pembelii oğluşum aşkımm Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 6.005 237 38 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi pembelii #1 Bu sıcaklarda halimiz ne olacak bilemiyorum:44: Evden değil salondan klimanın yanından bile çıkıp başka bir odaya gidemiyorum. Bu havalarda evde yapacak bir şey yok bari burada sohbet muhabbet edip biraz vakit geçirelim kızlar buyruunn
Bu sıcaklarda halimiz ne olacak bilemiyorum:44: Evden değil salondan klimanın yanından bile çıkıp başka bir odaya gidemiyorum. Bu havalarda evde yapacak bir şey yok bari burada sohbet muhabbet edip biraz vakit geçirelim kızlar buyruunn
Brunella Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 6.461 12.327 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi pembelii #2 Yığınla ütüm var sıcakta ütü yapmak yemiyor
pembelii oğluşum aşkımm Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 6.005 237 38 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi pembelii #3 KocasininKaraKedisi .!.: Yığınla ütüm var sıcakta ütü yapmak yemiyor Genişletmek için tıkla... Sıcak ve ütü Akşam hatta gece yap bence sen ütülerini Bu havada erir gidersin yoksa :)
KocasininKaraKedisi .!.: Yığınla ütüm var sıcakta ütü yapmak yemiyor Genişletmek için tıkla... Sıcak ve ütü Akşam hatta gece yap bence sen ütülerini Bu havada erir gidersin yoksa :)
Brunella Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 6.461 12.327 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi pembelii #4 pembelii .!.: Sıcak ve ütü Akşam hatta gece yap bence sen ütülerini Bu havada erir gidersin yoksa :) Genişletmek için tıkla... Ay eriyeceğimi bilsem yaparımda fazladan 5 kg var, ama erimem cinnet getiririm
pembelii .!.: Sıcak ve ütü Akşam hatta gece yap bence sen ütülerini Bu havada erir gidersin yoksa :) Genişletmek için tıkla... Ay eriyeceğimi bilsem yaparımda fazladan 5 kg var, ama erimem cinnet getiririm
pembelii oğluşum aşkımm Kayıtlı Üye 9 Eylül 2009 6.005 237 38 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi pembelii #5 KocasininKaraKedisi .!.: Ay eriyeceğimi bilsem yaparımda fazladan 5 kg var, ama erimem cinnet getiririm Genişletmek için tıkla... Haklısın valla
KocasininKaraKedisi .!.: Ay eriyeceğimi bilsem yaparımda fazladan 5 kg var, ama erimem cinnet getiririm Genişletmek için tıkla... Haklısın valla