Shaggy halıları tavsiye ediyor musunuz?

bütün halılar için geçerli şeylerden bahsetmiş arkadaşlar bence sizin kullamınınızla alakalı kullanıyorum çok memnunum şık ve modern gösteriyor evi tüyleri yapışık halılardan nefret ediyordum şimdi severek kullanıyorum sadece kalitesine dikkat edin.

konu acılalı baya olmus ama kimse yorum yapmamıs hayret neyse bu konuda bizim kötü bir deneyimimiz oldu bana kalırsa alma hayatım biz hiç memnun kalmadık acıkcası o ilk anda ki güzellik kayboluyor bi müddet sonra ve arasına hep bişeyler girio süpürmesi hakikaten zor.yinede sen bilirsin

şimdi yorumları görünce tırstım resmen salon ve oğlumun odası dışında bütün halılarım shaggy dinarsunun almıştım yolluklarım,mutfağım,yatak odam eski halılarımı değiştirdim hep shaggyleri çok beğendiğim için hatta bi bahaneyle salon halımıda değiştirip şu ipekli shaggylerden almayı düşünüyordum ama yorumların çoğu olumsuz şimdiye kadar diğerlerinde bi problem yaşamadım ama içine hep pislik doluyor gibi yorumlar kafamı karıştırdı çok kararsız kaldım şimdi of yaa

evimin bütün halıları neredeyse shaggy ,ipeklısı de var iplisi de akannehir

ama ben menmunum

mutfak halım shaggy küçük oglumda var haftada bir halıyı balkona seriyorum biraz cırpıstırıyorum aralarına giren kırıntılar tozlar dökülüyor beim önceden normal halım vardı dinarsu mutfakta daha temizlikçi kadın gideli 24 saat olmadan kirleniyordu ama shaglerde hiç bu sorun yok silinincede mis gibi oluyor

kullanıma baglı canım ben normal yün halıları özellikle dinarsu kullanamadım cok cabuk leke oluyor ayda bir silinmesi gerekiyordu ama cok sükür shaggy halıma 6 aydır elimi sürmedim kaloriferler bitsin öyle temizlicem mutfakta tavsiye etmeyenlere inat bende shaggy diyorum cok kalitelilerde iyi ama ben normal bir kalite aldım cokta memnunum

bende yatak odamda kullanıyorum çok şık duruyor,eşime silkeletiyorum temiz oluyo:))

benimde mutfağımda var shaggy dinarsunun normalini bilmem ama shaggyleri çok güzel bence her yerde serili hatta bugün salonum için ipekli shaggy bakmaya gidicem etrafımda çoğu kişi memnun o yüzden almaya karar verdim

dün dinarsunun ipekli shagyylerinden aldım salonuma bugün geldi çok harika tavsiye ederim

benim halılarımda saghy markası royal ilk zamanlar memnundum ama sonra yapıştı ne süpürülüyo ne bişey saç kıl ne varsa topluyo silkelenince güzel oluyoda herzamanda silkekeyemiyorum arada halı şampuağanı ile siliyorum güzel oluyo yılda 1kez de yıkamaya veriyorum

kalın yün ipli yani eski tarz shagyy halılar hiç kullanışlı değilmiş kullanan arkadaşlarım söyledi toz topluyor saçları topluyor ayıklanmıyor diyorlar ama şu yeni çıkan filoş iplikten shagyy lerde çok kullanışlı oluyormuş leke tutmuyormuşş kullananlardan alıntı bunlar. Bende kendi evimin bütün halılarını shagy aldım floş iplik olanlardan hatta mutfağımı bile shagy alıcam begendim bitane olmuşken yeni moda olsun, güzel olsu,n kaliteli dursun diye düşündümm.

ben de shagy almam diyordum ama gittim hepsini aldımakannehir dinarsu ve merinos karışık aldım bakalım kullanımı rahat olacak mı

halılarım merinos dinarsu shaggy ipek .inşallah pişman olmammm olsamda iş işden geçti geri veremem.vede tüm evim shaggy. intde yorumları okuyorumda çogu kişi memnun kalmamış hatta 2.yılda bile memnuniyetsizligini dile getirmiş.en azından bir halı 7 sene kullanılmalı.

bende shaggylerin görüntüsünü çok beğeniyorum ama kullanım yönünden memnın olduğum söylenemez,saçları ve tozu topluyo,süpürmesi zor uzun sürüyo oyüzden silkeliyorum ama onuda herzaman yapamıyorum..alanlara kolay gelsin inşallah memnun kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…