ıcerı geldı bılegımı sıktı ve annesjnın yanında senın agznı yuzunu kırarım dedı. Bı kez yapan yıne yaparmıs anladım. bunu dıyen adam bı saat once sen yeterkı ıste sana hersyı yapatım dıuen bı adam. Benım sıze sormak ıstedgım ne yapmalı ve nasıö ders vermelıyım oyle bısey yapmak ıstyorum ki kapımda kopek olsun. NOT:Az omce allahıma kıtabıma bende bıttın dedım ve bunu az omce soyledım oda agladı ama asla acıma duygusu olusmadı bende. Kbakmayım bıraz uzun oldu tavsiyelerinizi beklıyorum
Bosan netHerkese merhaba
HahahaaaaaEvet ama bazende o kadar sevdgnı hıssedıyorumkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?