Tatlı Tarifi shatterstar'dan çok kolay bir tatlı

shatterstar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
269
3
kızlar bu benim buzluğumda sürekli bulunan ve çok sevilen bir tatlım

kremşanti ile sütü çırpıyoruz..sütün hesini hemen katmayın..biraz koyu olacak çünkü..fazla gelirse birazını katmayın..içine burçak bisküvileri kırın..ne çok küçük,ne çok büyük..mozaik pasta yapar gibi..arzu ederseniz içine biraz portakal kabuğu rendesi,damla çikolata,ceviz yada fındıkta ilave edebilirsiniz..ama son söylediklermi koymadanda çok güzel oluyor..streç filmi tezgaha yayın..iki tanesini enine ekleyin ortasına bu karışımı yayıp,piramit şekli verin..yada bir kalıba streç film serip üzerine yayın..en az bir gece buzlukta bekletinn...çıkarınca dilimleyip,üzerine biraz çikolata sos gezdirin..üzerine ezilmiş yeşil fıstık çok yakışıyor..bu hep buzlukta duracak..buzluğa yapıp atın.10 gün sonra ilk günkü gibi..ama buzlukta streç filme sarıp saklayın..afiyet olsunn..
..

2 poşet kremşanti
1.5 su bardağı süt
1.5 paket burçak bisküvi
çikolata sos

...resim eklemek isterdim ama şu an hazırda yok...20'lik dişimi çektirdim..rahatımda yokk.kusura bakmayın

Tarif kolay ve guzele benziyor,birer dilim tadina bakabilsek daha iyi anlardik ama.. kaydirigubbakcemile3
20 lik dis zor oluyor bildigim kadariyla cok gecmis olsun.

Tarif kolay ve guzele benziyor,birer dilim tadina bakabilsek daha iyi anlardik ama.. kaydirigubbakcemile3
20 lik dis zor oluyor bildigim kadariyla cok gecmis olsun.

sağol canım.tarif çok kolay..ama şimdiye kadar herkes beğendi..dondurma gibi bir tadı oluyor.sadece burçak ve kremşanti ile bile çok güzel..mesele piramit şekli, verilirse dilimler kesilince üçgen oluyor..üzerinede biraz çikolata sos ve yeşil fıstık..bence deneyin..gelenlere hazır bir çeşit pasta oluyor

ellerine sağlık canım.paylaşımın için teşekkürler.hemen denemeliyim eminim yaz günlerinin vazgeçilmez tatlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…