Merhaba ben yeni katıldım sürekli burdan okurum bir şey hakkında tavsiye almak istediğimde bu sefer sormak istedim bizzat sizlere
yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var çok severek başladık ilk iki yıl baya sorunluydu instagramdan tanımadığı kadinlarin gecelikli falan fotolarını beğendiğini gördüm ayrılmak istedim yalvardı tamam dedi yapmayacağım dedi öyle kapandı konu çok seviyordum bitirmedim fakat son iki yıl gayet her şey yolundaydı bana tapiyordu sonrasinda bi küçük tartışma yaşadık ve sinirle yüz ifadesini hala unutamıyorum kalcami çok sert bi şekilde sıktı çimdikler gibi ben ağladım çünkü gerçekten canım çok aşırı yandı sonra hayır bitti dedim yalvarmaya başladı gözleri doluyor bana vur hıncını al diyor sensiz yaşayamam oldururum kendimi bir daha olursa ben ayrılırım kendimi kaybettim falan dedi fakat bende bir şeyler koptu ve geri gelmiyor ayrilamiyorum çünkü kendine bir şey yapar diye ve o kadar sene geçmişimiz var zor geliyor biliyorum bazılarınız ne var kalcayi bi sıktı diye siddete mi girer diyecek ama kol olsaydı bu sıktığı yer girmeyecek miydi diye düşünüyorum ailesine kıyamıyorum çok iyi insanlar pişman olmaktan korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum lütfen tavsiye verebilir misiniz görüşlerinize ihtiyacım var