Shaggy halıları tavsiye ediyor musunuz?

phenomen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
2.212
0
116
Kocaeli
Merhaba Arkadaşlar,
Shaggy halıları çok beğeniyorum ve almak istiyorum ama kullanımı zor mudur?Aralarına toz toprak doluyor temizlemesi çok zor oluyor, süpürülmüyor, yıkanınca o hoş görüntüsünü kaybediyor gibi bir çok yorum duydum ve kararsız kaldım. Siz ne tavsiye edersiniz? (Daha önce bununla ilgili bir konu açıldıysa çok özür, ben bulamadımda..)

bence gayet sık dutuyor ben aldım kullanıyorum yatak odamda ve cokta memnunum bır sıkıntım yok.bence yatak odası ıcın dusunebılırsın diğer yerler ıcın bısey dıyemeyecem

Hafta sonu halı baktım çocuk odası için. Ne güzel şeyler var öyle, bayıldım valla. Salon için süper Shaggy halılar var, bittim resmen ama kullanımı zor olduğu için yani ömrü kısa olduğu için almadım. Ama hala aklımda, dokunurken bile insanın içi gidiyor, yumuşacık, ipek gibi.:asigim:

shaggyleri hiç tavsiye etmem toz içinde kalıyor temizlenmesi çok zor iplikler sık ve uzun olduğu için aralarına her türlü pislik karışıyor ve temizleyemiyorsun dışarıdan temiz gibi duruyordur belki ama içi pislik dolu oluyor

ben bakıyorum kullanırken bence markasıda onemlıdır cunku ben yatak odasında kullanıyorum ve tertemız bende ozellıkle arasına acıp bakıyorum gaayet temız

bende asla ve asla tavsiye etmeyenlerdenim benim iplikli olanlardan hele onlar daha feci kıl toz temizlemekden iflahım kesiliyo biran önce kurtulmak istiyorum allahtan sadece yolluklarım o şekilde

bende royal marka kullanılıyorum. tüm evimde var çok memunum gayet temiz oluyor.tavsiye ederim

bakımı çok isteyen bir halı türü bence.. yatak odamda ve oturma odasında kullanıyorum..hiç belli olmuyor ama aralarına hakikaten gidebiliyor

evet bendede küçük bir tane var.makina ile temizlenmiyor.muhakkak çırpmak gerekli.ondada çırparken içinden sanki inşaat yapmışsın gibi herşey dökülüyor.ama tabii görüntüsü için alacam dersen sen bilirsin.ben tavsiye etmem.

tozu ıcıne alıyor ama kullanışlı bı halı.evımızın tumhalıları yun halıydı ve yunun pisliğindne yılmiştim oturma odamıza shaggy aldık çok memnunun.supurunce kabarıyor tozu çıkmıyor belkı ama onuda sılkelıyorum öle kullanıyorum

bende asla ve asla tavsiye etmeyenlerdenim benim iplikli olanlardan hele onlar daha feci kıl toz temizlemekden iflahım kesiliyo biran önce kurtulmak istiyorum allahtan sadece yolluklarım o şekilde
kesinlikle dogru hiç tavsiye etmem görsellik açısından güzel ama hijyenik diil ve çabuk yıpranıyor

ben temizlemesine karışmadığım için bilmiyorum ama çok şık duruyor
benm iki odamda da shaggy halılardan var :)

ben yatak odası için alıcam...ne kadar pislenir ki sanki...
yatak odası farklı olsun...yerimseniben

peluş nasıl oluyor canım hiç bilmiyorum..söyle bakalım

salonlarda da şık ama yatak odası için ideal bence bikaç foto ekliyim ben sana. mesela ben yatak odası için düz beyaz peluş alıcam. bu arada makineye at yıkanıyo ,bu kadar kolay ve hijyenik bi olay

Eklentiler

• $14022022_3dl.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $zemhal0137.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 95
  • $hks-2.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…