Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sibel Canın muhteşem evi!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güzelmiiş :81: zaten sibel can favori sanatçımdır.her şarkısı ayrı bir duygu tattırıyor banaa valla

evet gerçekten güzel ama hayatında mutlu mu diye sormakda lazım .huzuru yoksa sarayda yaşada manasız olurdemi
kadıncağız koca yönünden çok şanssız . çocuklarıyla o evin içinde mutluysa ne güzel .inşalah mutludur

inşallah canım hep yüzünü gülerek gördüğümüz hatun inşallah kamerasızda gülüyordur.

bacilar guzelmis guzelmisde ben kac tane oturma odasi oldugunu anlamadim :))))
Allah kumesdede yasasa huzurlu yasamak nasip etsin herkese

bacilar guzelmis guzelmisde ben kac tane oturma odasi oldugunu anlamadim :))))
Allah kumesdede yasasa huzurlu yasamak nasip etsin herkese

vallaha öyle evın guzel olmuş bunlar en son kı şeyler asıl önemlı olan huzur...

Bu arada elifcim paylaşımın harika meleğim bittim eve

Instyle dergisini evine, fotoğraflarını fotoshoplu yayınlamaları şartıyla almış olmalı:))) Bence Sibel Can gibi paralı ve ünlü birinin evi olarak düşündüğümde iyi değil.Çizgili,siyah-beyaz duvar kağıdı yorucu ve estetik değil.Ayrıca önüne kadife kahverengi koltuk ne alaka?Çok itici.Onun yerine çarpıcı renkler daha iyi olurdu.Dikkatimi çeken diğer şey;şömine üstündeki büyük,peyzaj tablo.Resmen piyasa resmi.Hiç koymasa daha iyiymiş.Derhal mimarını değiştirmeli.Göz hizasının çok üstüne tablo asılmayacağını bile bilmiyor...

Ünlüleri hiç anlamıyorum özellikle ev konusunda.Mağazin proğramlarında görüyorum.Evi saray yavrusuna döndüreceğiz derken pazara döndürüyorlar. o kadar eşya var ki insanın gözü yoruluyor.Bu evde ben dinlenemem strese girerim.Ama muffağı ferah ve güzel birde banyosu çok hoş.Diğer kısımlarını açıkcası beğenmedim

Ben bu kadar ayrıntılı bakmamıştım valla ne kadar detayıyla bakmışsın ama doğru söylüyorsun

Karman çorman bir evöiş gibi. Yani herşey var ve karışık görünüyo. Klasik ve modern tarz birbiriyle uyumsuz gitmiş gözü yoran bir ev

Bu evler için az bedel ödemiyorlar ünlüler.:44:
Sıradan bir evim var Sibelciğim ama benimki
seninkinden çok daha mutlu bir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…