Şiddet ve dengesiz eş

Kopek olsa tabirini olumsuz kullanmissiniz ama keske tum insanlar köpek olabilse. Esni döven, ekmek yedigi eli isiran, nankörlük yapan, kiymet bilmeyen bir köpek görmedim ama insan coook gördüm. Sizde köpek olsn degil keske kopek gibi bir vasfa sahip olabilse insan olmasa allahim amin diyr dua edin bence

Evet ama bazende o kadar sevdgnı hıssedıyorumkı

Sevgiyi yanlış anlamışsınız siz. Seven kişi karşıdakine bağırdığında bile utancından yerin dibine girer, bir daha asla yapamaz.

Anlattığınız siddetlerin boyutu çok fazla ve arkası kesilmeyecek.

Hem öyle büyük bir yemin edip , bittiğini söylüyorsunuz hem başka yollar arıyorsunuz.

Yemin etmeyin bari.

Herkesin ilişkisi farklı, ne desek boş. Ben bana el kaldırılmasını bile hazmedemem mesela.

3 5 çocuğum olsa , 20 til evli olsam , gidecek yerim.olmasa, annem babam olmasa, tek kuruşum olmasa boşanmam belki o an ama boşanmak için fırsat kokar yollar arardım.

Sizin aileniz arkanızda, düşünmeniz hata

Siddete goz yummayin psikolojik bir problemi varsa meslek kaynakli evliligin devamliligi icin tedavi olmali cunku bu sefer sizin psikolojiniz asil psikolojisi bozuk olan kisi yuzunden alt ust olacak.

şiddet gören kadınlarda intikam alma duygusu gelişir. ayrıca kocanızın psikolojisi bozuk galiba . genede onu masum etmeye yetmez. bi avukata gidip uzunca bi yazı yazdırıp gözünü korkutabilirsiniz neler yapabileceğinizi görmesi için. sizinle evli diye her istediğini yapamaz.

Kayınvalidenin yanında deki" hayırdır, evde bir dedigimi iki etmiyorsun, annenin olmadığı yerde 'aşkım, canım,cicim ( hatta daha da abart)' diyorsun, annen varken vuruyorsun hakaret ediyorsun. Niye annenin yanında farklı, yalnızken farklı davranıyorsun? Şok olacaktır muhtemelen.
Bir daha şiddet uygularsa şikayetçi olacağını ve amirlerine rezil edeceğini söyle.

Erkekler artık cok uyanık aglayan erkege her kadınlar aman ne kadar asık gozuyle baktıgı ıcın yenı kandırma sıstemlerı bu. Inanma yanı bır olsa hadı hata dersınde 2 olmus 3. De yolda bellı bırak gıt neyını affedeceksın affetıkce o daha fazlasını yapacak artık kadınlar lutfen duygularla hareket etmeyı bırakın ya sen ona aynısını yapsan affedermı acaba

Cok kararsızım bosanmktan ziyade kopek olsun ıstyorum
köpek olmasını istiyosan boynuna bi tasma tak zaten mizacı insan değil oldu bitti işte. Anasının yanında seni yerde sürükleyen adamın koynuna tekrar gireceksen olmayan grurunla olmayan onurunla o çakırkeyif kafanı çok yorma

Bence dediğiniz gibi pişman olacak. Ben de benzer şeyleri yaşayıp darp raporu almadım ayrıldım, şimdi davada şiddeti inkar ettiği gibi kendisi üstüme geliyor darp raporu alsaydım kanıtlayabilirdim

Zamanında bir polis karısı arkadaşım aman Diana gerekirse yapayalnız öl ama ne asker ne polis karısı olma demişti ailenize anlatın ve onların yanına taşının. Ve asla affetmeyin çünkü sizi yine dövecek!

Maalesef butun erkeklerde var bu psikoluk yani şiddete eğilimliler ne desem bilemedim bisüre konuşmayın tavrınızı koyun

Bütün erkeklerin böyle olduğunu düşünmek daha mı iyi hissettiriyor? Zincirlere sıkı sıkı sarılmaktan başka ne işe yarıyor?
Tabii ki bütün erkekler böyle değil.
Kendinize hayrınız yok, belli ki siz kabullenip "hepsi böyle" diyerek susup oturuyorsunuz. Bari bu kadar normalleştirmeyin de başka kadınlar kendilerini kurtarmaya çalışsınlar.

ya şimdi konu sahibine laf edecektim de, darbeyi ala ala akli melekelerini yitirmiş gibi geldi.

Çık babanlara git canım sıkıldı bebek durmuyor de onlara bir şey anlatma gitme telefonuna cevap verme Sezin’den görüntünden mahrum et sadece. Çoçuk için mesajla konuş

Yerinizde olsam aileme sığınırdim. Gözü yaşarsın diye sigara dumanını gözüne gelmesini sağlayan adamlar var. Kızlar da salak salak "ahh duygulandi, ağlıyor, seviyor.." diye kanıyor. Sizin eşinizin sizi sevdiğine zerre inanmam. Sizi sevmediği gibi, annesinden dahi utanmıyor. Benim oğlum esini yanımda dövse heralde polisi cagirmakla utancimdan yerin dibine girerdim

Hem sever hem döver yani ozamn boşanmayın. Daha ilk tokatta çekip gitmeniz gerekiyordu siz hala köpek olsun istiyorum diyorsunuz. Ne diyebiliriz ki iyi dövüşmeler ozamn

Şu an konu sahibi şok gerçek sevginin uçar tekmeli ,yerlerde sürümeli, kafada kavanoz kırmalı bir şey olmadığını öğrendi ve kıskançlıktan kime saracağını şaşırdı. Bir Amasya li olarak o aşamadiginiz kültür farklarını çok merak ettim . Ya eski İstanbul hanimefendilerindensiniz ( ki tarzınız tavrınız hayırrr diye bağırıyor. ) ya da sarayda yetiştiniz. Çünkü Amasya' nin ne doğu-güneydoğu gibi ne de dogu karadeniz gibi uç bir kültürü var. Evet eşiniz sizi seviyormuş sizin tabirinizle köpek olmuş ki bahsettiğiniz tüm rezilliklerinize katlanmış. Üzgünüm ama artık sevmiyor ve katlanamıyor çünkü seven insan sizin iddianızın aksine dövmez !!

Hayatta her şey basımıza gelebilir her şey insanlar için fakat sizin düşünce yapınız çok saçma.

Boşanmayayım ama köpek olsun nedir ?
Zaten adam şiddete eğilimli mesleği de malum silahı da var bu adamın.
Trip attınız vs.diyelim ki adam iyice delirse allah korusun kafaniza sıksa ya da daha çok dövse sizi ne yapacaksınız?
Hayır bu sefer elinden alanda olmaz gene annesi varmış allahtan.

Yapacağınız şey uzak durmak ve boşanma isteginiz yoksa tedavi görmesini isteyeceksiniz.
Şu anda en sağlıklı çözüm bu .

Bosan net
Eger sineye ceker o evde cocuk yetistirirsen onunda günahına girersin.
Annesi baktı mı öyle bogazınızı sıkarken?
2 defa siddet uygulanmıs napıosn sen demedi mi?

Esinizin ofke kontrolu yok. Bosanmak istemiyorsaniz ya suyuna gidip sinirlendirmeyeceksiniz ya da soguk davranacaksiniz

Size şiddet uygulayan eşiniz birgün bebeginize yaparsa ?

Bari eşinizi güzel bir dille ikna etmeye calisinda psikolojik destek alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…