• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıcak sir ağda konusunda önerilerniz

MaviRapunzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

sir ağda konusunda sormak istediğim iki soru var, zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim..

1. Ağda uygulamalarınızı evinizde kendiniz mi yapıyorsunuz?
2. Sıcak sir ağdaların cam kavanozda olmasını ister misiniz?

diğer önerileriniz nelerdir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Sevgiler

Mavi Rapunzel

canım ben hayatımda ilkdefa geçen cumartesi ağdayı denedim. normalde epilasyonumu makineyle yapıyorum ancak koltuk altlarıma inanılmaz acı verdiğinden o bölge için ağdayı deneyim dedim.
marketten vivetin sir ağda kartuşunu aldım, cezvede ısıttım sıvı hale gelene kadar (işlem bitene kadar cezvenin içinde kalmalı çünkü çabuk donuyor) sonra kolltuk altıma rol-on deodorant sürüyormuşum gibi tüylerin çıkış yönüne doğru sürdüm ve beziyle tüylerin çıkış yönünün tam tersinde çektim 1 defada hepsini kökünden aldı ve canım hiç acımadı, artık koltuk altım için artık hep bu yöntemi uygulayacağım tavsiye ederim canım harika bir buluş...
buzamana kadar makineyle boşuna işkence etmişim kendime.....

bende evde yapıyorum ağdamı ama sir ağda konserve ısıtıcısı var çok rahat bi şekilde alıyorum..konserve herzman iyidir..bacak ve koltuk altım içinde kartuş sir ağda kullanacağım yarın

Back