- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
-
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Yeniden vericez kiloları kuzumAma yer miyim ben o tatlıyı hıh dedim yemedim
Meraba canım. Benim de sana önerim sandaloz olabilir. Bide sağlıksız belki ama patates diyeti yapabilirsin.selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza.
Benim acil 4 kilo vermem lazım. 2-3 haftada 4 kilo verebilmem için bana ne önerirsiniz?
Ne derseniz yapmaya hazırım yani detoks spor vs.
Oo maşallah canım. Bende bugün sandaloz kürü mü uyguladım. Sonra yulaf ezmeli omlet yaptım. Yarım saat sonra yeşil çay içtim. Yarım saat sonra da leslie yaptım. Öğlen Bişey yemedim sütlü kahve içtim sadece. Akşam da ton balıklı salata yicem galiba. Inşallah tez zamanda kurtuluruz fazlaliklardanKızlar napiyosunuz nasıl gidiyo bugün sessizlik hakim herkes sporda galiba yada yeni geldinizben daha çıkamadım ama saat kaç olursa olsun çıkıcam bu arada sandoloz sakızını başladım INŞAALLAH zayıflamaya yardımcı olur ardına sıcak suya elma sirkesi koydum bir yemek kaşığı onu içtim aradan yarim saat kırk beş dakka sonra bir kase yoğurt yedim bugün lesliede yapcam hadi bakalım öğlende bir kase yoğurt yedim akşama i kase çorba salata yerim sizce nasıl canım artık kahvaltı ve öğle yemeği istemiyo 2,5-3 litre su içiyorum
INŞAALLAH kuzum baya iyi geldi bana acıkma hiç yok ALLAH'IN izniyleOo maşallah canım. Bende bugün sandaloz kürü mü uyguladım. Sonra yulaf ezmeli omlet yaptım. Yarım saat sonra yeşil çay içtim. Yarım saat sonra da leslie yaptım. Öğlen Bişey yemedim sütlü kahve içtim sadece. Akşam da ton balıklı salata yicem galiba. Inşallah tez zamanda kurtuluruz fazlaliklardan
Çok sevindim. Bende de öyle artık canım hiç bişey istemiyo nerdeyse. Sırf ilaç içicem diye yiyorum.INŞAALLAH kuzum baya iyi geldi bana acıkma hiç yok ALLAH'IN izniyle
Ben çok beğendim kuzu benim biliyosun abur cuburum çoktur hiç istemedi canım bugün sade yoğurt yiyorum bide grisini ve kraker aldım öğlen o kadar akşama bi çorba olur herhaldeBen de hemen başlıyorum canım sandaloz sakizina
Zorla almislarda biranonce kurtulmak ister gibiGelini bi yakamadılar gitti damatta işin içinde
Aynen kuzumZorla almislarda biranonce kurtulmak ister gibi
Inşallah faydasını görürsün canım. Sabah akşam aç karnına alcan hemen üstüne sirkeli su. Bide tatlı asla yok unutma.Kızlar sandaloz sakızı aldırdım anneme bugün akşama çiğnerim