- 27 Kasım 2017
- 32
- 46
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Tabi canım var atayım.Canım süpersin yaa maşallah... bu leslie nin varsa videosu ekler mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım var atayım.Canım süpersin yaa maşallah... bu leslie nin varsa videosu ekler mısın
Afiyet olsun canım 20 dk hızlı tempo koşudan sonra genel egzersizlerimi yaptım şimdi bol limonlu çay iciyorumGünaydın herkese
Yarım saatlik dışarıda yürüyüşümü tamamladım
Şimdi ekmeksiz domates bol yeşillik zeytin peynir bir yumurtayla beyaz çayımı hazıladım kahvaltımı yapıyorum
Hepimize kolay gelsin
Canım ben sabahları 3 haşlanmış yumurta yiyorum. Buğday ekmeği 1 yada 2 dilim. Domates salatalik peynir zeytin ne bulursam yiyorum valla. Aradan yarım saat sonra yeşil çay yarım saat sonra da leslie. Sporum bittikten sonra çok açlik hissedersem meyve yada ceviz fıstık gibi şeyler yiyorum. Benim öğle yemeği alışkanlığım olmadı hiç o yüzden öğlen yemiyorum. Ama siz tabiki yiyebilirsiniz. Ben yeşil çay içiyorum yine saat 2 3 gibi. Akşam da çorba 1 dilim buğday ekmeği salata yiyorum genelde. Ama kaçamak yaparsam da canım sağolsun diyorum ertesi gün 1 mil fazla yürüyorum biz erken şu saatten sonra Bişey yemeyin diyemem. Sadece yatmadan 2 saat önce son ara öğün alınmış olmalı diyebilirim. Bide su. Kiloya göre ne kadar su iceceginizi hesaplayin o suyu mutlaka tüketmeye çalışın.Bendede pko var bende o ilacı kullanıyorum bide gün içinde neler tüketiyosun yani öğünlerde ne yiyorsun bugün bende leslieyle ip atlamaya başlıyorum INŞAALLAH ben 104 kiloyum ve acilen kilo vermem lazım ALLAH'IN izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Bu sandoloz sakızını üç öğün mü kullanıcaz yoksa sadece sabahlarimi kullancazAktarlarda satılıyor sandaloz sakizi 100 gr 8 tl fındık büyüklüğünde alıp ister dövüp toz olarak içiyosun ister ağzında eziyosun. Kum gibi oluyo. Tadı tuzu hiç bişeyi yok. Hemen ardından ılıkla sıcak arası 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip içiyosun. Yemeklerden yarim saat önce. ama sandalozu kullandığın müddetçe şeker yok. Çayda kahvede bile. Tek şekeri meyveden alabiliyosun.
Çok saol bitanem ya sandolozu bi araştırdım şöyle kullanıp memnun kalan var bayaCanım ben sabahları 3 haşlanmış yumurta yiyorum. Buğday ekmeği 1 yada 2 dilim. Domates salatalik peynir zeytin ne bulursam yiyorum valla. Aradan yarım saat sonra yeşil çay yarım saat sonra da leslie. Sporum bittikten sonra çok açlik hissedersem meyve yada ceviz fıstık gibi şeyler yiyorum. Benim öğle yemeği alışkanlığım olmadı hiç o yüzden öğlen yemiyorum. Ama siz tabiki yiyebilirsiniz. Ben yeşil çay içiyorum yine saat 2 3 gibi. Akşam da çorba 1 dilim buğday ekmeği salata yiyorum genelde. Ama kaçamak yaparsam da canım sağolsun diyorum ertesi gün 1 mil fazla yürüyorum biz erken şu saatten sonra Bişey yemeyin diyemem. Sadece yatmadan 2 saat önce son ara öğün alınmış olmalı diyebilirim. Bide su. Kiloya göre ne kadar su iceceginizi hesaplayin o suyu mutlaka tüketmeye çalışın.
Evet kuzum baya var kullanan. Sadece sabah akşam yemeklerden yarım saat once kullaniyosun.Çok saol bitanem ya sandolozu bi araştırdım şöyle kullanıp memnun kalan var baya
Bu arada 3 yumurta yazmışım yanlışlıkla 2 yumurta olcakti. Odun gibi parmaklarimla yazamadim yaÇok saol bitanem ya sandolozu bi araştırdım şöyle kullanıp memnun kalan var baya
Kız allah seni yaparken aklıma gekcek hepBugünkü ruh halim leslie yaparken ben
Azıcık da motive olalım dimi amaKız allah seni yaparken aklıma gekcek hep
Doğru valla. En önemli şey motive. Bazen bitkin oluyorum ilaçtan dolayi. Eşimde Sağolsun gaz veriyo. Bak yazın tatile gitcez bu defa da mı kilolu olmak istiyosun.o sevdiğin mayoyu giymek istemiyomusun diyo. Can evimden vuruyo beni. bende her defasında gaza geliyom. Yazık bana..Azıcık da motive olalım dimi ama
Benim eşimde şu ara gaz verme dönemine girdi illa ver diyo kaçamak yapsanda düştüğün yerden kalkcaksin diyo rocky sandı beniDoğru valla. En önemli şey motive. Bazen bitkin oluyorum ilaçtan dolayi. Eşimde Sağolsun gaz veriyo. Bak yazın tatile gitcez bu defa da mı kilolu olmak istiyosun.o sevdiğin mayoyu giymek istemiyomusun diyo. Can evimden vuruyo beni. bende her defasında gaza geliyom. Yazık bana..
Olsun bizim iyiliğimizi düşünüyolar. Ama benim koca biraz da kendi iyiliğini düşünse hiç fena olmucak.Benim eşimde şu ara gaz verme dönemine girdi illa ver diyo kaçamak yapsanda düştüğün yerden kalkcaksin diyo rocky sandı beni
Mâsaallah kuzuma ya darısı başmaKızlar 2 kilo vermişim güncel kilom 70
komşunun verdiği tatlı sonrası ben
Ama yer miyim ben o tatlıyı hıh dedim yemedimHaaaaaahhaaaahhh
Sesli güldüm kuzum çok yaşa emi