• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sibel Can'a Hangi Saç Daha Yakışmış Kızlar?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
şu sibel can çok kaba saba bi kadın ya!! hiç bir zerafeti yok, sürekli gülerek işi kurtarmaya çalışıyor.orda burda yakalandığı makyajsız halleri de cabası.. ya bence bu senenin başında boyattığı bakırımsı bir renk vardı o en guzeli, çunku gözleri mavi ve çok guzel bir tezatlık oluşmuş, sarı da olabilir.. ama siyah asla!! boya siyah hiç kimseye olmuyor.kötu kadınlar gibi bi ifade veriyor :)).. nedir bu ısrarcılık anlamadım gitti, hele hele bembeyaz ve renkli gözlu birine hiç, belli yani boya olduğu çok çok yapmacık, herkesin bu duşkunluğu 2 kişi moda yaptı diye heralde..

kahve çok yakışmış................

bence koyu birde son zamanlarda yaptığı karamel tonları çok yakıştı kendisine...

şu sibel can çok kaba saba bi kadın ya!! hiç bir zerafeti yok, sürekli gülerek işi kurtarmaya çalışıyor.orda burda yakalandığı makyajsız halleri de cabası.. ya bence bu senenin başında boyattığı bakırımsı bir renk vardı o en guzeli, çunku gözleri mavi ve çok guzel bir tezatlık oluşmuş, sarı da olabilir.. ama siyah asla!! boya siyah hiç kimseye olmuyor.kötu kadınlar gibi bi ifade veriyor :)).. nedir bu ısrarcılık anlamadım gitti, hele hele bembeyaz ve renkli gözlu birine hiç, belli yani boya olduğu çok çok yapmacık, herkesin bu duşkunluğu 2 kişi moda yaptı diye heralde..

ne alaka yani ben 4 sene boyunca siyah boyadım kötü kadınlar gibimi oldum yanikötükedihüsokelimelerinize dikkat edin lütfenyasakkelime bu forumda siyah renk boyayan ve seven insanlar var:oklava:bukadar kıskanma sende yap siyah olsun bitsin:kızgın:

hatun hoş hepsü yakuşmuş ama ne yalan söliiim en güseli de siyah olmuş(: ayrıca çikolata kahveli bi fotodu var çok dtalu orda hatta bende o renkten istiodum ama saçalrım çok seyrek ve cılız o yüsden kendi rengimle idare ediorum 2 kere boyadan sonram anca geldi kendine:D bu arada aylin86 ya katılıorum herkesin bi beğenisi ve yakışanı vardır kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur

karar veremedim
ama koyu tonları daha iyi sanki
ne bu yaa ne yapsa yakışıyo hatunaaa

ne alaka yani ben 4 sene boyunca siyah boyadım kötü kadınlar gibimi oldum yanikötükedihüsokelimelerinize dikkat edin lütfenyasakkelime bu forumda siyah renk boyayan ve seven insanlar var:oklava:bukadar kıskanma sende yap siyah olsun bitsin:kızgın:

yakışmayana yakışmıyor canım işte,bu kadar basit!! . onun zaten tipi müsait öyle gözükmeye, bi de üstüne boyatınca daha da kötü duruyor.. sen de renkli gözlü beyaz tenliysen sana da yakıştırmam, ama onda kötü kadın gibi durmuş, sende de öyle durcak anlamına gelmiyor,sadece olmamış derim geçer giderim.niye alınıyorsun ki üstüne..niye insanları kışkırtıyosun? gitsin kestaneye boyatsın, boyanın siyahı çok kötü duruyor, belli oluyor.. benim de kendi saçlarım siyah zaten,hatta siyah bile değil esmer olmama rağmen koyu kestane ama boya değil...ben bile boyatsam bana da kötü durur, ama kötülük derecesi farklı olur yasakkelime

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_13.jpg

Kahve tonlar daha çok yakışıyor bence

rapunzelim datlu diliisin bıcır bıcır hemde yardımcı oluosun bildikleirni paylaşıosun sefdim seni:)

turpun mucizesini bilmiorum ben bana anlat bana anlat:D:D bide bu ifadeleri nası yabuosun ??? bide altındaki imsayı nası yabtın

sibel canın bu resimdeki saçının tam olarak rengini bilen varmıı ne yapmam gerekio arkadaşlar bu saçı elde etmek içinn şimdiden teşekkürlerr:enbuyukkk:enbuyukkk:

hepsi yakismiz anam kadin güzel cilt rengi güzel ses güzel
cok tatli kadin maasallah

Back