• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanla doğum yapanlar bakabilirmi

SaHmErAn

Yusuf alim
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
12.166
6
408
kızlar merhaba
ocak ayında sezeryanla doğum yaptım adetim düzenli ama çok fazla yoğun ve parça şeklinde geliyor benim gibi olan varmı aranızda sezeryanla doğurduğum içinmi acaba çünkü doğumdan önceki adetim yoğun değildi ama şimdi anlatamayacağım kadar yoğun korkuyorum bi sorunmu var acabaeyvahedigeldismile

kızlar merhaba
ocak ayında sezeryanla doğum yaptım adetim düzenli ama çok fazla yoğun ve parça şeklinde geliyor benim gibi olan varmı aranızda sezeryanla doğurduğum içinmi acaba çünkü doğumdan önceki adetim yoğun değildi ama şimdi anlatamayacağım kadar yoğun korkuyorum bi sorunmu var acabaeyvahedigeldismile

canım bende sezaryanla yaptım ama hala hasta olmadım. ama sen bunu sezayrana bağlama doktoruna danış

aynı sıkıntıdan bende doktora gitmiştim sezeryan sonrası.
doktor normal demişti.
sen yine de görün tabi..

bende gittim ilk zamanlar ozaman banada normal dedi ama 7 aydır hala yoğun olduğu için korktum senin hala devam ediyormu peki ne kadar oldu sezeryan olalı

kızlar merhaba

ilk kez mı adet oluyosun dogumdan sonra ılkse normal ayların bırıkımı 2 3 gun içinde azalır sezeryanla alakalı degıl normaldede aynı olur
dedıgım gıbı degılse dr görün:1ninca::1hug:

yok canım, benim hemen düzene girdi adetim mart ayından beri düzenli görüyorum 6 aydır yaklaşık ve 6 aydır da çok yoğun

herkesin bünyesi farklı sanırım,ben lohusalık dönemimde
bile çok fazla olmadım,hatta 5-6 ay sonra adet olmaya
başladığımda bile azdı.Ben de azlığı için dr a gtitmiştim
muayene filan etti normal demişti.Yine de en iyi dr bilir.

Back