Sezeryandan sonra korse

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
kızlar korse kullanıyormusunuz ben sezeryanla dogum yaptım bazıları kullanılır diyor bazıları kullanılmaz sasırdım kaldım sezeryandan sonra korse kullandınızmı yoksa bu göbek nasıl gider bilmiyorum

arkadasım bende 38 gun once sezeryanla dogum yaptım.doktorum korse kullanabılırsın dedı ama ben korkumdan kullanmadım baslarda suanda dıkıslerımın acısı azaldı o yuzden hergun gunde 1-2 saat takmaya basladım.kırkım cıkınca daha uzun surelı takıcam.

ben doğum yapalı 44 gün oldu , korse kullanmakta kararsızım kimisi kullan bişey olmaz diyor kimisi zararlı diyor. ama bu göbeği görünce moralim çoook bozuluyor , pantolonu basenden zar zor geçiriyorum göbeğe gelince kapanmıyor. ne giyeceğimi de şaşırdım ( halen hamilelik pantolonlarımı giyiyorum hamilelik psikolojisinden çıkamadım.. ÜFFFF YAA

ben doğumumdan 1 hafta sonra kullanmaya başladım üstelik sezeryanla doğum yaptığım halde. 40 gün boyunca gündüzleri hep taktım ama hala göbeğim var bence korse kullanmak hiçte etkili olmuyor.
en azından bana faydası olmadı.

hıc kımse tavsıye etmedı bana almanyada kesınlıkle gıyme dıyorlar napcazz bu göbeklerle yaaa

Ben 75 gün önce doğum yaptım doktorum asla korse kullanmayacaksın dedi. 6 hafta sonra kontrole geittiğime tekrar sordum ve sakın kullanma karın kasların zayıflar dedi. Dr uma çok güvenirim. Çok titiz ve evhamlı bir doktortur ve İzmirin en söz sahibi doktorudur.

bende sezeryanla dogum yaptım
benım doktorumda istanbul sınırlarındakı en ıı doktorlardan ve bana takabılıyosan tak demıstı,
ben yaklasık 3 ay sonra falan bı kac kez taktım o kadar,dogal olarakta ıse yarayıp yaramadıgını bılemıyorum..

ben 1 hafta sonra taktım doğumdan biraz acıdı çıkardım 40 çıkınca tekrar taktım şuan ara ara aklıma geldikçe takıyorum çünkü fazla göbeğim yokk:dance: yada düşündüğümden az biraz var diyeyim oda zamanla yok olacağı kanatindeyim

kızlar daha yeni doğum yapmıssınz bende 22 mart 2007 de doğum yaptım oğlum 15 aylık ve göbeğim suan hiç yok göbeğininzin gitmesi 10 ayı buluyoo ben 40 ım çıktıktan sınra gündüzleri taktım ve faydasını hemen değil ama sonradan görüyosunuz kızlarr öyle dedikleri gibi 3 ayda 5 ayda gitmiyo moralihnizi hiç bozmayın gider o göbeklerrr bende sezeryanla yaptımmmm öptüm hepinizi allah bütün bebislerimizi korusun

valla ben gittim gecen hafta ismarladim artik 3 bucuk ay oldu göbek kocaman sanki 6 aylik hamileyim bakalim bide korseyle ne olacak deniyeyim

bence korse hikaye 2 ay bitti başladım takmaya sabah 8 akşem 5 üstümde ama göbek kocaman gibi
bence adet oldukça inecek gibi
gerçi hiç ölçmedim ama sera takacam artık o da terletir ya belki çabuk iner :)

adet görmüyorum 1 kere oldum bidaha olmadim zaten kafayi yiyom bu gün test alcam gece uykularim kaciyor ya gene hamileysem diye ooooofffffff

ekim de bende sezeryanla doğum yaptım korse giyiyorum.kişisine göre deişio biraz zaman alabilir kilo vermek..benim dikişlerim öyle çok ağrımadı..ondan rahatlıkla giyiyorum.dikişleriniz zorlanmıosa mutlaka giyin derim...yoksa gitmez bu gööööbbbiiişşş....

5 ay önce sezeryanla ilk doğumumu yaptım.. acemilikten çevrenin ısrarıyla korse morse takmadım.. ( takılsa yararı olur muydu bilemiyorum...) edindiğim tecrübeyle şu kadarını söyleyebilirim.. ekmekten uzak durun... hamur işlerine kanmayın... aman süt olsun diye sunulan bol kepçe tatlılardan bol kepçe yemeyin.. ben bunları yapabilseydim göbek gitmiş olurdu bende.. şimdi dediğim şeyleri uygulamaya başladım yavcaş yavaş iniyor göbek.. kısacası, eğer homidi pofidi yemezsek göbek möbek gidiyor..

ben çok korkuyorum yaa zaten göbüşlüydüm 25 haftalığım güzelde kilo aldım nasıl vercem allahımm:a015: hemen korse takıcam ben tabi acımazsa

ben 40ımdan sonra takmaya başladım.ilk başlarda baya eridi göbeğim,böyle giderse bişey kalmayacak dedim,demez olaydım.kalan göbek hala duruyor,sinir oluyorum.ablam korse hiç kullanmadığı halde birkaç ayda gitti göbek.korse sanırım karın kaslarını zayıflatıyor.biri bir çare bulsada hala hamileymiş gibi dolaşmasak artık...

kızlar ben sadece şunu yaptım bende sezaryanla doğum yaptım 2,5 sene oldu ama faydasını gördüm tabi doğumdan sonra yapmanız gereken karın diyaframınızı çalıştırmak nefesinizi tutup karnınıza ileri geri çekin bunu vakit buldukça sürekli yapın karnınızın eridiğini göreceksiniz ve evde yürüken iş yaparken karnınızı içe çekerek yapmayı deneyin.Göbişin erimzesi zaman alacak ama farkedeceksiniz.Sabırlı olun.tabii hamur işlerine dikkat.hoşçakalaın

Tabi doğum yaptıktan sonra diil dikiş ağrılarınız geçince söylemeyi unuttum.Kusura bakmayın

Bende doğum yapalı 9 gün oldu taksam mı takmasam mı karar veremedim...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…