Şiddet görüyorum

Neden olmasın?
Denemeden bilemezsiniz hayatın ne getireceğini.
Evlenmeden önce bekar hayatınız vardı, evlendiniz değişti, boşanırsınız yine değişir ve akar gider.
Geçinemem mi diyorsunuz? Çalışana ekmek var.
Ev bulamam, döndüremem tek başıma mı diyorsunuz? Ev arkadaşları bulunur, ilanlar var. Sorup soruşturursunuz atıyorum 3 kız çıkarsınız bir eve, çalışır, olur gidersiniz.
Beslemek, bakmak zorunda olduğunuz çocuğunuz mu var? Yok. Sadece kendi canınızdan sorumlusunuz.

Bunlar imkansız değil, sadece bir adımla başlar.
Dört yanınıza görünmez duvarlar örüyor korkularınız. Oysa ki o evin içi daha korkunç olmalı.
"Acaba bu kez neye sinirlenip dövecek?" bekleyişi ile yaşamak, bu en ağırı değil mi?
Cok ağır hemde

Yapabilirim ama cesaretim yok korkuyorum
Yapamayacagindan değil sen eşinden kork. Yapamayacak birşey yok. Bi ise gireceksin. Para kazanacaksın. Ev tutacaksin. Kendi hayatını kuracaksın. Sen onunla evli kalırsan pişman olursun. Kardeşini düşün sen bu halde görse ne kadar üzülür. Ben senin yaşında olsam dünyayı gezerdim sen dayak yiyen kocandan ayrilamiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun inş. Allah yardımcın olsun

Yapamayacagindan değil sen eşinden kork. Yapamayacak birşey yok. Bi ise gireceksin. Para kazanacaksın. Ev tutacaksin. Kendi hayatını kuracaksın. Sen onunla evli kalırsan pişman olursun. Kardeşini düşün sen bu halde görse ne kadar üzülür. Ben senin yaşında olsam dünyayı gezerdim sen dayak yiyen kocandan ayrilamiyorsun. Hakkında hayırlısı olsun inş. Allah yardımcın olsun
Amin sagol

Size intiharı düşündürecek bir insan asla iyi olamaz. İyi bir adam değil eşiniz.. Kendisi problemli, sizi de o çukura çekiyor yavaş yavaş ! İyi düşünün...
haklısınız aslında iyi bir adam değil fakat ayrılmaya karar verdigimde hep iyi hatiralarimiz anilarimiz aklima geliyor ama kesinlikle iyi biri değil

haklısınız aslında iyi bir adam değil fakat ayrılmaya karar verdigimde hep iyi hatiralarimiz anilarimiz aklima geliyor ama kesinlikle iyi biri değil
Yahu ne yaşadin şu kısacık zamanda aklına yedigin dayaklar gelsin yazık değilmi sana

güzel anı olarak ne yaşadınız ? Evliliğin başından beri psikolojik ya da fiziksel şiddet var insanda iyi anı mı kalır ? Eşiniz problemli öfke kontrolü yok maalesef... Haberiniz 3. Sayfada çıkmadan önce harekete geçin... Mesleğiniz yok mu ?

Sizi sindiren korkutan tehdit eden bir yaratigi ;sevme kelimesi ile birarada bulundurmaniz kendinize en büyük hakaret. ..daha Küçüksun ablacim yolunu rotani çiz asla düzelme ihtimali yok bunun ve sakin hamile kalma...o zaman seni daha çok köşeye Sıkıştırıŕ ...ve silkelen kendine gel buna layık miyim diye ?

eşinin ailesi yok mu onlara anlatsan durumu
girer bir işe çalırısın hala dayı amca ıllakı bakarlar sana
kazandıgın paradan onlara da veririsn
babanla hiç mi görüşmüyosunuz?

arkadaşlarında dediği ggibi sakın ama sakın hamile kalma
cok kucuksun
ben bu evlılıge dvm edıcem dıyosan bıle ınan bekle 5 sene
hıc acele etme cocuk duzeltmez bu durumu
onunda hakkına gırmeyin cahil olmayın

Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim evlendigimin ilk zamanlarından beri eşimden şiddet görüyorum her hafta dovmuyor tabi ki ama en ufak tartışmada sinirlenio dişlerini sıkıyor ve beni hep dövmekle tehdit edio bir kaç ay önce terkettim sonra tekrar barıştık söz verdi ama en ufak kavgada bile beni dövmekle tehdit ediyor ayrılmak istiyorum fakat bir yanım bırakmıyor sanki ayrilirsam pişman olucakmisim gibi hissediyorum onun haricinde iyi biri seviyorumda intihar edecek duruma geldim en basiti bugün alisveris yapmaya çıktık herseye sinirlenio herkesin icinde sesini yukseltio küfür edio beni rezil edio dayanamıyorum artık ne tadaviyi kabul edio ne başka bir şey yok kac sefer konuştuk bir konuda anlasamayinca şiddete başvuruyor çok yoruldum dövdüğü zamanda ölüyorum zannediyorm resmen nolur akıl verin ne yapmalıyım
Seninle ayni yaştayiz ama surekli seni döven bir adamla nasil ömür gecireceksin. Sen dayak yemeye raziysan bize hic bir laf düşmez.....

Bu adam boşansanda rahat bırakmaz seni boşanmayı kabul de etmeyebilir.Boşanmak istiyorum dediniz mi hiç tepkisi ne oldu.Onu duyunca yine dövecektir sizi dikkatli olun.Birilerinden yardım alın.Allah yardımcınız olsun.Elleri kırılsın vurmaya kalktığı anda hiç mi içi sızlamıyor.Merhamet yoksunu...Kendini üzme Allah büyük çaresiz değilsin...Güçlü ol ...
Şu kainatın bir sahibi var...Hiçbir yaptığı yanına kalmayacaktır merak etme.İstersen herşeyi başarabilirsin kurtulabilirsin ...Allah yar ve yardımcın olsun

güzel anı olarak ne yaşadınız ? Evliliğin başından beri psikolojik ya da fiziksel şiddet var insanda iyi anı mı kalır ? Eşiniz problemli öfke kontrolü yok maalesef... Haberiniz 3. Sayfada çıkmadan önce harekete geçin... Mesleğiniz yok mu ?
çocuk gelişimi okuyordum kayseridebi sabah annemi ölü olarak bulunca okulum yarida kesildi gebze amcamlar yanina aldi suanda disardan bitirmeye çalışıyorum

Bu adam boşansanda rahat bırakmaz seni boşanmayı kabul de etmeyebilir.Boşanmak istiyorum dediniz mi hiç tepkisi ne oldu.Onu duyunca yine dövecektir sizi dikkatli olun.Birilerinden yardım alın.Allah yardımcınız olsun.Elleri kırılsın vurmaya kalktığı anda hiç mi içi sızlamıyor.Merhamet yoksunu...Kendini üzme Allah büyük çaresiz değilsin...Güçlü ol ...
Şu kainatın bir sahibi var...Hiçbir yaptığı yanına kalmayacaktır merak etme.İstersen herşeyi başarabilirsin kurtulabilirsin ...Allah yar ve yardımcın olsun
Amin kardeşim sağol

Back