- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Insallah tekrardan baslarsak mutlaka tekrr etıketlerım..Kaçırdığıma üzüldümbaşka zaman inşaAllah bende olurum
Çok güzelllKIZLAR KALAN KISILERI KURA İLE CEKTIM BELIRLEDIM EN HAYIRLI ZAMANI NIYET EDEREK SIRA BU SEKILDE CIKTI
melankolimm - K karamelli001
Life light Ceren0134 namaste21 Saliha40 SoLeiL12 - M Mavikiz0
- @Ada-anne
MoonfacedMom Saliha40 Perfect Match Mintimint burcusami - 5 528mucizemmm
- A arkadasimes
- K karamelli001 anne
bluepinkk - M Morlale8
Morrmeneksee - B Buluts34
ohbb
Allah razı olsun canım unutmamışsın katılırım tabi ki
Canım vallaa bekledım de görmedınz lıste dolduAllah razı olsun canım unutmamışsın katılırım tabi ki
Nasip değilmiş ne diyeyim.Canım vallaa bekledım de görmedınz lıste doldu
Tamam cnm olurda 2.cıye donersek mutlaka aklımdasın etıketlerım dırek. Hızlı bıter ztnNasip değilmiş ne diyeyim.
İnşallah sonrakinde yer olursa eklersin beni de sormana bile gerek yok zaten ezberimde çabuk okurum
Çok kolay ezberleniyor. bilmeyen arkadaşlar 2-3 güne ezberler zatenKIZLAR VIDEO BU KISA ZATEN..
Ben ezberden biliyorum okusam olmaz mı öyle daha önce okumuştum öyle aklımda kaldı ezbere biliyorumKIZLAR, BEN SALATI TEFRİCİYE KENDIM DE CEKTIM COK DOLAYISIYLA ÇOKTA ARASTIRDIM..
melankolimm - K karamelli001
Life light Ceren0134 namaste21 Saliha40 SoLeiL12 - M Mavikiz0
- @Ada-anne
MoonfacedMom Saliha40 Perfect Match burcusami Mintimint - 5 528mucizemmm
- A arkadasimes
- K karamelli001 anne
bluepinkk - M Morlale8
Morrmeneksee - B Buluts34
ohbb
ARAPÇADAN OKUMAK HER ZAMAN ICIN DAHA İYİ VE FAZILETLİ..
ARAMIZDA ARAPCA BILMEYENLER OLABILIR BIR VIDEO ATACAM HOCA YAVAS BIRSEKILDE OKUYOR.. SIZ HOCANIN OKUDUGU GİBİ AYNEN NOT ALIN LÜTFEN OYLE OKUYUN..
TAMAM NIYET ONEMLİ SAYILARA BENDE COK TAKILAN BIR INSAN DEGILIM FAKAT UZERIMIZDE HAK KALMASIN SONUCTA BİRBİRİMİZE OKUYACAGIZ NE 1 EKSIK NE 1 FAZLA OKUMAMAYA GAYRET EDIN LÜTFEN.. TOPLAMDA GUNLUK 200 TANE ZATEN HER OKUDUNUZDA BİRSEYE TEK TEK ISARETLEYEBILIRSINIZ YADA KOLAYINIZA NASIL GELIYORSA
ARAPCA BILMEYEN ARKADASLARIM VİDEOYU MUTLAKA DINLEYIP NOT ALIN LÜTFEN
Arapcadan oku cnm. Emın ol daha kolay attığım video ya bak biBen ezberden biliyorum okusam olmaz mı öyle daha önce okumuştum öyle aklımda kaldı ezbere biliyorum
Tamam öyle yaparımArapcadan oku cnm. Emın ol daha kolay attığım video ya bak bi
Aa ezberden okumayalım mıArapcadan oku cnm. Emın ol daha kolay attığım video ya bak bi
Yok tabıkı ezberden okuyun anlatmak ıstedıgım o degıldi..Aa ezberden okumayalım mı
Ben çok yanlış anlamışım durumuYok tabıkı ezberden okuyun anlatmak ıstedıgım o degıldi..
Arapca okunusunu ezberleyın anlamında demek ıstedım
Benim ezberımde mesela ama arapca okunusuna gore ezberımde.Ben çok yanlış anlamışım durumu
Bende arapçadan okurken ezberlemiştim.Benim ezberımde mesela ama arapca okunusuna gore ezberımde.
Aslında ikimiz de aynı seyı soyluyrzBende arapçadan okurken ezberlemiştim.
Hiç sıkıntı yok cnm geçebilirsinÇok güzelll❤zamanında bilidirim yapabilirsek sıkıntısız şahane ilerleriz. Yalnız burcusami Arkadaşımında rızası varsa beni 14 noya alsan 14 uğurlu rakamım
Diyorum ya ben çok yanlış anladımAslında ikimiz de aynı seyı soyluyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?