• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sheda modaevinde gelinlik diktiren var mı?

denissskizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
6
0
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar, Ankarada Sheda modaevinde gelinlik diktiren var mı? Bir modeli çok begendim orada ama daha önce gelinliğini orda diktiren arkadaşlar varsa onların da yorumlarını almak isterim... Paylaşımlarda bulunursanız sevinirim...

ben orayla anlaştım ama ilk provam mayısta
sen hangi modeli beğendin?
asaylan neden öyle dedin?
sen ordamı diktirmiştin?

Hayırlı olsun brckn, umarım hayallerindeki gelinliğe ulaşırsın... Ben de Sheda modaevi ile anlaştım ve provam benim de Mayıs başında... :) Ben Damla'ya ve ekibine çok güveniyorum açıkçası... Örnek modelleri bile çook güzeldi...

Neden olumsuz yorum yaptın asaylan? Kötü birşey mi yaşadın...

Hayırlı olsun brckn, umarım hayallerindeki gelinliğe ulaşırsın... Ben de Sheda modaevi ile anlaştım ve provam benim de Mayıs başında... :) Ben Damla'ya ve ekibine çok güveniyorum açıkçası... Örnek modelleri bile çook güzeldi...

Neden olumsuz yorum yaptın asaylan? Kötü birşey mi yaşadın...

sen hangi modeli diktiriyorsun?ben pronovias!ın alcanar modelini diktiriyorum.
umarım sorun yaşamayız:31:

Canımmm ben de aynı modeli begeniyorum... Benim içim çok rahat inanki... Önce insanın modacısına güvenmesi gerekiyor... Bence kimse bir önyargıya sahip olmadan önce gidip hem gelinlikleri hem de kullanılan malzemenin kalitesini görmeli. bu her yer için aynı... görüp gelinliğe dokunmadan, danteli hakkında, kullanılan tülüne kadar bilgi sahibi olmadan gelinlik diktirmemeli kimse.. Ben HRB Elegant ile burası arasında kaldım ve burayı tercih ettim... Herkesin hayal ettiği gelinliğe sahip olmasını dilerim... Ben hayallerimdekini buldum...

Bu bizim en özel günümüz oldugundan titiz davranmamız gerekiyor. Ama ben şimdiden Sheda modaevini gönül rahatlığı ile öneriyorum... Çok şükür herşey sorunsuz devam ediyor. Bittiğinde son halini ekleyeceğim...

arkadaşlar bende gelinliğimi sheda da diktirmeyi düşünüyorum ama yinede kararsızım yakın zamanda gelinlik alan var mı ordan.denisskizi sen memunun kaldınmı gelinliğinden

ben diktirdim kızlar çok memnun kaldım gerçekten herkes çok beğendi kaliteli ve ağır duruyor. danteli çok hoş. bi çok arkadaşımla aynı dönemde evlendik.benimki kadar güzelini hiç görmedim açıkçası :)

Back