Evet aynıyım bu zamana kadar onemsemedim ama sezeryan oncesi yoktu batın usg de cektırmıstım mayıs ayında baska sebebten dolayı e kadın hastalıklarınada duzenlı muayene oluyorum geriye kaldı mide bagırsaklar demekki gaz doluyor karnıma elimi tuttugum yer sanki rahatlıyo gıbı devamlı gaz cıkarınca rahatlıyo vallahi cok tuhafSezeryanda öyle malasef en ufak usutmede karnım sisiyor ,gaz birikiyor.üstelik adetim daha agir geciyor
Yok ilk dogumum bu ondan sonra bende boyle bişey kaldıgı için sordum zaten bi mide bagırsak için gıtmedim kadın dogum ve karın batımım normal bunu yenı yeni sorun ediyorum hani artık dıkkatımı cektıBen anlamadım, ikinci doğumu mu yaptınız, yoksa 2,5 sene önceki sezaryenden mi bahsediyorsunuz? 2 kez sezaryen oldum, sonuncusu 10 ay önceydi. Hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür. Doktor kontrolüne filan gittiniz mi? Arada bağırsak ve gaz sorunları, şişkinlikler filan yaşıyorum ama bunlar kızlarımdan önce de vardı. Yani belki sizinkiler de sezaryenle alakalı değildir. Mutlaka doktora görünün.
Bana direkt mide, bağırsak sorunu gibi geldi. Sonuç olarak gebelikler ve doğumlar da bağırsak ve midenin canını çıkarıyor. Yani belki eski düzenine dönemediler, belki bir sorun oldu. Bunun için gastroenteroloji bölümüne mi ne gidiliyordu, tam emin değilim ama... Geçmiş olsun.Yok ilk dogumum bu ondan sonra bende boyle bişey kaldıgı için sordum zaten bi mide bagırsak için gıtmedim kadın dogum ve karın batımım normal bunu yenı yeni sorun ediyorum hani artık dıkkatımı cektı
başka bir problem yok bence malasef sezeryandan.üsutmemek gerek yaz kış corap giymek lazim bende hic giymem o yüzden sürekli siskinimEvet aynıyım bu zamana kadar onemsemedim ama sezeryan oncesi yoktu batın usg de cektırmıstım mayıs ayında baska sebebten dolayı e kadın hastalıklarınada duzenlı muayene oluyorum geriye kaldı mide bagırsaklar demekki gaz doluyor karnıma elimi tuttugum yer sanki rahatlıyo gıbı devamlı gaz cıkarınca rahatlıyo vallahi cok tuhaf
Geçmiş olsun
Bazılarımız sadece keyfe sezeryan oluyorlarya inanamıyorum
böyle cok rahatsız edici birsey degıl yani baska sıkayetım olmayınca doguma bagladım birde dısarı cıkmadan evde bıse yok dısarı cıkıp evebgelınce bu agrıyo yasıyorum yani gaz sancısı oluyo sanırım ama dediğim gıbı karnın tumune yayılmadan genelde goguslerim tam alt ortasında oluyo yıne de bı doktora gozukmelıyım2.5 yıldır bu rahatsizliginiza katlandınız, bugün ne oldu?
Doğum ile alakasını bilmiyorum.
Huzursuz bağırsak sendromu daha muhtemel anlattiginiza bakılırsa.
Gastroentereloga gidin.
Sahsgskdlklşgdsşvşi. Ne var bunda inanamayacak?? İnsanlsrın keyfini de mi sorgular oldunuz???? Sizin ne haddinizeGeçmiş olsun
Bazılarımız sadece keyfe sezeryan oluyorlarya inanamıyorum
Sormamışlar mı allah allahbunu sordular cünkü..
Siz niye bu kadar celallendiniz yahuSahsgskdlklşgdsşvşi. Ne var bunda inanamayacak?? İnsanlsrın keyfini de mi sorgular oldunuz???? Sizin ne haddinize
Hastaneden gelir gelmez evi silip supurdugunu ve misafire cay dagittigini soylemeyi unuttun sanirimBen normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.
Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
Tamamda catır catır derken hala bişeyi kanıtlar nitelıktesın ben ısteyerek bu kararı vermedim velevki korktum boyle karar versem sanane ki herkes oyle yada boyle anne kımse dogumunu magrıfetmıs gıbı anlatamaz ben ne sordum sen ne yazdın haklı arkadaslar..Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.
Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
Hastaneden gelir gelmez evi silip supurdugunu ve misafire cay dagittigini soylemeyi unuttun sanirim
Cok guldurdun beni ya
Tamamda catır catır derken hala bişeyi kanıtlar nitelıktesın ben ısteyerek bu kararı vermedim velevki korktum boyle karar versem sanane ki herkes oyle yada boyle anne kımse dogumunu magrıfetmıs gıbı anlatamaz ben ne sordum sen ne yazdın haklı arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?