I ipekoyku Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ocak 2015 115 15 30 16 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekoyku #1 Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam
Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam
M M e g Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2008 72.780 118.855 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekoyku #2 Ben bu Sibirya,Alaska kurtlarına çok üzülüyorum.. Soğuk memleket lazım onlara..
Sarisekerannesi Guru Kayıtlı Üye 18 Ocak 2012 8.284 3.937 19 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekoyku #3 ipekoyku .!.: Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam Genişletmek için tıkla... Çok çok zor bir evcil hayvan.yazın perişan oluyor hayvan sıcaktan.evde yalnız kalırsa oooo apartman ayağa kalkar.ben kücük buzdolabı posetlerine su koyup buz yapıyorsum sınra ona veriyordum top gibi oynamayı seviyordu
ipekoyku .!.: Sahiplenmek istiyorun ama cokmu ugluyo herkes oyle diyor .s cok seviyorum ama apartmanda o sekilde bakamam Genişletmek için tıkla... Çok çok zor bir evcil hayvan.yazın perişan oluyor hayvan sıcaktan.evde yalnız kalırsa oooo apartman ayağa kalkar.ben kücük buzdolabı posetlerine su koyup buz yapıyorsum sınra ona veriyordum top gibi oynamayı seviyordu