Shezofren'in Diyet Günlüğü

ikinisede burdan tebrik yapıyorum arkadaşlarım : ))) shez çikolata mutluluk werir regl döneminin sıkıntılarını bastırırmış ama %70 kako olanlar olsa bi gıdımcık daha iyi.. bide regl de vücut çok çabuk ısınır çok çiko yemessen hemencecik enerjiye çewrilir..

awuç içi kadar mutluluk olsun ama dimi kıslaarr

ayyy cnm ya dun aksam saat 21.30 da ıkı kasık kızartma yedım ıkı dılım ekmekle ya cok sınırlendım sonra bgun kahvaltıda sadece bır tatlı kasesı meyvalı müsli yedim sabah tartıldım 71ım allahtan tartıya yansımamıs off ya bgun o yemeklerı dokucem

Canım valla dün çikolatasızlıktan öyle kötü oldumki nutella vardı ona saldırdım resmen
ama %70 kako olanlardan bulabilirsem alıcam
dün yatmaktan kilo falan veremedim zaten sürekli uyudum vücudum şişti sanırım daha fazla kilo gösteriyo şuanda tartıda

offf napcaz şu akşam kaçamaklarını bilmiyorum tatlım
ama yine senin tartıya yansımamış iyiki, benim tartıda da heryerde kendini belli ediyo çünkü vücudumda da şişlik var sanırım reglden dolayı

Eveeeeeeeeeeeet gelelim bugüne

Daha uyanalı 20 dk oldu ve canım hiçbişey istemediği için mısır gevreği yedim birazcık sütle karıştırıp, offf bugün canım evde durmak istemiyor ya hava güzel dışarı çıkmak istiyorum ama regl olunca bi yandan istemiyorum napcam şaşırdım

sımdı yuruyusten geldım cnm 1 saat yurudum 1 tabak kızartmayı yakmanın yolu 20 dk tempolu yurumekmıs esımede sınır oldum yanı bı lokma kızartmayı 3 gundur bıtıremedı yaaaaa ben yemıyorumya ılla oda yemıycek sonrada yemek yapmıyosun dıyo bgunde kalsında dolapta yarın dokucem valla hıc yemek yapasım yok aksama ondan dokmuyorum yoksa dokucem zaten bozuldu bozulcak bu gdısle...

nerde oturuyosun cnm ben ankaradayım burdada hava gunluk guneslık aksam ustu gene cıkıcam 2/3 gbı

En sevdiğim şeydir kızartmaya bayılırım üstüne yoğurt döküp taze ekmeği batırarak yedim mii o mutluluk bambaşka
ama tabi bu aralar diyet olunca da yapmıyorum yememek için sebze yemekleri yapmaya çalışıyorum kendime
tabi evli olsam mecburen kocama adam gibi yemekler yapmam gerekirdi bende dayanamaz ucundan azcık yerdim
yazık olcak kızartmaya

nerde oturuyosun cnm ben ankaradayım burdada hava gunluk guneslık aksam ustu gene cıkıcam 2/3 gbı

:82:

burası da süper inşallah bütün gün hava böyle olur :119:

Son düzenleme:
Bugünü tekrar eksiksiz yazıyorum
bazı şeyleri atlamışım

Sabah
mısır gevreği ve süt

ara
yeşil çay

Öğlen
sebze çorbası,2 mücver,2kaşık fasulye yemeği,salata

arada
jelibon yedimmm

akşam
6 kaşık pırasa yemeği,salata,yoğurt ve napiyim reglden olsa gerek dayanamadım bir tane revani yedim :26:

Dışardaydım yürüdüm biraz

ayy aynı biiz yaa bu kadar olur ::::))) bende tek kişilik yemek yapıyorum eşim onu bitirinceye kadar yemek yapmicam diyorum , inan 1 hafta yiyomuyo ben olsam tek öğünde bitiririm:))

Günaydın kızlar, günaydın günlükcan

Sabah

çavdar ekmeğiyle yapılmış kaşarlı salçalı tost
biraz peynir ve bir tanecik zeytin tabisi birde çay

Ara

şimdi yeşil çayımı yudumluyorum

:)))güseel güsel canım ah bide regl lerdetatlı krizi olmasa banada çok oluyor..,

ben bi ara 82 den 58 e düştüğümde 2 sene boyunca yazları dondurma kışlarıda %70 çikodan başka hiç şekerli gıda almamıştım
şimdi yapamıyorum nedenini hiç bilmiyorum ama şerbetli tatlı görünce ağzımın suyunu saklayamıyom :))))

şerbetli tatlılara bende bayıldıığım için yapmıyordum hep annemin yüzünden yaa

bugün yediklerime gelince

öğlen

mercimek çorbası bir dilim kepek ekmek

sonra daha akşam olmadan

beş kaşık haşlanmış buğday, iki dilim kek, üç tane ceviz yedim sonra dersaneye gittim 3 gibi yemiştim bunları

akşam eve gelince bişey yemicektim bi kaç tane çağla yedim az önce bugün beni mahvetti ya

çok fena yağmur vardı yürüyemedim bide

Günaydın günlükcan

Sabah tartıldım 55.1 kilo çıktım ve tabisi çok sevindim

Aba bir türlü kabızlık sorununu çözemedim ya :26:

Sabahları yaptığım karışımda artık işe yaramıyor..

Kahvaltıda yediklerim

kepekli ekmek ve kaşarla yapılmış tost
çemen
peynir
çağla
çay

canım kabızlıgın ıcın sabah ac karna şu siyh renklı kayısılardan bıkac tane at agzına ustunede 1 bardak su ıc rahatlatır senı ben oyle yapıyorum etkısını 15,20 dk ıcınde gosterıyo

canım kabızlıgın ıcın sabah ac karna şu siyh renklı kayısılardan bıkac tane at agzına ustunede 1 bardak su ıc rahatlatır senı ben oyle yapıyorum etkısını 15,20 dk ıcınde gosterıyo

tamam pericim bakiyim evde varsa sabah yerim yoksa yarın alayım

bugün misafirliğe gittim ve öyle abarttım ki şuan yediklerimi yazacak durumda değilim ama bir saat de yürüdüm

Uzun bi aradan sonra 54.7 kiloyu gördüm günlük :92:

Sabah kahvaltıda yarım dilim kıymalı pide yedim yanında maydonoz,salatalık,domates çemen yedim

şimdi yeşil çayımı içiyorum bugün de yürücem inşallah

akşam ve öğeli hafif tutmayı düşünüyorum

Gelelim öğlen ve akşama

öğlen
bir kase yoğurtlu çorba
iki kaşık pilav, bir köfte kadar haşlanmış tavuk eti

ara
1 tatlı 1 tuzlu kurabiye ve neskafe

akşam
bir kase çorba,5 kaşık enginar yemeği ve yeşillik

45dk yürüdüm

Günaydın günlük
Bugün 45.5 kilo oldum

Sabah

Kepekli ekmekten kaşarlı tost
peynir,domates,salatalık,maydonoz,dereotu,çemen (hepsinden bi kaç çatal aldım)
şekersiz çay

ara

açaili form çayı
bir kase çilek

ne 45i kız daha dün 54ıdınyanlıs yazdın herhalde...bısey solucem benım kılo vermem bu hafat yavaslarmı yaaa...sabah kot elbısem vardı bıtane dar gelen onu gıydım tam oldu dugmelerın arasından az bısey tenım goruksede oldu yanı dugmeler ılıklenmıyodu bukez ılıklendı cok mutlu oldummmmmve hırslandım tabı oyle olunca ogunlerımı azaltmaya karar verdım

ay inanamıyorum ya 45 kilo yazmışım herhalde ben 45'e kadar inicem

54.5 yazmak istemiştim canım tabiki yanlış yazmışım

önceden üstüne denk gelmeyen kıyafetin denk gelmesi kadar güzel bi duygu yok bilirim

daha da küçük bedenler alıcaksın sen bu gidişle

yanlış yazdığım 45 kiloyu da değiştiremiyorum yaa değiştirme tuşu gitmiş yine

gelelim bugünkü menüye

sabah
bir dilim kepek ekmeği
bir yumurta
kk peynir
domates
çemen
şekersiz çay

arada form çayı

öğlen
çerkez tavuğu

akşama yakın 4 gibi

2 dilim kek ve 5 adet çiğköfte

bugün bu kadarlık yeter artık bişey yemicem misafirliğe gidince akşam yemeğimi yemiş kadar oldum

bısey yemessen bu saatten sonra dengeler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…