SGK ile ilgili yardım?

Siz ona salaşlık demeyin. Sizin yaptığınız vicdanlı olmak, insan olmaktır.

Yoo sadece sağlıksa hiç sorun yok.

SGK zaten araştırmasını yapar. Maddi gücü yerinde olabilir ama herhangi bir sağlık güvencesi yoksa üstüne alabilir.
Yani durumunun iyi olması ile sağlık güvencesinin olması aynı değil. Ancak kayınpederinizin işyeri varsa Bağkur lu olmak zorunda. Kendi Bağ-Kur’lu olunca zaten sağlık yardımından faydalanır. Tabi bu arada eşi veçocukları da faydalanır.

Kırsal bölgelerde vergisiz tabelasız çalışan çok fazla işyeri var. İşim gereği dar gelirli bölgelerde çalıştım yaptığımız harcamalar için fiş alamıyorduk onun yerine gider pusulası düzenliyorduk. Harcamalarımızı özellikle o dükkanlardan yapıyorduk esnafa katkı olur düşüncesi ile. Konu ile alakasız ama Kayınpederinizin ne dükkanı var?

Kırsal bölge değil ki bildiğiniz büyükşehir..
Mobilya üzerine, hazır mobilya değil marangozluk mu denir tam ne denir bilemiyorum. Kapı mutfak mobilya vs hepsini yapıyor.

Evet işyeri olunca Bağkur lu olmak zorunda fakat bizim akıllılar bu gelir testi denilen şeyde kendilerini işsiz göstermişler, zaten dükkan kaydı olan yasal bir dükkan değil dediğim gibi, bu sebeple ne sigorta var ne de çalıştığı ve gelirinin olduğu gözüküyor.
İşte bende buna kızıyorum ya, işin içinde sahtecilik var yalan beyan var haksızlık var,var allah var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…