• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryandan sonra ne zaman iyileştiniz? korkudan depresyona girdim:((

öksürmeye hapşurmaya gülmeye korkardım dikişlerim patlıcak sanırdım kalkerken oturuken nefesim kesilirdi. 10 günden sonra gülebiliyordum yürüyordum ama tabi hafif ağrıyordu hiç psikolojin bozulmasın 7 kat kesiliyor hiç kolay değil acıcak tabi ama geçicek de 1 hafta daha sık dişini Allah bebeğine de sağlık versin

arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür ederim..

ayağa zor kalkmamın ve yürüyememin çok farklı bir nedeni ortaya çıktı malesef:((..3 gün önce şiddetli bir ağrı başladı ve ardındanda yürüyememeye başladım..bacaklarım tutuldu..ağrıdan inledim resmen..doktora gittim ve yapılan tahlillerde romatizme olduğum ortaya çıktı..şu an yeni yeni adım atabiliyorum..her gün sabah akşam iğne yiyorum.allah kimselere vermesin böyle derdi.ama sezeryandan sonra neden ayağa kalkmakta zorlandığım ortaya çıktı..

ayy bunu yeni okudum Allah şifa versin en yakın zamanda geçer inşallah

bende haziranda sezeryan oldum akşam kızım kucakta ayaktaydım çok şükür dayanılmayacak kadar bi ağrım olmadı.bunun denildiği gibi hareketle ilgili birşey..kızım ağladıkça ben yerimde duramıyordum ki hemen kalkıp kucağıma almak istiyordum..her ne kadar yataktan kalkmak zor olsa da..en fazla 1 hafta sonra hiç birşeyim kalmadı,çok şükür çok dua ettim allahıma..ama ağrım olsa bile demiyecektim eşime...çünkü kesinlikle istemiyorlardı sezeryan

Back