Sezon finali yapıyorum pazartesi diyete başlayacağım diyenler.... yarışma değil kardeşlik

Kilo vermek için hangisi daha önemli

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
Kontess08 canım ben limonlu çubuk tarçınlı su içiyorum... ayrıca ilk sayfada yayınladığım egzersizleri yapıyorum hem sağlıklı hem zinde tutuyor onun dışında porsiyonlarımı küçülttüm ve kesinlikle içinde şeker olan bişey tüketmiyorum bal pekmez vs gibi kısa zamanda sende verirsin bu şekilde

Kızlar napiyosunuz nasıl gidiyo bugün sessizlik hakim herkes sporda galiba yada yeni geldiniz ben daha çıkamadım ama saat kaç olursa olsun çıkıcam bu arada sandoloz sakızını başladım INŞAALLAH zayıflamaya yardımcı olur ardına sıcak suya elma sirkesi koydum bir yemek kaşığı onu içtim aradan yarim saat kırk beş dakka sonra bir kase yoğurt yedim bugün lesliede yapcam hadi bakalım öğlende bir kase yoğurt yedim akşama i kase çorba salata yerim sizce nasıl canım artık kahvaltı ve öğle yemeği istemiyo 2,5-3 litre su içiyorum

Oo maşallah canım. Bende bugün sandaloz kürü mü uyguladım. Sonra yulaf ezmeli omlet yaptım. Yarım saat sonra yeşil çay içtim. Yarım saat sonra da leslie yaptım. Öğlen Bişey yemedim sütlü kahve içtim sadece. Akşam da ton balıklı salata yicem galiba. Inşallah tez zamanda kurtuluruz fazlaliklardan

INŞAALLAH kuzum baya iyi geldi bana acıkma hiç yok ALLAH'IN izniyle

Herşey mükemmel... girişte gelinlik yakma ardından da arkaya bardak atarak kafa yarma ve en sonunda da muazzam kapalı alanda havai fişek saldırısı gülmekten karnım ağrıdı acaba düğünün sonunda kaç yaralı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…