Merhaba kızlar. Benim bu aralar parfüm arayışım yok ama bugün 2-3 tane parfüm deneyeyim dedim,eskilerden de baktım bu parfümü beğendim. Sizce nasıl bir koku? Kullananlardan yorum alabilir miyim; memnunlar mı,çevreden nasıl tepkiler alıyorlar vb. Bana çok tanıdık bir parfümü çağrıştırdı ama emin olamadım.
Coco mademoiselle kullndigim parfumlerden biri. Konuyu acarken ona mi benziyor yazacaktım ama gulersiniz diye yazmadim gerçekten benziyor dimi,fiyat olarak daglar kadar fark var hemde. Bir de armani sheye ve miss dior cherye de benziyor biraz
Coco mademoiselle kullndigim parfumlerden biri. Konuyu acarken ona mi benziyor yazacaktım ama gulersiniz diye yazmadim gerçekten benziyor dimi,fiyat olarak daglar kadar fark var hemde. Bir de armani sheye ve miss dior cherye de benziyor biraz
şehrimde chanel parfümlerinden hiçbirini bulamıyorum.
coco yu biraz anlatır mısın. Sırf kafamda birşeyler oluşsun diye dp de denedim ama acımcı çamaşır suyu gibi birşey koktu.
şehrimde chanel parfümlerinden hiçbirini bulamıyorum.
coco yu biraz anlatır mısın. Sırf kafamda birşeyler oluşsun diye dp de denedim ama acımcı çamaşır suyu gibi birşey koktu.
Ben de ne iyi tarif ederim ama
Bana cok masum bir koku gibi geliyor,normalde vanilyali agir parfum severim ama bu parfumun tarzi cok farkli,ciceksi pudrali. Insana kendini iyi hissettiren cinsten.Eger deneme sansin varsa miss dior cherrye bak biraz benziyorlar,acik parfumler berbat ya onlara bakma derim alkol kokuyor hepsi
bugün dışarı çıktım. merak ettiğim birkaç koku vardı. hiç tester bulamadım ya. Kokusunu bilmediğimiz parfümlere 300 lirayı vermemizi bekliyorlar ya kafayı yiyeceğim. Önceden douglas vardı orda çeşit bol oluyordu. Kapanmak üzereydi. ülkemizden çekiliyormuş sanırım. Chanel parfümleri için önce sevile sonra boynere gittim. ikisinde de yoktu.
bugün dışarı çıktım. merak ettiğim birkaç koku vardı. hiç tester bulamadım ya. Kokusunu bilmediğimiz parfümlere 300 lirayı vermemizi bekliyorlar ya kafayı yiyeceğim. Önceden douglas vardı orda çeşit bol oluyordu. Kapanmak üzereydi. ülkemizden çekiliyormuş sanırım. Chanel parfümleri için önce sevile sonra boynere gittim. ikisinde de yoktu.
Evet evet kesinlikle çok benziyor . klas bir parfüm zen. Ben beğenmiştim .. Miss diora da benziyor ayrıca . Zaten ben miss diorla coco matmazelide birbirine çok benzetiyordum . Alacaksan çok güzel bi seçim olur. Herkesin beğeneceğin banko bi parfüm
manifesto bende losyonu var eşim şurup gbi dedi cok tatlı buldu bnce de braz tatlı ama cok baytık deil vanılya cicek karısımı gbi sanki ... hypnose kullandysanızz o tarz da diyebilirmm
Yıllardır chanel chance kullanan biri olarak, arada zen kullanıyordum.
Geçtiğimiz günlerde almaya gittim ama kokusu değişik geldi ve almadım.
Bileğimdeki kokuyla geçen yıldan kalan zeni karşılaştırdığımda içeriğinin değiştirilmiş olduğunu düşündüm.
Yeni denediğim zen çok daha soft, vanilyalı bir koku olmuş.
Elimdeki zen ise daha ağır ve gerçekten chance a çok benzeyen ve sevdiğim bir koku.