Sıcak Su...

independent

O la la !
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
819
2
46
İstanbul
arkadaşlar aranızda sıcak su içerek zayıflayabilen varmı? anneannem tv de görmüş akşam yemeklerden sonra fln çay yerine kaynamış suya limon sıkılıp içildiğinde fln faydası olur karın yağlarını eritir diolarmış ben başlayalı 3-4 gün oldu daha tartılmadım gün içinde içtiğimiz suyu sıcak tüketmekmiş sanırım önemli olan tabi diyetsiz olmaz yardımcı bişimiş bu deneyen var mı?

böyle şeyler çok saçma arkadaşım inanma... soğukta içsen sıcakta içsen yağ eritmez.. su sadece metobolizmayı hızlandırır..doktorlar ılık su için derler çünkü soğuk su midede kramplara sebep olur..zaten içimiz yeterince sıcak değilmii erise yağlar öylede erir... çok zayıflamak istiyosan gerçekkten kafana koy,yediklerini bilinçli ye..kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı ye 1 brdk ılıl su iç,domates salatalık roka peynir zeytin ye ne güzel... sebze yemekleri salatalar hariikadr diet için...yeşil çay iç sıcak su içeceğine,günde 3 fincan yeter.. düzenli spor yaptın mı 2 ayda çok rahat kilo verirsin hemde vücudun toparlanır,sıkılaşır....bende diyetisyen yardımıyla kilo verdim bilinç beslendim...herkes başarabilirr :68:

böyle şeyler çok saçma arkadaşım inanma... soğukta içsen sıcakta içsen yağ eritmez.. su sadece metobolizmayı hızlandırır..doktorlar ılık su için derler çünkü soğuk su midede kramplara sebep olur..zaten içimiz yeterince sıcak değilmii erise yağlar öylede erir... çok zayıflamak istiyosan gerçekkten kafana koy,yediklerini bilinçli ye..kahvaltıdan önce 2 kuru kayısı ye 1 brdk ılıl su iç,domates salatalık roka peynir zeytin ye ne güzel... sebze yemekleri salatalar hariikadr diet için...yeşil çay iç sıcak su içeceğine,günde 3 fincan yeter.. düzenli spor yaptın mı 2 ayda çok rahat kilo verirsin hemde vücudun toparlanır,sıkılaşır....bende diyetisyen yardımıyla kilo verdim bilinç beslendim...herkes başarabilirr :68:

Bencede cnm çok haklısın.ben bi de şey duymuştum sabahları ılık suya limon suyu damlatıp içmenin mideye rahatlatıcı etkisi varmış sadece sıcak suyla zayıflanmaz ama sporla ve yediklerine dikkat ederek ancak kilo verilebilir :56:

ilk bakışta mantıklı gibi geliyo ama limonun tansiyonu düşürücü etkisde vardır aç karnına içildiğinde daha çok etkisini gösterir...içebiliyosan elma sirkesi iç şifadır... 1 bardağa bi tatlı kaşığı elma sirkesi... doktorlar kabullenmese bile elma sirkesinin zayıflattığı söleniyor,peygamber efendimiz sirkeye ekmek banıp yermiş şifadır diye..bide bağırsak sorunun varmı kabızlık falan ? mesela bende çok fazla var onun kilo verme üzerinde etkisi çok fazla çünkü?

bende gece yatmadan evvel içince faydası olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru onu bilmiyorum :44:
ben bi ara sıcak suya elma sirkesi,sarımsak,limon katıp iyice karıştırıp içiyordum ve faydasını görmüştüm.vermek istediğim 1 2 kilo vardı vermiştim,
ama kış geldi geleli saldım kendimi,homini gırtlak yiyorum :56: :84:
bi an önce bişeyler yapmam lazım :52:

kabızlık gibi bi sorunum yok benim... sirkeyle de su içmeyi denedim ama midemin ağrısından ölüodum çok kötü oldum bi daha da içmedim ztn günlük hayatta da sirke kullanan biri değilimdir salatalara fln alışık değilim yani :S yediklerime dikkat ediyorum spor da yapıyorum ama çok zor kilo veriyorum hatta hiç veremiyorum ztn öyle bi vucüdüm var ki kimse kiloma inanamıyo çok sıkı bi vucudum var belki de o yüzden veremiyorum bırakmıyo kendini salak vucüdum :( bunu da deniyorum yine de bişi umduğumdan değil aslında sadece merak ettim bakalım ama sıcak suyun tok tuttuğunun garantisini verebilirim şu son 2-3 gündür yemeklerden sonra pek acıkmadım önceleri akşam doymak bilmez aç aç otururdum genellikle dayanamaz yerdim :S

kabızlık gibi bi sorunum yok benim... sirkeyle de su içmeyi denedim ama midemin ağrısından ölüodum çok kötü oldum bi daha da içmedim ztn günlük hayatta da sirke kullanan biri değilimdir salatalara fln alışık değilim yani :S yediklerime dikkat ediyorum spor da yapıyorum ama çok zor kilo veriyorum hatta hiç veremiyorum ztn öyle bi vucüdüm var ki kimse kiloma inanamıyo çok sıkı bi vucudum var belki de o yüzden veremiyorum bırakmıyo kendini salak vucüdum :( bunu da deniyorum yine de bişi umduğumdan değil aslında sadece merak ettim bakalım ama sıcak suyun tok tuttuğunun garantisini verebilirim şu son 2-3 gündür yemeklerden sonra pek acıkmadım önceleri akşam doymak bilmez aç aç otururdum genellikle dayanamaz yerdim :S

alışık olmadığın için olabilir canım.mesela bi bardağa çok az miktarda koyarsan çok etkilmez seni ama genede olmuyorsa koymayıver,sade iç :7:
bende sıcak suya tekrardan başlayacağım bugünden itibaren,yeşilçaydı form çayıydı derken içim bi hoş oldu yw :86:

bende bugün çok yedim ya ama akşam yemeği yemicem bol bol sıcak su ve bitki çayı içicem akşam :) bi de spor yapıcam ;) bana işe yararmış gelio bilmiyorum ya da kendimi psikolojik olarak işe yarayacağına inandırdım bi şekilde kurtulamıyorum :S :D

bende bugün çok yedim ya ama akşam yemeği yemicem bol bol sıcak su ve bitki çayı içicem akşam :) bi de spor yapıcam ;) bana işe yararmış gelio bilmiyorum ya da kendimi psikolojik olarak işe yarayacağına inandırdım bi şekilde kurtulamıyorum :S :D

ben nasıl gaza geldiysem evde ip bile atlıyorum :9:
ip atlamak çok zayıflatıyormuş,çok fazla kalori yakan bi spormuş,hedef koydum günde 250 tane atlayacağım,bu gününkünü yaptım :122:
bende bugün 2 bardak yeşilçay 1 bardak form çayı,1,5 litrede su içtim :52:
midem lıkır lıkır :27:

bu arada akşam yarım pide yedim,hala vicdan azabı çekiyorum :18:
tam anlamıyla bi rejim yapabilsen ne güzel olacak...
inşaAllah bi an önce veririz kilolarımızı :78:

ipim var ama atlayamıyorum :S tavana çarpıyıııııı :( sana iyi atlamalar ben bu ay koşu bandı alcam büyük ihtimalle :) inş vercez kiloları bu sefer :D ben bu akşam domates ve 1 kase yoğurt yedim 9.30 gibi 2 mandalina yedim küçük boy ve de 1 bardak limonlu sıcak su, 2 bardak rezene, 1 bardakta yeşil çay içtim öğlende de form çayı içmiştim salı günü tartılcam :)

yaw bizim evde yer yok diye annem aldırmıyor koşu bandını :78:
nereye koyacağız onu deyip duruyor :63:
ipimle idare edeceğim artık :60:
sen iyi tutumuşsun ucundan ben hala tam anlamıyla diyet moduna giremedim,arada kaçıyorıyorum ucunu :77:
en azından biraz azalttım yemeği ve spora başladım,o da bi gelişme sayılır :78:
ben korku belama tartıya çıkamıyorum ama :52: :60:

bugün gündüz o kadar yasak şey yedim ki.... 4 gün aç kalsam müstahak yarın detoks yapcam becerebilirsem tüm gün yağsız süt,bitki çayı,su ve elmayla beslencem... ip atlamak çok zevkli ama tavana çarpıyo bizde ya aslında bizde de yer yok ama sonunda dayanamadılar ısrarlarıma tamam alalım dediler :66: :66:

ne güzel :97:
ben ne kadar desemde almıyorlar :59:
ben bugün gayet sağlıklı beslendim :56:
demin yemeğimide yedim bugün başka bişey yemeyeceğim,acıktıkçada meyve yiyeceğim :16:
inşaAllah hep böyle devam ederde zayıflarız... :8:
detoksun faydasını görörsen yazda canım bende yapayım :75:

evet bugün detoks u becerdimmmm =)ala da bozmadım gözümün önünde kete leblebi tavuk yenmesine rağmen =) psikolojik olarak kendimi arınmış hissediyorum şu anda =)) salı günü anlıcaz bakalım neler yapmışım =) ((bugün kü beslenme planımın kopyasını atabilirim özelden istersen bence çok faydası oldu nerdeyse 1 saate 1 bişiler yememe rağmen aldığım kalori miktarı 250 yi geçmemiştir eminim =D )

evet canım yaaa banada kopyasını atarsan çok sevinirim :7:
bide ben deneyeyim :15:
:16:
bu arada iradende çok güzelmiş ben olsaydım o tavukları indirirdim mideye :78: :52: :60:

Canım ben bir akapunkturcuya gitmiştim Faruk Oncel diye..
Yani adamın yaptıklarını pek tasvip etmiyorum ama kesinlikle agzı yakmayacak ılık su icin surekli diyodu..
Vucud sıcak oldugu icin soguk su icip vucudu yormak yerine daha cok etki edicek sıcak suyu tavsiye ediyodu..Cok kilo verdiriyo adam diyet de veriyor ama cok zor tabi onun verdikleri..Anlatmaya degmez.
Ama işte ne kadarı dogrudur bilmiyorum. Cunku bazı diyetisyenler de soguk su içip vucudu calıstırmak gerektigini soyluyorlardı. Yani soguk su icince metabolizma o suyu ısıtmaya calıstıgı icin daha cok kalori harcadıgını söylemişlerdi..Hangisi dogru ben bilmiyorum ama cok su icmenin kilo verdirdigine eminim sadece..:) Bol sans cnm..

Canım ben bir akapunkturcuya gitmiştim Faruk Oncel diye..
Yani adamın yaptıklarını pek tasvip etmiyorum ama kesinlikle agzı yakmayacak ılık su icin surekli diyodu..
Vucud sıcak oldugu icin soguk su icip vucudu yormak yerine daha cok etki edicek sıcak suyu tavsiye ediyodu..Cok kilo verdiriyo adam diyet de veriyor ama cok zor tabi onun verdikleri..Anlatmaya degmez.
Ama işte ne kadarı dogrudur bilmiyorum. Cunku bazı diyetisyenler de soguk su içip vucudu calıstırmak gerektigini soyluyorlardı. Yani soguk su icince metabolizma o suyu ısıtmaya calıstıgı icin daha cok kalori harcadıgını söylemişlerdi..Hangisi dogru ben bilmiyorum ama cok su icmenin kilo verdirdigine eminim sadece..:) Bol sans cnm..

yaw zaten ben su içe içe bi hal oldum :27:
yürürken bile midemden lık lık su sesleri geliyor :60:
sürekli su şişesiyle geziyorum :6:

Back
X