Sezeryanla doğum yapanlar

Evet ben de cok usumustum, titredigimi hatirliyorum. Sezeryan sonrasi ilk 2-¿gun zor bence. 3.gunden sonra rahatlamaya baslamisti bende
Aynen zaten zor zamanları hastanede geçiriyorsun. İki gün tutuyorlar. 3.gun daha rahat. Gerçi ben göğüs uçlarının acisindan karnımı unutmuştum

Ben genel anesteziyle sezaryen oldum. ilk bir iki saat ağrın oluyor sonrasında sadece doğrulurken oturup kalkarken biraz canım yanıyor. ilk ayağa kalktığında başın dönebilir yataktan fazla uzaklaşma. Ve bu kadar 2. gün ayaktasın. Ama ben 40ım çıkıncaya kadar halsizlik çektim. Çabuk yoruldum gun içinde sık sık uyukladım falan.

38 cm kist mi olur o olsa olsa bebeğin ikizidir, çocuğunu çalmışlar senin :KK57::skandal:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

damarlarla kaplı yuvarlak kocaman bırseydı sezeryan esnasında bebekten sonra cıkarıp bana da gosterdıler patolojıye gonderdıler temız cıktı ama ıc kısmımın ıyılesmesı uzun surdu
belkı de asıl onun agrısından sezeryana odaklanamadım bırsey hıssetmedım dogum agrısı 2 gun surdu gectı ama alınan yumurtalıgımın agrısı 6 ay surdu

Ben de eve gelince çok terlemistim. Ama çok komikti kapı açılıyordu soğuktan titriyordum. Kapı kapanıyordu şıpır şıpır terliyordum ama normal ter de değildi su gibiydi acayip hey gidi iki buçuk yıl olmuş :) Allah hayırlı evlatlar etsin bütün kuzuları
:KK70: :KK70: amin :KK36:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

damarlarla kaplı yuvarlak kocaman bırseydı sezeryan esnasında bebekten sonra cıkarıp bana da gosterdıler patolojıye gonderdıler temız cıktı ama ıc kısmımın ıyılesmesı uzun surdu
belkı de asıl onun agrısından sezeryana odaklanamadım bırsey hıssetmedım dogum agrısı 2 gun surdu gectı ama alınan yumurtalıgımın agrısı 6 ay surdu

:KK70: :KK70: amin :KK36:

Boşluğunu hissetmişsindir ondandur o ağrı, kolay mı 38 cm :KK70:
Şaka bi yana Allah bir daha yaşatmasın acısını tahmin edebiliyorum.

Valla hepinizi alkisliyorum :KK9:vLla ben 2.haftanin sonunfa artik rahat oturur kalkar yatar oldum..1.dogumum normaldi onda 1 haftada normal hayatima dondum 2.si sezeyandi cok zorlandim

Boşluğunu hissetmişsindir ondandur o ağrı, kolay mı 38 cm :KK70:
Şaka bi yana Allah bir daha yaşatmasın acısını tahmin edebiliyorum.
:KK36:
amin cok tesekkur ederım
bende hayırlı dogumlar dılerım saglıkla sıhhatle :nazar:

Genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma aldıkları için ilk yürüdüğüm andan sonra hiç yatmadım. Derdim bebeğim olduğu için mi bilmiyorum hiç ağrı sızı da hissetmedim.

3 gün hastanede bir alt kata inip çıktım sürekli. Taburcu olduktan sonra da her sabah çalışan gibi hastaneye gittim. Sağdığım sütleri götürüyordum. 3 saatte bir tekrar sağıp veriyordum. Sandalye tepesinde oturuyordum bütün gün, iş çıkışı eşim gelip alıyordu.14 gün geçti böyle.

Öncelikle hayırlı ve kolay bir doğum yapmanızı dilerim. Siz ve bebeğiniz sağlıklı olduktan sonra iyileşirsiniz de ayaklanırsınız da.

X