• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sibel Can'a Hangi Saç Daha Yakışmış Kızlar?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kesinlikle siyahsositososito
Çok yakışıyor bu renk datlı sibeleŞeniz

bukadından pek hoşlanmam ama sarı ve kahve cok kötü olmuş... sarı yaslı kahvede cok basit bi hava katmıs.. siyahsa cok yakısmıs tenine ve seksi durmuş nedense....

bence sarııııııı yakışmış ama bide kızıla boyattı onuda göreydik :D

bence hepsi çok yakışmış, kendisiyle berivan dizisinde beraber çalışmıştım çok tatlı bir kadındır, çok güzel ve hiç yaşını göstermez, VE çok mutlu kaprissiz doğal biri çok özledim kendisiniiiiii

oldum olası bu kadını cok yapmacık bulurum ama sıyah ve koyu renklı saclar yakısıyor acık reklı sac nedense kafasını suratını kocaman gosterıoooooooo

ilk fotodaki saç modeli hiç gitmemiş bence.
renk olarak hepsi gitmiş, en çok da sarıyı beğendim.

koyu renk siyah bence .. acık tenli ve renkli gözleri ortaya çıkarır onada koyu yakışıyor..

valla sibelcan a her sey yakışıyor çünkü kadın cilveli işveli özgüveni var cuval giyse yakışır sacı beyazlasa yine yakışır öz.güven çünkü var

Ayar olurum bu hatuna ama mavi göz ve siyah saç daha yakışıyor ona ki mavi göz, siyah saç ve beyaz ten gibisi var mı :)

ben sarıyı cok yakıstırdım...
siyahı da hiç begenmedim peruk gibi geldi bana:)))

Back