Shatterstar'ın Evi

canım salondaki duvar ünitesindekileri ve gazeteliği,ayrıca oturma odasındaki siyah aksesuarları ben yaptım..ilgilenirsen tarif eder yardımcı olurum....

canımm duvar üniten çokk güzell tamm benimm istediğim tarzzz
hemenn resmi alıntıladımm sadecee onuu ilerdee banaa yardımcıı olurr
ünite kaçaa maal oldu canım

eviniz çok güzel gerçekten Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.. bu arada aksesuarlarınız çok güzel gerçekten sanırım kendiniz yapmışsınız ben bayıldım gerçekten nasıl yaptınız bende yapma istiyorum yardımcı olursanız tabi :))

kızlar yeni evime taşındım..ve tavsiyelerinizi dikkate alıp oturma odama bir halı aldım..mutfağa katlamalı perde yaptırdım..eksiklerimi tamamlayınca koyarım resimlerini

salon ve oturma odası çok güzel gerçekten renklerin enerjisine bayıldım
yatak odan da çok şık :nazar:
güle güle mutlulukla huzurla eskitin inşallah a.s.

eviniz çok güzel gerçekten Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.. bu arada aksesuarlarınız çok güzel gerçekten sanırım kendiniz yapmışsınız ben bayıldım gerçekten nasıl yaptınız bende yapma istiyorum yardımcı olursanız tabi :))

teşekkür ederim canım..
sen sormak istediklerini sor..
bi kısmını dekorasyona dair el emeklerimize ekledim..

gülegüle oturun herşey çok güzel..sadece yatak odanız benim zevkim değil ama siz beğenmişsiniz iyi günlerde kullanın..diğer herşey elden geldiğince uyumlu yapılmış belli ..sevgilerr

elinize sağlık herşey çok güzel...sağlıcakla oturunn...

koridordaki yeşilli halıların markası nedir acaba??

güle güle oturun canım gazeteliği ben yaptım demişsin nasıl yaptın çok beğendim ben ellerine sağlık canım

harika ötesi bir ev süper seçimler özellikle salonun ve oturma odana bayıldım kırmızıyı görünce odanda o ne be dedim süper çünkü cnmmmmmm güle güle oturrrr

Ayyy çok tatlıııı, renkli renkli bayıldım valla . Güle güle kullanın herşeyiniz çok güzel.

Back
X