shatterstar Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2009 269 3 25 Ekim 2009 Konu Sahibi shatterstar #1 bu saatide ahşap boyası ile boyayıp vernikledimm.oturma odamla takım oldu kırmızı siyah.. saati 5 tl ye aldım..
bu saatide ahşap boyası ile boyayıp vernikledimm.oturma odamla takım oldu kırmızı siyah.. saati 5 tl ye aldım..
karazeytin Guru Kayıtlı Üye 7 Mart 2009 6.782 69 25 Ekim 2009 Konu Sahibi shatterstar #2 resmi biraz küçültmen lazım cnm bakması zor oluyor ama güsel olmuş ememğine sağlık hazır ahşap için saatler var ama içi boştu sen saati nerden aldın
resmi biraz küçültmen lazım cnm bakması zor oluyor ama güsel olmuş ememğine sağlık hazır ahşap için saatler var ama içi boştu sen saati nerden aldın
shatterstar Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2009 269 3 25 Ekim 2009 Konu Sahibi shatterstar #3 karazeytin .!.: resmi biraz küçültmen lazım cnm bakması zor oluyor ama güsel olmuş ememğine sağlık hazır ahşap için saatler var ama içi boştu sen saati nerden aldın Genişletmek için tıkla... ben ıspartadan aldım canım..kadranıda fiyata dahildi
karazeytin .!.: resmi biraz küçültmen lazım cnm bakması zor oluyor ama güsel olmuş ememğine sağlık hazır ahşap için saatler var ama içi boştu sen saati nerden aldın Genişletmek için tıkla... ben ıspartadan aldım canım..kadranıda fiyata dahildi