Sezeryandan sonra korse

bende 23 martta ikizlerimi dünyaya getirdim..Dikişlerim çok acımadığı için 2.haftada taktım korseyi ilk bir ay gündüzleri sürekli kullandım sonra arada sırada taktım..göbeğim süper toparlandı hatta hamile kaldığım kiloma döndüm şu anda..tabi ikizlerimin çok büyük etkisi oldu..

ben doktoruma sormştum. Taksanda tek olarak bir faydası olmaz demişti. Bence asıl yapılması gereken spor. Mekik çekmek gibi karın hareketleri büyük fayda sağlar diye düşünüyorum.

Bende taktım hatta hastaneden doğumdan 4 saat sonra hasta bakıcılar karnımı sardılar.Doğumdan 3 gün sonrada bele takılan medikalden korseler den alıp taktım o çok set geldi acıttı bende yün korse taktım göbeğim baya toparlandı ama tabi üzerimde 10 kilo var haliyle kocaön göbek duruyor

bende korse takmayı düşünüyorum medikalden mi almak lazım acab korseyi takan arkadaşlar ne öneririsiniz.

Arkadaşlar ben yaklaşık bir ay önce dogum yaptım.Doğumdan birgün sonra Dr. um korse taktırdı ve hiç çıkartmadan bir ay kullanmamı söyledi. Sezeryandan kalan o kocaman göbek 15 gün içinde inanılmaz derecede indi. Ayrıca dikişlere hiçbir olumsuz etkisi olmadı.Kesinlikle öneriyorum.Hem karın sarkmadıgı için daha az acıyor hem de süper toparlıyor.Bilginize

korse değil kızlar göbeğinizin gitmesini istiyorsanız eski kadınlar bilir uzun bir çarşafla göbeğinizi aşağıdan yukarı doğru kaldırarak sımsıkı sarın ve bunu 40 nız çıkana kadar dayanabildiğiniz sürece sarın göbek diye birşey kalmaz.Ama d
zenli olarak ve dayanabildiğiniz kadar sıkı sarın .

canım bende 40 gün önce sezeryanla doğum yaptım...hastanedeyken dr.dikişlerime bakmaya geldiğinde pijamalarını giyebilirsin korse getirdiysen onu da giy dedi..bende kullanılmaz die düşünmütm ama bugüne kadar kullandım..benim göbeğim öyle fazlaydı ki düşün hastanedeki karşı odadaki hasta ben yürüyüş yaparken beni hamile sancım var sanmış :) korseden sonra şu anda çok az bi göbek kaldı o da hamile kalmadan önceki gibi..ben kullan derim..ha ama bi de ben korsenin altına çarşaf sarmıştım sıkı sıkı oda işe yaramış olabilir..

canım bende 40 gün önce sezeryanla doğum yaptım...hastanedeyken dr.dikişlerime bakmaya geldiğinde pijamalarını giyebilirsin korse getirdiysen onu da giy dedi..bende kullanılmaz die düşünmütm ama bugüne kadar kullandım..benim göbeğim öyle fazlaydı ki düşün hastanedeki karşı odadaki hasta ben yürüyüş yaparken beni hamile sancım var sanmış :) korseden sonra şu anda çok az bi göbek kaldı o da hamile kalmadan önceki gibi..ben kullan derim..ha ama bi de ben korsenin altına çarşaf sarmıştım sıkı sıkı oda işe yaramış olabilir..

Canim kacinci gun kullanmaya basladin peki?

kılom est dagıldı ıkıncısın de korse kullanıcm sızde deneyın bızararı yok kısa surede ettkı edecegını tahmın edıyorum fazla sıkılmaması sartıyla

Back