Sezeryanla dogumdan sonra korse giymek ?

betxuxl22

Benim Minik Kuzumm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
283
0
316
34
Diğer
Merhabalar güzel Anneler,
ben suanda hamileyim ama 40. haftamizi coktan gectik, doktorumun söyledigine göre sali yada carsamba beni doguma alacaklar,
normal dogumu cok istiyordum ama dogum sirasinda olusabilecek bazi komplikasyonlar var bende, o yüzden sezeryana karar verdik.
Dogumdan sonra hemen korse giymek istiyordum normalde ben cünki göbegimin kalmasindan cok korkuyordum, hamile kalmadan öncede hafif bir göbegim vardi zaten
geri gelir ve orda öyle kalir korkusuyla simdiden hazir etmistim dogumdan sonra giyecegim korsemi.
Yalniz sezeryana karar verince simdi isler degistimi diye düsünüyorum ?
Sorum sezeryanla dogum yapmis annelere sudur ki :

Sezeryanla dogum yaptiktan sonra, nekadar bir süre sonra korse giydiniz ? veya hic giyebildiniz mi ?
kimisinden tavsiye etmiyorum gibisinden birseyler duydum, acaba korseyi giyip göbegi ice dogru bastirinca, icerden dikislerin patlamak gibi bir riski varmi ?

bilgisi olanlar beni ve bu konuyu benim gibi merak edenleri bilgilendirirse sevinirim

allah hayirli dogum nasip etsin saglicakla kucagina al insallah.
ben sezeryandan 1 hafta sonra giydim dikis yerlerim agridi ama dayanilmicak gibi degildi ayrica giydigim korsede cok siki degildi.
ama her insan bir olmuyor ve cogu insan giyemiyor.
sana tavsiyem giymemen.kalacak olan göbek yinede kaliyor.

eve geldim ve hemen korse giydim çok rahat ettim dikişleri toparladı karnım sarkmadığındanda dikişlerim ağrımadı fazla gece gündüz 40 gün giydim

Bana doktor giyme dedi. ilk 1 hafta sallanan göbeğimi dikişlerim ağrıyor diye tutarak gezdim.Sonra canıma tak etti korse aldım da rahatladım. inanın ilk 40 günde takılan korse ile karın balon gibi sönüyor. Diyorlar ki tüplerde yapışıklık yaparmış felan fistan zaten tıbbi batın korsesi alıyopruz. Hem zannederlerki analarımız kuşak bağlamaktan kısrı kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…