Shaggy halıları tavsiye ediyor musunuz?

Bende kullanıyorum görüntüsüne hayran kaldım tüm evi shaggy aldım
birde benım mutfakta ki korıdordaki halılar acık krem rengi sürekli kirleniyor.
silen var mı aranızda neyle nasıl yapıyorsunuz anlatırsanız sevınırım.
çünkü yeni evli oldugum için sadece 1 kez yıkandı.
halıları sereli 2 ay oldu ama suanda cok kirli tekrar yıkamaya vermek istemıorum

evimin her yerii shaggy halııı,mutfagımın halısı açık renk malesef çok kirleniyorrr..keşke koyu renk alsaymışım ama mutfaga uymuyor diyeeee koyu almadım..neyseee diger yerlerden memenunum elektrik süpürgesine zor alınıyorrr biras yorucu oluyor ama deger görüntüsüne:)annemlere gittim normal halılardan elektrik süpürgesine alamadım valla alışmışım tüm gücümle halı süpürmeye:)
shaggy halı alırken oturma odası antre ve mutfaga açık renk almayın geri kalan yerler açık rnek olabilir kirlenmiyo kolay kolay..ayda bikerede tersini çevirip üzerinde yürüyorummm:)abartıldıgı kadar kulanımı zor halı deill bence..

Brownim cnmmm ben halılarımı bikere sildirdim daha alalı 5 ay oldu..arap sabunu ile sildirdim hem temiz hemde parlak olduu migrosta şişe içinde kokusuda şahaneee tavsiye ediyorummm...normalde bi kaç kes mutfak halıma kola falan döküldüüü kosla halı ile sildimmm pek begenmedim parlak durmuyorrr onla...
migrostaki arap sabununu tavsiye ediyorum cnmmm hem durulama yapmadan siliyorsun arap sabunuyla baya kolay oluyo:)

resmen bakteri yuvası oluyor içleri annem kullanıyordu cok güzel yumusacık süpürsen süpürülmüyo yıkayama verdık tüyleri garip oldu yani tavsiyem sık dokunmus halı modelleri yıkaması süpürmesi kolay

Ben 3 yıldır kullanıyorum hiç memnun değilim brownim
silmekle olmuyor silkelemek gerekiyor sürekli ve içi çok pislik topluyor sürekli yıkamaya veriyorum çok pişman oldum aldığıma en kısa zamanda değiştiricem.

guzelim bizde yeni ev ta$indik ve salonumuzu komple yeniliyoruz in$allaah, halilarimizi aldik bile.. bizim tercihimiz merinos fashion 2011 modellerinden oldu n2 adet siyah beyaz renkllerden aldik. henuz sermedim mobilyalarimizin tamaminin gelmesini bekliyoruz.. almaadan du$unduk olumlu ve olumsuz yanitlar aldik, hayiirlisi olsun diyorum. in$allah memnun kaliriz

kesinlikle kapı önüne paspas olarak kullanın..görüntüsü çok güzel ama inanın içinden kum çakıl taş bile çıkabiliyor:)şaka bir yana tüm tozu çekiyor acayip pis bir halı,hele bebekli evlere hiç tavsiye etmiyorum.. ayrıca siz istediğiniz kadar süpürün
halıdan çıkan saçlarla postiş bile yapılır..

benimkiler kalın naylon gibi olan tüylülerden koridorda ve oturma odamda var. salonumda da ipek shaggylerden var. saç hiç yapışmıyor. 6 aylık evliyim. genelde ayda bir siliyorum. hiç kirlenmedi şimdiye kadar o yüzden silmeyle silmeme arasında fark göremedim.fakat koridorumda aynı halıdan 3 tane var. 1 tane de oturma odamda. sadece holde ki halının bir tanesinin tüyleri yapışıyor. ters yönde süpürüyorum kalkıyor sonra tekrar düzleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…