• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryanla doğum yapan anneler yardım

ciarasisi

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.520
Puanlar
333
Merhaba hanımlar 2.5 yasında kızım var sezeryanla dogum yaptım ne zaman dısarı cıksam kızımı ayagımda sallasam karnım ağrıyor hele havalar serinledi diye simdi dısarı ne zaman cıksam karnımın üst orta kısmı agrıyo ama mide agrısı deseniz değil boyle karnınız üşürde oyle bı agrı kıvrandırıcı degıl bazen tumune yayılıp sürekli gaz cıkarıyorum yani sezeryanlı arkadaslara soruyorum sanırım gaz sıkışıyo midemde falan cunku genelde goguslerımın tam alt orta kısmı agrıyo boyle kramp gıbı karın ağrısı sizde de boyle sorun kaldımı acaba valla dısarı cıkarken sıkı gıynıyorum eve gelıyorum aynı :(

Sezeryanda öyle malasef en ufak usutmede karnım sisiyor ,gaz birikiyor.üstelik adetim daha agir geciyor

Ben anlamadım, ikinci doğumu mu yaptınız, yoksa 2,5 sene önceki sezaryenden mi bahsediyorsunuz? 2 kez sezaryen oldum, sonuncusu 10 ay önceydi. Hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür. Doktor kontrolüne filan gittiniz mi? Arada bağırsak ve gaz sorunları, şişkinlikler filan yaşıyorum ama bunlar kızlarımdan önce de vardı. Yani belki sizinkiler de sezaryenle alakalı değildir. Mutlaka doktora görünün.

Sezeryanda öyle malasef en ufak usutmede karnım sisiyor ,gaz birikiyor.üstelik adetim daha agir geciyor
Evet aynıyım bu zamana kadar onemsemedim ama sezeryan oncesi yoktu batın usg de cektırmıstım mayıs ayında baska sebebten dolayı e kadın hastalıklarınada duzenlı muayene oluyorum geriye kaldı mide bagırsaklar demekki gaz doluyor karnıma elimi tuttugum yer sanki rahatlıyo gıbı devamlı gaz cıkarınca rahatlıyo vallahi cok tuhaf:(

Ben anlamadım, ikinci doğumu mu yaptınız, yoksa 2,5 sene önceki sezaryenden mi bahsediyorsunuz? 2 kez sezaryen oldum, sonuncusu 10 ay önceydi. Hiçbir sıkıntım yok Allah'a şükür. Doktor kontrolüne filan gittiniz mi? Arada bağırsak ve gaz sorunları, şişkinlikler filan yaşıyorum ama bunlar kızlarımdan önce de vardı. Yani belki sizinkiler de sezaryenle alakalı değildir. Mutlaka doktora görünün.
Yok ilk dogumum bu ondan sonra bende boyle bişey kaldıgı için sordum zaten bi mide bagırsak için gıtmedim kadın dogum ve karın batımım normal bunu yenı yeni sorun ediyorum hani artık dıkkatımı cektı:(

Yok ilk dogumum bu ondan sonra bende boyle bişey kaldıgı için sordum zaten bi mide bagırsak için gıtmedim kadın dogum ve karın batımım normal bunu yenı yeni sorun ediyorum hani artık dıkkatımı cektı:KK43:
Bana direkt mide, bağırsak sorunu gibi geldi. Sonuç olarak gebelikler ve doğumlar da bağırsak ve midenin canını çıkarıyor. Yani belki eski düzenine dönemediler, belki bir sorun oldu. Bunun için gastroenteroloji bölümüne mi ne gidiliyordu, tam emin değilim ama... Geçmiş olsun.

Evet aynıyım bu zamana kadar onemsemedim ama sezeryan oncesi yoktu batın usg de cektırmıstım mayıs ayında baska sebebten dolayı e kadın hastalıklarınada duzenlı muayene oluyorum geriye kaldı mide bagırsaklar demekki gaz doluyor karnıma elimi tuttugum yer sanki rahatlıyo gıbı devamlı gaz cıkarınca rahatlıyo vallahi cok tuhaf:KK43:
başka bir problem yok bence malasef sezeryandan.üsutmemek gerek yaz kış corap giymek lazim bende hic giymem o yüzden sürekli siskinim:KK61:

2.5 yıldır bu rahatsizliginiza katlandınız, bugün ne oldu?
Doğum ile alakasını bilmiyorum.
Huzursuz bağırsak sendromu daha muhtemel anlattiginiza bakılırsa.
Gastroentereloga gidin.

2.5 yıldır bu rahatsizliginiza katlandınız, bugün ne oldu?
Doğum ile alakasını bilmiyorum.
Huzursuz bağırsak sendromu daha muhtemel anlattiginiza bakılırsa.
Gastroentereloga gidin.
böyle cok rahatsız edici birsey degıl yani baska sıkayetım olmayınca doguma bagladım birde dısarı cıkmadan evde bıse yok dısarı cıkıp evebgelınce bu agrıyo yasıyorum yani gaz sancısı oluyo sanırım ama dediğim gıbı karnın tumune yayılmadan genelde goguslerim tam alt ortasında oluyo yıne de bı doktora gozukmelıyım :(

Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.

Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?

Ben normal doğum yaptım. Çatır çatır doğurdum ben. Bebek çıkıverdi normal olarak. Zor çıktı ama çıktı valla. Konuyla alakası yok sadece normal doğum yaptığımı söylemek istedim. Birileri söylemeden ben söyleyeyim. Normal doğurdum.

Rahmetli yengem sezeryan doğum yapmıştı o da benzer şikayetlerde bulunuyordu. Çok fazla bilgim yok bu konuda ama bazıları sürekli ağrı çekerken bazıları hiç sıkıntı yaşamadık diyorlar. Mide bağırsak problemi de olabilir en iyisi bir doktora görünün. Normal doğurdum demiş miydim?
Hastaneden gelir gelmez evi silip supurdugunu ve misafire cay dagittigini soylemeyi unuttun sanirim 😁😂
Cok guldurdun beni ya😊

Tamamda catır catır derken hala bişeyi kanıtlar nitelıktesın ben ısteyerek bu kararı vermedim velevki korktum boyle karar versem sanane ki herkes oyle yada boyle anne kımse dogumunu magrıfetmıs gıbı anlatamaz ben ne sordum sen ne yazdın haklı arkadaslar..

Hastaneden gelir gelmez evi silip supurdugunu ve misafire cay dagittigini soylemeyi unuttun sanirim 😁😂
Cok guldurdun beni ya😊

Allahıma binlerce şükürler olsun eve gelip baklava bile açtım. Ertesi gün kocamla da seviştim. Pipilimi ihmal edemezdim.

Tamamda catır catır derken hala bişeyi kanıtlar nitelıktesın ben ısteyerek bu kararı vermedim velevki korktum boyle karar versem sanane ki herkes oyle yada boyle anne kımse dogumunu magrıfetmıs gıbı anlatamaz ben ne sordum sen ne yazdın haklı arkadaslar..

:) sakin ol arkadaşım ironi yapıyordum. İlk paragraf kadınların üreme konusuna müdahil olanlara ironi idi. Sizin için ikinci paragrafı yazdım. Höykürmeyiniz.

Back