- 25 Aralık 2017
- 200
- 289
- 23
- Konu Sahibi gormedimduymadim
Konunun sizin dusmanliginizla alakasi yok,vergi vermeden isyeri calistirmak suctur. Sonuclarina da katlanilmalidir. Ayrica lutfen bu devirde “cocuguma bir bez dahi alinmadi” muhabbetine girmeyin ya,eliniz ayaginiz tutuyor,esiniz sag,siz sagsiniz,cocugunuz saglikla dunyaya gelecek,anali babali cocugun kimsenin alacagi beze ihtiyaci yoktur,birakin 1000 senelik gelenegi gorenegi. Kimsenin anasini babasini sevmek durumunda zaten degilsiniz. Ne yasamis olursaniz olun dusmanligi baska yerlerden cikarmaya calismayin derim nacizane fikrim.
Yoo asla, sonuçta biz çocuğumuzu düşünerek yaptık. İkimiz de meslek sahibiyiz gelirimiz işimiz gücümüz yerinde çok şükür kimsenin bez almasına hiç ama hiç gerek yok. Konu zaten bu değil, konu şu torunum torunum paşam paşam diye aylarca laf yapan ben tartıştığım zaman göstermicek bu kız bize ağlayıp zırlanan insanların ve şunu yaparız bunu yaparız oo bizim paşamız sadece sizin değil diye ağalanan insanların böyle davranmış olması. Yoksa onlardan ya da kendi ailemden bişi beklemedik hepsini elimizden geldiğince yaptık, öyle birilerine güvenerek tabiki çocuk yapılmaz bizde yapmadık. Düşmanlık çıkarmıyorum ki, dediğim gibi evet sadece sağlık ise hiç sorun yok zaten eşime ben asla yapma da demedim bu konuda, ama ikimiz de bu konuda bilgi sahibi değiliz ve teknik olarak diğer imkanlarını vs bilmiyoruz, sorma amacım sadece bu idi.
Ve evet işyeri konusunda çok haklısınız benimde düşüncem tabiki aynı ama bunu benim yapmam bilmiyorum ya..