- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
-
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Kuzum ben yarın detoksuma başlıyorum hadi bakalım nasıl olucakHer gün sabah çiğ badem ve ceviz yiyorum kızlar 2 haşlanmış yumurta ile
Yapmican mi sen kuzum ben bi detoks daha gördüm etkisini görenler varBunu eşim gördü kafamla oynama benim dedi ne detoksuymuş az yersen verirsin :)
Sandaloz sakızı nedir ki elma sirkesini nasıl içiyorsunuz detaylı anlatırmısınız çok ihtiyacım var hızlı kilo vermeyeMerhaba arkadaşlar. Bende çok kilolu ve kilo verme çabasında olan biriyim. Ben günlük leslie yapıyorum 3 mil. Ve basen eritmeyle kol çalışıyorum. 1 saatimi alıyo. Her gün 2 haşlanmış yumurta 2 fincan yeşil çay ve sabah akşam aç karnına sandaloz sakiziyla elma sirkesi içiyorum. 2 hafta oldu başlayalı. Ve 7 kilo verdim.
Aktarlarda satılıyor sandaloz sakizi 100 gr 8 tl fındık büyüklüğünde alıp ister dövüp toz olarak içiyosun ister ağzında eziyosun. Kum gibi oluyo. Tadı tuzu hiç bişeyi yok. Hemen ardından ılıkla sıcak arası 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyosun. Yemeklerden yarim saat önce. ama sandalozu kullandığın müddetçe şeker yok. Çayda kahvede bile. Tek şekeri meyveden alabiliyosun.Sandaloz sakızı nedir ki elma sirkesini nasıl içiyorsunuz detaylı anlatırmısınız çok ihtiyacım var hızlı kilo vermeye
Canım süpersin yaa maşallah... bu leslie nin varsa videosu ekler mısınBide bence mutlaka leslie yapın. O kadar ter artırıyor ki inanamiyosunuz. Hem çok basit hem çok eğlenceli. Yemek yaparken bile 15 dk da 1.6 km yürümüş oluyorsunuz. Ayda 10 kilo verenler var leslie ile. Mutlaka tavsiye ederim. Spordan önce de yeşil çay yada Türk kahvesi için tabiki şekersiz.. nabziniz fena artıyo ve 2 katı kalori harciyosunuz. Bana Jinekologum glucophage diye bi ilaç verdi pco olduğum için. Oda zayiflamama yardimci. Ishal yapıyo ve şeker ihtiyacimi sıfıra indiriyo. Tatlıya yumulan ben suan görünce midem bulaniyo. Kaçıyorum resmen tatlıdan. Ve midem hep dolu hissi var.
Bendede pko var bende o ilacı kullanıyorum bide gün içinde neler tüketiyosun yani öğünlerde ne yiyorsun bugün bende leslieyle ip atlamaya başlıyorum INŞAALLAH ben 104 kiloyumBide bence mutlaka leslie yapın. O kadar ter artırıyor ki inanamiyosunuz. Hem çok basit hem çok eğlenceli. Yemek yaparken bile 15 dk da 1.6 km yürümüş oluyorsunuz. Ayda 10 kilo verenler var leslie ile. Mutlaka tavsiye ederim. Spordan önce de yeşil çay yada Türk kahvesi için tabiki şekersiz.. nabziniz fena artıyo ve 2 katı kalori harciyosunuz. Bana Jinekologum glucophage diye bi ilaç verdi pco olduğum için. Oda zayiflamama yardimci. Ishal yapıyo ve şeker ihtiyacimi sıfıra indiriyo. Tatlıya yumulan ben suan görünce midem bulaniyo. Kaçıyorum resmen tatlıdan. Ve midem hep dolu hissi var.