- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
-
- Konu Sahibi Sekerkizads
Aynen zaten zor zamanları hastanede geçiriyorsun. İki gün tutuyorlar. 3.gun daha rahat. Gerçi ben göğüs uçlarının acisindan karnımı unutmuştumEvet ben de cok usumustum, titredigimi hatirliyorum. Sezeryan sonrasi ilk 2-¿gun zor bence. 3.gunden sonra rahatlamaya baslamisti bende
Epidural anestezi ile sezaryan ve 15 cm lik tümör alındı. Bir haftada ayaklandım ağrım sızım olmadı.Kizlar sezeryanla dogum yapanlar ne kadar sürede ayaga kalktiniz yada iyilesme sureci nasildi.doğumu sezeryan düşünüyorum ins fikirleriniz neler
38 cm kist mi olur o olsa olsa bebeğin ikizidir, çocuğunu çalmışlar senin
Ben de eve gelince çok terlemistim. Ama çok komikti kapı açılıyordu soğuktan titriyordum. Kapı kapanıyordu şıpır şıpır terliyordum ama normal ter de değildi su gibiydi acayip hey gidi iki buçuk yıl olmuş :) Allah hayırlı evlatlar etsin bütün kuzuları
damarlarla kaplı yuvarlak kocaman bırseydı sezeryan esnasında bebekten sonra cıkarıp bana da gosterdıler patolojıye gonderdıler temız cıktı ama ıc kısmımın ıyılesmesı uzun surdu
belkı de asıl onun agrısından sezeryana odaklanamadım bırsey hıssetmedım dogum agrısı 2 gun surdu gectı ama alınan yumurtalıgımın agrısı 6 ay surdu
amin
Boşluğunu hissetmişsindir ondandur o ağrı, kolay mı 38 cm
Şaka bi yana Allah bir daha yaşatmasın acısını tahmin edebiliyorum.
amin cok tesekkur ederım
bende hayırlı dogumlar dılerım saglıkla sıhhatle
38 cm kist mi olur o olsa olsa bebeğin ikizidir, çocuğunu çalmışlar senin