- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
-
- Konu Sahibi Sekerkizads
Unutkanlık her yeni doğum yapanda oluyormuş sanırım psikolojik.unutkanlık olmadı, doğum öncesi epdiural verilince çenem çarpaak kadar titreme aldı.
sırt ağrım 3 haftada geçti.belininizi yere parallel olacak şekilde durun ellerinizle koltuktan tutunun.bu hareket ağrımı dindirdi benim
başınız yere doğru bakacak.faydasını göreceksiniz bu hareketin.Unutkanlık her yeni doğum yapanda oluyormuş sanırım psikolojik.
Ya benim bel ağrım ayakta çok kalınca oluyor. Ben de ameliyat sırasında reflü krizi geçirdim ay Allah kimsenin başına vermesin çok zordu. Teşekkürler ben de deneyeyim bu hareketi.
brncr uykusuzlukla ilgili sizin sorununuz.benim annem hep yanımda idi.o bakımdan zorlanmadımUnutkanlık her yeni doğum yapanda oluyormuş sanırım psikolojik.
Ya benim bel ağrım ayakta çok kalınca oluyor. Ben de ameliyat sırasında reflü krizi geçirdim ay Allah kimsenin başına vermesin çok zordu. Teşekkürler ben de deneyeyim bu hareketi.
bak bende hıc boyun bel agrısı falan da olmadınormal doğum farklı.sezeryan ameliyat.ne mutlu size. ama ben bir daha doğuracak olsam ilk seferki kadar rahat olamam.çünkü acı çekiliyor.üstelik episurale bağlı sırt ve boyun ağrıları da çabası
Maşallah :)Benim bünyem dayanıklı, bir de her işimi kendim hallederim gibi takıntım var. 3. Gün kuaför, 4. Gün yemeğe gittim. Doğuma da yalnız gittim ama doğuma girmem gerekiyor diye yakınlarıma haber vermiştim.
Benim de ilk 42 gün hep yanımdaydı annecim aslında uykumu aldığımda çok iyiyim şükür. Sabah oğlum 6da kalkıyor o arada eşim alıyor 3 saat bakıyor da ben biraz uyuyorum iyi geliyor. Tekrar teşekkürler.brncr uykusuzlukla ilgili sizin sorununuz.benim annem hep yanımda idi.o bakımdan zorlanmadım
Ben çok usudugumu hatırlıyorum ameliyat sırasında tir tir titremistim acidan çok o titremeyi hatırlarım..bak bende hıc boyun bel agrısı falan da olmadı
amelıyatdan elım zafer ısaretı gulerek cıktım ve oyle de devam ettı dusunun
sızın sansızlıgınız olmus malesef
neyse ne olursa olsun sonuca degıyor degıl mı :)
saglıkla sıhhatle buyusun guzel ömurlu olsunlar
ağrı kesiciler belki de yeterli gelmedi.sorun neydi bilmiyorum ama bel ağrısı kalacak diye ödüm koptu.belden sıvı kaçıyormuş bir süre epiduralde.onunla ilgili.sonra kapanıyormuş o epiduralde oluşan delik.hatta epidural yaralanması diye bişi varmış.ben korkmuştumbak bende hıc boyun bel agrısı falan da olmadı
amelıyatdan elım zafer ısaretı gulerek cıktım ve oyle de devam ettı dusunun
sızın sansızlıgınız olmus malesef
neyse ne olursa olsun sonuca degıyor degıl mı :)
saglıkla sıhhatle buyusun guzel ömurlu olsunlar
yok yok bende bır terslık varBen çok usudugumu hatırlıyorum ameliyat sırasında tir tir titremistim acidan çok o titremeyi hatırlarım..
bu kısıden kısıye degısır
ben spinal aneztezi ıle sezeryan oldum sezeryan esnasında buyuk bır amelıyat daha oldum cıfte işlem yapıldı sag yumurtalıgım komple alındı 38 cm kistim vardı oyuzden erken dogum oldu patlamak uzereydı
3. gunu camasır serıp yer supuruyordum
ama dogumdan sonra ılk ayaga kalktıgım andan ıtıbaren her 2 saatde bır yarım saat yurudum mutlaka ozellıkle yurudum hareket ettım kı bır an once ayaga kalkıp ıyıleseyım dıye cunku tek basımaydım
suan kı aklım olsa halım yok yorgunum der yatardım
Ben de eve gelince çok terlemistim. Ama çok komikti kapı açılıyordu soğuktan titriyordum. Kapı kapanıyordu şıpır şıpır terliyordum ama normal ter de değildi su gibiydi acayip hey gidi iki buçuk yıl olmuş :) Allah hayırlı evlatlar etsin bütün kuzularıyok yok bende bır terslık var
bende su gıbı terlemıstım
herkes aman lohusasın deyıp ustume şal atıyor omuzunu usutme gogsunu usutme bılmemne
ben ter ıcınde kaldım 13 ocak da dogum yaptım kar yagıyordu ogun ve yarım kollularla gezıyordum
gercekden nasıl degısıyor kısıden kısıye etkıler
Olsun hayirlisi oymus demek ki. Ben tamamen doktoruma birakmistim,ne sancim oldu ne acilmam. Doktorum da oncesinde soylemisti zaten sen mumkun degil normal dogum yapamazsin diye. KismetYok şükür bende de bir şey olmadı. Zaten acil sezaryendi benimki. Normale zorladik kısmet olmadı işte.
O zaman sezaryen.cunku yapamayacağını düşünüyorsan zorlamaya gerek yok.hayirlisi olsunCanim evet bende isterdim ama korkuyorum ve de zayif bunyeliyim kendimde goremiyirum ama daha zmaan var olursa ins normal tabiki olmasi daha iui
Doğum eğitimlerine katılınCanim evet bende isterdim ama korkuyorum ve de zayif bunyeliyim kendimde goremiyirum ama daha zmaan var olursa ins normal tabiki olmasi daha iui
Evet ben de cok usumustum, titredigimi hatirliyorum. Sezeryan sonrasi ilk 2-¿gun zor bence. 3.gunden sonra rahatlamaya baslamisti bendeBen çok usudugumu hatırlıyorum ameliyat sırasında tir tir titremistim acidan çok o titremeyi hatırlarım..
Benimki de sen büyük ihtimal normal yaparsın demişti. Pazar gecesi geldi sıpa nöbetçi doktora kaldık. Beni kim dogurttu onu da bilmiyordum karambole geldi her şey. Kısmet işte hayat sürprizlerle dolu. Aklımda hiç sezaryen ihtimali yoktu hep normal için hazirlanmistim. Perine egzersizi bile yapıyordum. Son ana kadar zorladik ama olmadı. Kalp ritmi bozuldu ikinma gelmedi. Açılma 5 cm de durdu. Hasılı kısmet olmadı.Olsun hayirlisi oymus demek ki. Ben tamamen doktoruma birakmistim,ne sancim oldu ne acilmam. Doktorum da oncesinde soylemisti zaten sen mumkun degil normal dogum yapamazsin diye. Kismet