• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sibel Can'a Hangi Saç Daha Yakışmış Kızlar?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende pek beğenmem ama bütün renkler yakışmış,yada buraya konan bütün resimler güzel çıkmış.........yerimseniben

sarı röflesini çok beğendim.acaba hangi rengin üzerine röfle atmışlar.bende bu rengin üzerine attırayımtatlicadiarzu.birde sarısının tam olarak tonu nedir?fisfisfis

ya bende bayaz tenli mavi gözlüyüm.ben kararsızım ne renge boyatsam acaba siyah denedim.fena olmadı.koyu kahveye mi boyatsam

Kahverengi acayip hoş olmuş. Bayıldım! Kuaföre bu rengin ismini nasıl söyleyebiliriz acaba?? :D boyamam lazım :D

Sarışın hali olduğundan büyük gösteriyor. Esmerkem vamp olmuş. Kumral da çocuksuluk vermiş.

Ya hatun okadar hoşki koyu saç ve koyu saçtaki model insana bukadarmı yakışır süper çok begeniyorum sibel canı bence koyu tek geçiyorummm

Çok şişko ama yaa, boya badanayı sil bakımsız tarzan. Eminim pek çoğumuz onu 5"e katlarız.

bence güzel bir yüzü olduğu için her renk yakışıyor ama bende arkadaşlar gibi koyu saç rengi daha da güzel duruyor...a.s

Kahve çok yakışmıış tam olarak ton rengini bilen var mı?

koyu mu???

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_01.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_09.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_10.jpg

kahve tonları mı????

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_13.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_14.jpg

sarı mı???

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_23.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CSibel%20Can%5CSibel_31.jpg

benim fikrim sar....

Back