• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcakkanlı hastalıgı...!

bilmiyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
871
3
0
Ankara
insanlara karsı sıcak kanlıyım ... böyle mesafeli biri olmayı beceremedim hiç:/
sogukkanlı olmak istiyorum sınır koymak istiyorum herkesle aynı uzaklıkta olmak istiyorum ama olmuyor kızlarr ne yapmalıyım sizce??
kac defa söz verdim kendime ama olmuyır:(

Son düzenleme:
ben çok mesafelı bırıyım, kolay kolay insanlara karşı sıcak ve samımı olamam tanımadan,, hele sevmedığım insanlara karşı asla küsmüyorum mesafe koyuyorum,, eltımıde sevmıyorum hep mesafelıyım oda çatlıyo:-))))))))))) yüz vermıyom dıye

Tamamen kişisel özellik. Zor değişir ki değiştirmeye çalışma bence. Çok mesafeli olmak gibi aşırı samimi olmak da insanın zarar görmesine neden oluyor. Bizim yapmamız gereken kendimizi dengelemek. Bu demek değil ki soğuk olacaksın az konuşacaksın. Derin konuşmazsın, hemen özelini açmazsın. İnanmazsın en önemlisi.. Sorun olmaz.:)

Neden soğukkanlı olmak istiyorsun ki?
Sıcakkanlı insanlar genelde daha çok sevilir ama işi abartmamak şartıyla.
Bazen çok cana yakın olacaksın, bazen mesafeni koruyacaksın.
Sen her olaya aynı şekilde tepki verirsen o olmaz işte.:34:

bilmem insanlar tepeme cıkıyor sankii... ya da bana öyle geliyor alışmışlar güler yüzlü olmama mesfe koyunca da altında bişey arıyolar...
:/
yedigim kazıklardan dolayıda olabilir bu istek:D:1:

Tam aksine canim, sicakkanli insanlar hep bu hayatta kazanirlar.
Soguk kanli olmakla itici, aptal ve sevimsiz yerine konulursun.
Sicak kanli insanlar herkes tarafindan sevilir, hayranlikla bakilir ve herkes tarafindan takdir edilir.

Bence senin sicak kanli olman, seni degerli kiliyordur sadece yeri geldiginde hayir demeyide bilmen lazim.

Saygili, güler yüzlü, sempatik olmak bu dünyada en tutulan sey, soguk kanlilikla ne cevren olur ne arkadasin, yeri geldiginde toplumdan dislanirsin.

Sicak kanli olan insanlarin EQ`si ( yani Emotional Quotes ) cok yüksek olur.

Bak ispati yukarda, orada birisi diyorki ben soguk kanliyim, hele eltime karsi cok soguk kanliyim, oda kuduruyor, al iste....
Yani demem oki her zaman insanlara saygi ile ve sevgi ile yaklas, bundan korkma ve cekinme, seni insanlarda aynen öyle karsilayacaklardir.

Ben öyleyim ve iyikide bu lutfu yüce Rabbim bana vermis, cok seviliyor cokda seviyorum tüm insanlari...Hayatimdaki tüm basarilarimin sirrida belki burada sakli...Hep güler yüzlü ve sicak kanli olman dilegi ile :16:

Son düzenleme:
tesekkür edrim ..:) galiba insanlara hayır diyemiyorum bu hata oluyor ... karısık işler bunlar ya her insana da sıcak kanlı dvrnmaya gelmiyor ama :1:

Kendini değiştirme bence bu konuda:) Tek yapman gereken tavırlarından dolayı sinirlendiğin kişilere(kazık yediğinde) sakinleşince rahatsız olduğun durumu söylemek ve tepki koymak :34: Kendin olduğun sürece mutlu olursun :16:

ztn onlarla tüm baglrımı koprdım meraba meraba yani durumum :):)
aynı sey basıma gelmesin die birz tedbrli olmak isiyorum :D evet kendm oldgm sürece mutlu olurum aksi durumda hep bi gergnlk oluyr üstümde insnlara nasl dvrancgm konusunda...

canım pozitif güler yüzlü bir insan olmaya çalış bu sana da iyi gelir fakat yeni tanıdığın insanlarla konuşurken yüzeysel konuş sırlarını çok özel hayatını kimseye güvenipte açma bu da bir mesafedir en yakın arkadaşın veya arkadaşlarından hatta ailenden ötesine açma zaten sırlarını.Ummadığın taş baş yararmış.

insanlara karsı sıcak kanlıyım ... böyle mesafeli biri olmayı beceremedim hiç:/
sogukkanlı olmak istiyorum sınır koymak istiyorum herkesle aynı uzaklıkta olmak istiyorum ama olmuyor kızlarr ne yapmalıyım sizce??
kac defa söz verdim kendime ama olmuyır:(

sanırım insanlara çok güveniyorsun ve hiç kazık yememişsin.. yaşın kanımca 25 ten gençtir.. zamanla , hayatın gerçeklerini ve bazı insanların ne kadar çıkarcı ve kötü olduğunu- yaşayarak- tecrübe ederek gördükçe değişşeceksin.. insanlarla daha mesafeli olacaksın.. (benim gibi)
zamanla anlayacaksın dediğimi canım şimdilik tadını çıkar sıcakkanlılığın ..:1::34:

Back